84

Анонимен

преди 3 години

Добре че Руснаците си прибраха новият Навал Филбний.Мозъкът,установил,заснел,доказал,посочил и активно участвал в залавянето на агентурните мрежи.МИ5имат огромен опит със шпионажите.Нека сиспомним колко успешни бяха нацистите в унищожаването наанглийските,амариканските иканадските кораби през ВСВ.МИ5 разкова великата кодова система ЕНИГМА.Така че ако саказали черуснаците са им прихванали агентурните мрежи,най-малкото е не само вярно,нои нееднозначно безда казват името е сочен най вероятния спай

83

Анонимен

преди 3 години

MI5?!? - Тия па с техните пропагандни глупости! Англия затъва всеки ден, всички *** от целия свят са се натресли там и нормалните бели хора са под натиск. Направиха ваксина, която за нищо не я бива и лъгаха, че руснаците им я откраднали. После се молиха на руснаците да им дават от тяхната да я смесват със своята. Измряха стотици хиляди от вируса. Построиха подводници и самолетоносачи, които не могат да плуват в морето. И какво ли не още...Обаче не спират да произвеждат заплювки по Русия.

82

Пфффф

преди 3 години

Тия клоунии британците да си гледат арабите, че станаха 3 повече от самите тях и вече и да искат няма оправия....те руснаците тръгнали да гледат....Пресвета Дево Мария....

81

е не!

преди 3 години

Е не само МИ 5 ше има шпиони у страната ! хахахахахха

80

ЧЕТЕНЕТО

преди 3 години

на прекалено много шпионски романи им се е отразило на психиката в МИ5

79

НОВИЧОКЪТ

преди 3 години

за СКРИПАЛИТЕ бе английски, но малко изветрял или колкото им отровите, такива са им и ваксините. Въобще странно е, че все там на острова се тровят, както повелява старата английска традиция. Лошото е, че после все други им виновни. Даже си измислят и разни небивалици като български чадъри

78

БРАВО

преди 3 години

ЧЕ РУСНАЦИТЕ НЕ СА НАПУСКАЛИ АНГЛИЯ-СМЕШНА ПИСАНИЦА

77

Цар Петър - велики

преди 3 години

Старите му мераци до днес!!!

76

Анонимен

преди 3 години

В БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЕ НОВИ КОЧ

75

Ало

преди 3 години

Дали МИ5 нямат шпиони навсякъде по света? Навремето Горбачов каза на Маргарет Татчър, че англичаните живеят в стъклен дом. Британците си въобразяват, че са защитени, но не са. Голям страх ги тресе от руснаците, направо параноя. Напъните им срещу Русия изглеждат смешни.

74

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Тези редици от 20 години са възстановени. Руснаците едва ли ще чакат МИ 5 да възстановят редиците им. Те се оправят сами.

73

Всичко е до време!

преди 3 години

При новата демократична Русия необходимостта от шпиони ще изчезне, а наличните Навални ще ги пенсионира....

72

Наритаха мечето

преди 3 години

по розовите бузки опят.

71

блатната клоака

преди 3 години

Тенденциозна статия, в която стремежът да се очерни репутацията на Русия.........няма репутация на цивилизована страна!!!

70

Анонимен

преди 3 години

В България директно ги назначават в президентството.

69

Анонимен

преди 3 години

Тенденциозна статия, в която стремежът да се очерни репутацията на Русия е доминиращият наратив.А всъщност ефектът от нея е поредица от безмислени коментари.

68

Анонимен

преди 3 години

"използват лица, представящи се за "журналисти, академици или туристи"."***, английския е *** език, но не се превежда първично дума по дума. Предполагам, че си превела "academics" като академици, но смисъла е учени. Колко академика би могла да има една държава и колко от тях могат да бъдат използвани за "*** работа"?

67

ВГЗ

преди 3 години

Както е написана статията излиза, че само ми 5 има монопол на шпионажа, а всички останали трябва да питат ми 5 дали ще им разрешат да имат разузнаване.Като че ли ми 5 никога не е шпионирала. Не на нас тия, алоооу, тези фокуси на пaпyacитe от Нова Гвинея.

66

МНЕНИЕ

преди 3 години

Новината е Фейк - тези новини бяха разиграни в комедийно шоу във формат подобен на Комиците .

65

Анонимен

преди 3 години

Русия се опитвала да възстанови, значи.А английските служби сигурно стоят вързани.Дори да е вярно, Русия е световна сила и всички се съобразяват с нея.Без значение дали искат или не.