266

Анонимен

преди 3 години

аре бе, шом е "спутнико" - буд гатов, всегда гаров - нали онеър! отцепрадавци!

265

Калеко Алеко

преди 3 години

Да я пускат тая ваксина, че да мирясват зависимите ... Те антиваксърите и русофилите вече побързаха да се ваксинират с Астра Зенека, Пфайзер и Модерна, но по силата на своите вродени инстинкти продължават да си вият по форумите ... Даже и Орбан, въпреки че поръча руска ваксина предпочете да се ваксинира с китайска и сега като се погледне в огледалото вижда лицето на Джеки Чан ... !!!

264

Анонимен

преди 3 години

*** е чипиран със спутник още от дете

263

Мда Унгария получи

преди 3 години

Я вижте Унгария и Словакия......цели 20 бройки!!!!!!!!!!!

262

Анонимен

преди 3 години

Мухльовци, чакали ЕС да им разреши. Я вижте Унгария и Словакия, да не говорим за Австрия. И не от русофилство, а защото другите ваксини ги НЯМА

261

dtrumpp

преди 3 години

само льжете!уж получавате, постоянно бройки, колко този и другия месец и накрая едно голямо нищо

260

Става дума за пари

преди 3 години

В момент, когато властите в България говорят за недостиг на ваксини срещу Ковид-19, създадени от "правилни" фармацефтични гиганти, същите власти лишават хората от възможността да се ваксинират с ваксини от "неправилни" производители. При това положение, никой не може да разубеди хората, че в цялата тази работа има твърде много бизнес и твърде малко здравеопазване. Чудно ли е тогава защо хората не вярват на вдъхновителите, организаторите и изпълнителите на кампанията за поголовна ваксинация?

259

да бе

преди 3 години

по-скоро кубинска ваксина ще ползвам отолкото руска или китайска

258

а не мерси

преди 3 години

руски *** не ползвамеако смятате масово да ваксинирате със сПутника много сте се объркали

257

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовНевеж си ти и неведнъж сме го установявали. Още ли търсиш член 164 който едно време ми цитираше и какъвто няма?Я кажи, какви са основните атрибути на една Конституция, да видим какви са разликите с Основния Закон на Германия.Слушаме!:)

256

Анонимен

преди 3 години

До СловянинТи още ли не си си легнал, "арабин"?Типичния Бай Ганььо ходил "по Европата", но не разбрал, че германеца с който е "говорил" просто го е оставил да се прави на дървен философ, за да не му нарани крехката многознайковска душевност.Вече е и експерт, по "израстването" на германците, че и по тяхното душевно положение.Чакай да ти кажа, понеже сестра ми е омъжена за германец: те на такива като теб им се смеят, защото не ги вземат насериозно, особено като чуят такива дрънканици.:)

255

Словянин

преди 3 години

До 265: Парцали и клошари в Българско се появиха след 10 Ноември. Очевидно Вие сте снабдител на българите с "демократични" парцали. Видях какво става в Немско, можете да лъжете невежите. Да не говорим за самотата и отчуждението на германците един от друг. Станат ли 26-27 г, германците стават нещастни и саможиви. И безкрайно ги е страх от арабо-африканските банди. На Александерплатцт след 19,00 през лятото няма кьорава германка. Тук поне по съседски се събираме. Не ми говори за Немско, ВИДЯХ.

254

Идеалист

преди 3 години

Няма да бъде регистрирана и разрешена. Самостоятелно няма сила, кото да има куража да се противопостави на Америка. Българският народ, съжантелно се унищожава, защото е пречка за пълното обкъжаване на Русия. В Българи 99 % от партиите са Байдънистки.

253

джо

преди 3 години

Анонимника явно вече е васкиниран, с голяма доза и ваксината вече действа.Личи по всичките му писания и злост която сипе срещу Русия. Жалко, *** ни управляват ,но и тези които им" припяват" са неуморни. Здравето на БЪЛГАРИТЕ е най-важно, всичко останало са спекулации. Още веднъж анонимника доказва ,че е предубеден и вероятно е от Украйна.

252

Анонимен

преди 3 години

Антиевропейците т.е. българските русофили Путин щял да ги ваксинира със Спутник до края на март, за да могат да присъстват на тържествата на 9-ти май в Москва по случай най-грандиозната победа в историята на всички човечества във Вселената срещу Германия.

251

джо

преди 3 години

Като гледам тука сме затрупани с ваксина от тези , разрешени в ЕС. Нама опашки, няма хаос. Просто трябва да пуснат на пазара повече успокоителни. Така може да оакаме всичко ,но няма да ни пука. Пропагандата я правят анонимните "европейски" ориетирани писачи, за които здравето на хората е по - маловажно от това да се правят на велики и да пренебрегват истината. Питам, тук да не е Украйна? Защото само там, Руската ваксина е забранена, а на хората им е разрешено да боледуват и да чакат за разрешена

250

Анонимен

преди 3 години

До джоняма да ускориш нищо с руската ваксина, просто защото няма производство на тази ваксина- с други думи бройките са малко дори за раша, камо ли за износ! Единствената услуга която ще направиш с подобни преговори с московията е за кремльовските управници, които няма да пропуснат да си правят пропаганда и върху наш български гръб! Това е истината, цялата истерия около Спутник- а, е само заради това русия да си направи поредната вълна от антизападна пропаганда, на московците само това им оста

249

Анонимен

преди 3 години

Абе... вие ваксинирахте ли се и с к'во?Ставате ли още след ваксиниране, че комшийката ми се оплаква вече от нейничкия...

248

джо

преди 3 години

Въпроса не е в издаването на някакъв документ, а да си защитен. Баба Гина от Долно горново и е през оная ,че тя няма да ходи в Англия. В този момент е необходимо ускоряване на ваксинацията, за целта може да се ползва както Руската, така и Китайската ваксина. Тук политиката е неуместна трябва да се следва единствено логиката на здравеопазването.

247

Анонимен

преди 3 години

Русия спаси ни пак защото отново сме под иготози път хамериканско