24

Анонимен

преди 3 години

Нека измислят нещо ново .Новичик историята се поизтри..

23

Диана

преди 3 години

До анонимен25Всички страни имат шпиони - това е утвърдена практика в международните отношения...Страните имат нужда от точна, сигурна информация и не е никак чудно, че Русия /с нейните комплекси за това, че все някой ще ги напада!/ се е напълнила с шпиони - щом е стигнала до там да ни шпионира и нас...Но да убива хора, да шпионира руснаци в чужбина - това минава границите на нормалното събиране на информация, характерно за шпионажа...И е несериозно да се вярва на подобни празни приказки...

22

Анонимен

преди 3 години

Няма нужда да се носят отрови чак от Русия. Правят ги и недалеч от Солсбъри.

21

джо

преди 3 години

Извинете, но това не е статия , а някаква пихтия. Не се отказаха нашите драскачи от драскане на небивалици. Кой ще изгражда шпионска мрежа като ползва предварително дискредитирани "агенти" и как ще "предпазиш" "огромно" количество резиденти, това не е възможно.Принципно за шпиони се говори едва когато биват разкрити. Те и тяхната дейност.

20

Анонимен

преди 3 години

Ми то това вече продължава доста време.Ама ги хващат и ги пъдят.Къде ли вече няма шпионски скандали с руснаци.

19

българин

преди 3 години

Какво ни гарантира, че вместо ваксината Спутник няма да ни внесат Новичок?Абсолютно нищо!

18

Анонимен

преди 3 години

Това "разкритие" е нескопосан опит за отговор на сензационните разкрития на руснаците, които предипо-малко от месец публикуваха супер секретни наглобритански схеми за финансиране на агенти за влияние и медии *** руска територия. Недодялан опит. Не струва.

17

Диана

преди 3 години

До Анонимен14Бяхме някога булчета, значи...Но ако си мислиш, че с такъв комплимент ще ми затвориш поне едното око, лъжеш се!...Глупостите са в твоята кратуна, БСП! - само празни приказки за слабоумни, нищо конкретно...Хем не можеш да мислиш, хем не можеш да лъжеш...Стига с тези общи приказки, не разбра ли, че номерът ти не ми минава...Кажи коеи защо точно е глупаво за теб ако наистина така ти се струва..По-вероятно е че просто искаш да убедиш другите с обичайните си манипулации - общи приказки

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13 Пак си се объркал , може да е заради часаАмериканските шпиони не се преследват у насДори им се съдейства на от най-високите етажи на властта

15

учуден

преди 3 години

"От агенцията признаха, че е лесно в страната да бъде внесен "Новичок"--------Защо да го внасят Нали си имат лаборатория , която може да го произвежда

14

Диана

преди 3 години

До Анонимен13Наистина ли мислиш, че случаят в Солсбъри е дело на руснаци?! Покажи ми едно доказателство за това! Доказателствата им са само общи приказки! Въпреки, че Путин заявява, че най-много мрази предателите, това не може да служи за доказателство, че той е замесен в Солсбъри, Навални случая или където и да е...Не се поддавай на манипулации! Факти и аргументи!

13

Анонимен

преди 3 години

в руската ваксина има чип и ще ги управлява путин дистанционно англетата. страхувайте се овце рижави

12

Анонимен

преди 3 години

Това обаче важи същото и за САЩ. За САЩ е още по-лесно да внесат Новичок, тъй като никой няма да ги подозира. САЩ могат да изтровят цялото английско правителство и да обввинят Путин и да инсталират Меган Маркъл за кралица на Англия.

11

Анонимен

преди 3 години

До ДианаБулче, много глупости пишеш... Тъжно, но факт!

10

Анонимен

преди 3 години

Ми5 сега ли се сетиха, че Русия си трови по острова все едно че си е у тях. За България няма какво да коментирам, тук е по безопасно за руските шпиони отколкото ако са си в Русия.

9

Диана

преди 3 години

Не е само Великобритания - някои американци се опитват да компроментират Русия също на всяка цена /без никакви доказателства, общи приказки!/...Обикновено, Великобритания върви слепешката след САЩ - нямат доверие в себе си и се страхуват да не би да изостанат от челната редица. Въпреки че не разбират какво точно става - те се нареждат точно зад САЩ и това съвсем не е от вчера /дори осъдиха Тони Блеар за нападението на Ирак,който по същия начин следваше слепешката САЩ в случая!/...Тъжно, но факт!

8

Анонимен

преди 3 години

Великобритания се плаши от съюза между Германия и Русия.

7

Диана

преди 3 години

МИ5 смятали, че руснаците ВЕРОЯТНО се опитвали да събират ВСЕ ОЩЕ инфо за руснаци в Англия?!Смешни нападки!Но нападателният тон и нелогичните изводи, заявени с такава убеденост, звучат доста убедително...Западът си иска Студената Война обратно, те не са готови за мир - вложили са много и искат още повече, на тях мир не им трябва...Лесно е да хвърляш прах в очите на хората за да си правиш бизнеса зад гърбовете им...Русия не трябва да се поддава на такива "предизвикателства"! Но не и да мълчи!

6

Анонимен

преди 3 години

И ся ко...

5

Анонимен

преди 3 години

Абе 2005 година чалмосаните ви разказаха играта,вие сте тръгнали да търсите скелети в гардероба!