64

Анонимен

преди 3 години

Русия одавна ги е възстановила.Открихте Америка на картата.

63

е какво.. ?!

преди 3 години

Нормално :).. Англия и Америка нямат ли шпиони.. те трева пасът :). Ама руските са лоши, а английските са добри. Глупости само.. тая пропаднала държава вече отвръщава. Напълниха си държавата с пакистанци, африканци и всякакви други черни, мъжете им са повечето обратни, жените им приличат на бъчви. Наливат се с бира къде ли не. Младите им са тотални алкохолици.. Руснаците са къде по спретнат народ.

62

обмяна на опит

преди 3 години

Пък ние си държим президента. Така е по-лесно. Вместо да си слагаме клечки в очите да не премине някой неизвестен, ние си го знаем и си го наблюдаваме.Пък ако решат да увеличат присъствието си е за тяхна сметка. Те тези шпиони пари струват бе ей!

61

Радио Делхи

преди 3 години

Я по тихо да не пуснем некоя наша група от 5-6 человека въоръжена с каруци от БГ да разглоби за седмица флота на Кралицата!По 16 стотинки купуваме кило жилезо.

60

кралицата към МИ 5

преди 3 години

Верно ли е че "Новичок" подмладявал и разкрасявал кралските особи?????Принц Чарлз и неговата КАМИЛА постоянно се друсат с "Новичок".....Шъъъть да не ни чуят от ГРУ ,че току виж са спрели изграждането на "Северен поток"-2 по който ще ни изпращат на острова необходимите количества "Новичок"....

59

дроида на МИ 5

преди 3 години

Тия от ГРУ са отровители от класа...Кашата им от "Новичок" е по добра от нашите отвари...Астерикс и Обеликс са техни фенове и жулят яко отварата им наречена "Новичок".

58

Ташак Уили

преди 3 години

МИ 5 пак изреваха на умрело....старата си песен!

57

таварищ паПутин

преди 3 години

комплексари...

56

Елементарно Уотсън

преди 3 години

Путин е виновен...!

55

МИ 5

преди 3 години

Една жена ми каза....Путин е виновен...

54

Кой ли им се връзва.

преди 3 години

Лондон е почернял от мюджита и джагали , а МИ 5 по ДОН КИХОТСКИ се бори с вятърни мелници от сопрта на "Новичок" и хули Путин и компания "По света и у нас"....

53

Кандидат Шипионин

преди 3 години

То тва добре като реклама,ама по колко плащат не пишат от МИ6?

52

Анонимен

преди 3 години

Е, те какво друго да кажат ми 5,6,7,8,9,10,11,12...Няма да кажат обратното, я.

51

Словянин

преди 3 години

Най-големият агент на Русия в Англия е самото МИ-5. Особено с такива празноглави статии.

50

Анонимен

преди 3 години

Еееее, щом ми 5 казва, значи всичко е абсолютна истина.Нещо друго да е казала ми5 скоро, което да сме изтървали...

49

Анонимен

преди 3 години

Ако НКВД се завърне,Става страшно.

48

Анонимен

преди 3 години

Е, и? Какво ще направите срещу Русия. Санкции? Военни действия! - ха ха хаааа!

47

Анонимен

преди 3 години

Стана вече глупаво и банално да за заявява , че руските служби тровят единствено и само с новичок. Тровят някой с новичок , само дето той хич не умира , Що един не умря от тоя новичок , и веднага се сочи с пръст Путин , той е . Банално , та банално . Сега да почнат да ги убиват с ТТ , или с наган , щом е руско Путин ще да е . И децата знаят .

46

Анонимен

преди 3 години

Донецк и Луганск - индустриалното сърце на Украйна - де факто са част от Руската федерация в икономическо отношение, както и във военно, културно, валутно, образователно, социално, паспортно, управленско (въпреки че последното изисква по-строг контрол от Москва).

45

Анонимен

преди 3 години

Русия е силна. На всички нива в Русия все повече се утвърждава мнението, че Крим не е достатъчен за реванш от загубата на студената война.