226

Щерев

преди 3 години

а тези които натрапват руската ваксина , ваксинирахте ли се вече с нея? и нищо не пречи който иска да си я поръча и да се боцка на воля... даже и пет дози може да си сложи за по-сигурно..ха.ха Но аз да плащам с пари от моите данъци да пълня касичката на руските терористи и окупатори- НЯМА ДА СТАНЕ!!! Искали АЕЦ Белене ама до го строят с моите пари- не с техните..искали Южен поток ама да го строят с моите пари - не с техните..искали да купуваме руско оръжие и стоки ама да плащат с моите пари- не с техните.. искали руска ваксина ама аз да плащам за техните лобита , не те... АМА МНО

225

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 246Че кой ти каза, че не искаме да я искате?Напротив, не само, че искаме да я искате, но и се надяваме да си я сложите!:)))

224

Анонимен

преди 3 години

Искаме руската бе духачи.Понеже вие не искате ние да я искаме ние искаме руската още повече.Такива сме ние българите недолюбващи .

223

Анонимен

преди 3 години

До komitataЯ кажи кой е НАЙ-БЛАГОПРИЯТНИЯ сценарии който си представяш с руската ваксина у нас? С други думи, какво мислиш, че най-много може да се случи.

222

komitata

преди 3 години

кой да разреши комсомолци ,Австрия ,Чехия Унгария кой им разреши или в нашата колония нищо не с еслучва без опорни точки отгоре

221

? към СЗО

преди 3 години

А ваксина срещу червенотиквениковската щащкъния на другарите. кога най после ще има ?

220

Анонимен

преди 3 години

До До 239/241Много е ясно даже. Особено за такива като теб.:))))))))))))))

219

Анонимен

преди 3 години

До 339/238Явно и с вината си толкова наясно.Недобре направените вина стават на оцет, а по-зле направено вино (разбирай, по-лошо скалъпена история от "братските" отношения между България и Русия, за които още българските възрожденци масово са предупреждавали, че са отровени) НЯМА.

218

Анонимен

преди 3 години

До да,да ама неНикой не ни е "освобождавал". Руснаците и турците са се дръглили за проливите (както обикновено) а Великите сили са се споразумели, ако се стигне до конфликт кой къде да попадне (точно както след ВСВ ни "разпределят" в Източния Блок), с тази разлика, че даже не сме реална самостоятелна държава, а окупирана територия (от руснаците).Това им е най-големия исторически трик, да обърнат поробването ни от тях в приказката за "освободителите".Обаче нещата полека лека излязоха наяве.

217

339

преди 3 години

Г-жо Митрофанова,не само е константна общата ни победа в руско-турската война,но е и като старо вино-отлежава,и все по хубаво става.Ако разбира се,мога да направя подобна аналогия,но съм убеден,че 80% я споделят;

216

да,да ама не

преди 3 години

До ТРЯБВАМи да! Безспорно не Турция ни е освободила, защото тогава таова животно просто не е имало! Дори и турци в днешния смисъл на думата не е имало! А, че е имало предварителни договаряния как да си делнат европейските територии и население на скапващата се Отоманска империя е също безспорно! Договарящи страни са били Австроунгария, която излапва Босна и Херцеговина през време на поредната война, Англия, Франция, Германия и Русия! Нас българите са ни разпределили още преди войната!

215

Анонимен

преди 3 години

Само Спутник V

214

Анонимен

преди 3 години

До СловянинПитах те за професора защото живея в Германия. Няма такива глупости. Явно по селата си мислите, че хората не излизат от кварталите си като вас.Говорил бил с професор, че даже професора бил "заблуден". Русофилските фантазии край нямат.:))))))

213

Словянин

преди 3 години

На чист немски език. Видях как на гарите в Хамбург и Бремен улиците стават арабо-африкански квартали. Е, с една случка го убедих. Излиза от гарата млада германка, двама араби я хващат отзад, тя бяга: Nein, Nein!", мръснишкото опипване продължава. Питам го, колко руснаци участват в опипването по този начин на млади германки? Той започва да кима, да се съгласява. Дано 225 да не му пипат дъщерите и внучките араби и африканци, ама кой знае?

212

Анонимен

преди 3 години

До ТРЯБВАИ защо "трябва" да ми напомняш за това?

211

ТРЯБВА

преди 3 години

Да ти напомня че България се намира в Европа , ЕС е малка част от Европа .Достатъчно си умен за да провериш в нета ЕВРОПА . Русия също се намира в Европа и още много други Държави извън твоята тенджера че живееш в ЕС .

210

Анонимен

преди 3 години

До ТРЯБВАСамия факт, че поставяш така въпроса показва, че не говориш истината.В България повечето неща свързани с външна политика и търговия се въртят около Европа, не САЩ. САЩ е в устата и на акъла на русофилите, които стане ли дума да оправдават за нещо руските недомислици веднага скачат на САЩ в стил "а вие защо биете неггрите"?

209

ТРЯБВА

преди 3 години

Не натрапвам Мнение - всички покрай мен искат Спутник .Това заради Политическоректни Лекарства от САЩ - всичко от САЩ е Правилно , Всичко от Русия е Гадно - това учат Децата ни - даже в учебниците по история има история че Англия и Турция са ни освободили от Османско Присъствие .

208

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 226Няма нужда, скоро ще ти я боцнат напълно безплатно. Всички са доволни така.:))))))

207

ДИМ

преди 3 години

"Анонимният" наистина не си е пил днес хапчетата. Нямат край глупостите му. Добре е да ходи да си сложи американска ваксина, тя е точно за него. Може да се подобри състоянието му, а аз като видя това, също ще си сложа такава ваксина. Просто чакам .....