286

Браво !

преди 3 години

Крайно време беше, нека хората имат избор ! Само вкарайте повече бройки да се приключва и който има желание да може да се ваксинира, не да чака като въртоглав !

285

Бряя

преди 3 години

До Анонимен. Ти си им светил, и за това знаеш?

284

Анонимен

преди 3 години

Едно и също всеки ден, промиване на мозъци. Който иска се ваксинира, който не-негов проблем. Нима е възможно постоянно едно и също да се повтаря многократно.Казано накратко, ще си го преместя фара от другата страна на борда.

283

_(*;*)_

преди 3 години

Вече се ваксинирах със Синовак, Астра Зенека, Пфайзер и Модерна, сега чакам Спутник, вероятно ще се ваксинирам и със Союз, Буран, Аполо 1, 2, 3..., Фрийдъм, Индевър, Атлантис, Дискавъри и накрая с Чалънджър или МИР.

282

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 312"На асрозенеците не може да се разчита- немците направо я отрязаха."Германия току що одобри използването на ваксината на АстраЗенека за хора над 65 години.Кремъл засилва натиска си върху общественото мнение на Запад, като плаща на *** да сеят недоверие във ваксините и засилва анти-ваксърските настроения в тамошните общества.

281

Анонимен

преди 3 години

На асрозенеците не може да се разчита- немците направо я отрязаха.

280

Анонимен

преди 3 години

При развъждането на шим.панзета в Русия има и друга неочаквана трудност. Липсата на банани руско производство оскъпява крайната продукция която е така търсена в България. Въпреки всичко руските специалисти уверяват нетърпеливите български потребители, че Спутник V ще се появи по магазините Берьозка до края на март.

279

Анонимен

преди 3 години

Най-тясното място в производството на Спутник е добиването на аденовируса от ши.мпан.зета. Количествата на шим.панзетата в Русия е ограничено а развъждането им във високите географски ширини изключително трудно.

278

Веско

преди 3 години

До ЛекарЧе това е един доста полезен страничен ефект. Заслужава си.

277

1

преди 3 години

До Анонимен 308Поставени са малко повече, а останалите се "държат" за втората доза на вече ваксинираните с първата. Това е ясно за всеки, който поне малко се интересува от тематиката.

276

Анонимен

преди 3 години

До 1Щом са поставени 250 000, къде си държите другите, хм?!

275

Анонимен

преди 3 години

Руската ваксина е дефицитна и трудно производима защото Гамалея изкупува бракуваните партиди на АстраЗенека и ги преопакова като Спутник V, а това е дълъг и сложен технологичен процес който го умеят само руснаците.

274

Лекар

преди 3 години

Всеки ваксиниран с руска ваксина веднага започва да говори перфвктно руски език ! Никакво чипиране! Направо се сменя ДНК -то на ваксинирания и става русофил на мига !

273

1

преди 3 години

До Анонимен 302"Евa с българската фамилия Майдел - евродепутат от ГЕРБ, майка и управител на Астра Зенека за България. Тази ваксина е най- евтината (5 евро)и най-калпавата, но ГЕРБ договориха най -много от нея, а сега ще изкупят и излишни количества от ваксината от Германия и Франция."Кремъл засилва натиска си върху общественото мнение на запад, като плаща на *** да сеят недоверие във ваксините и засилва анти-ваксърските настроения.Така е!

272

1

преди 3 години

До Анонимен 303Ако исках да чета руска пропаганда щях и сам да си я потърся, мерси!Колко са се прецакали тия страни ще разберете съвсем скоро.Ако има нещо, което съм научил от десетилетия опит с руснаци е, че при тях приказките винаги са много големи, но като се тегли чертата изглежда жалко положението. Въпреки, че за тях ваксините са въпрос на пропаганда (т.е. правят се изключителни усилия даже за сметка на собственото население) не се съмнявам, че резултатът пак ще е същия.

271

1

преди 3 години

До Анонимен 301До момента в България са пристигнали 310 хил ваксини и се очаква ударно да почнат да нарастват, при това не с "обещания", а с график, и това с намалените доставки от АстраЗенека.Тия, които се вързаха с руснаците, си нямат идея какви мизерници са въпросните и колко са некадърни, затова ще има да си чаааааакат.

270

Анонимен

преди 3 години

Евa с българската фамилия Майдел - евродепутат от ГЕРБ, майка и управител на Астра Зенека за България. Тази ваксина е най- евтината (5 евро)и най-калпавата, но ГЕРБ договориха най -много от нея, а сега ще изкупят и излишни количества от ваксината от Германия и Франция.

269

Анонимен

преди 3 години

До 1Щом ще се заяждаме ето още"По време на брифинг по телевизията на летище в източната част на централноевропейската държава, където пристигнаха първите 200 хиляди дози от ваксината, премиерът Игор Матович каза, че ваксинациите могат да се ускорят с около 40% с новите доставки." И т.н.Колко общо получи досега България, а?

268

1

преди 3 години

До Анонимен 299"Закупуването" е лесно, що се отнася до Спутник. Ще видим, кога ще си получат 2та милиона дози.Прогноза: след лятото, когато повечето хора в Европа ще са ваксинирани.

267

Анонимен

преди 3 години

До Мда....Чети бреСловакия също се отказва от плана за действие на ЕС за ваксинация и се присъедини към Унгария в партньорството си с Владимир Путин, за да закупи неговата ваксина Спутник V.Министърът на здравеопазването на източноевропейската държава заяви, че правителството е закупило два милиона дози от ваксината и е втората държава в ЕС, която се реши да купи ваксина, която все още не е одобрена от EMA.