132

Анонимен

преди 3 години

Тия нещастници,които плюят Борисов не осъзнават какъв късмет имат,че той ги управлява последните 10 години ! Парадоксално,но факт ! Иначе е разбираема злобата у антуража на бившата номенклатура-Бат Бойко ги държи далеч от кацата с мед и те са подивели от яд !Какво ли не скроиха-чекмеджета,Барселони,острови,записи...Най-смешно е,че в стремежа си да го опетнят те го бетонираха на власт.В един от записите(който бърз го покриха) Борисов казва " Искаш да направиш нещо за тази държава,а те ти пречат

131

Анонимен

преди 3 години

До ПатриотТи не се патриот, съдейки по написаното ти си русо фили стик, от най-*** инистите

130

Анонимен

преди 3 години

До До 128/136И тия хора горе как се качиха? Извиха ръцете на полицията и гардовете на НСО ли?

129

До 136

преди 3 години

Прочети заглавието,виж снимките и се скрий !Тея хора от небето ли се спуснаха там ???Хагахага

128

До 128

преди 3 години

Как кой забранил ве?Още от сутринта пратил джандарите долу да спират хората!Ти сляп ли си?

127

До 127

преди 3 години

" Толупа " работи и инспектира,драги !!!На 3 март 2020 беше в Турция и договори 40% по-евтин газ за теб и семейството ти !Левски е казал : " дела трябват,не думи " Мислиш ли,че би било трудно за Борисов да се качи на Шипка и да каже няколко думи на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ( нещо,с което го подигравате,че говори по света,а на 3 март такива патриоти се извъдихте)

126

Анонимен

преди 3 години

Напротив, много добро впечатление прави, че го няма, а работи по стротелните обекти на страната, което е най- важното в момента!

125

Анонимен

преди 3 години

Браво!!

124

Герботрол

преди 3 години

Абе по друго си е Боби да слезе от джипо насред някое село и там да го чакат няколко специално инсталирани пенсионера и 10 телевизионера с камерите и да снимат не толкова ентусиазираните им поздрави и как Бойко открива ремонта на забравения и от Бога път към селото!

123

Анонимен

преди 3 години

БСП за пореден път опорочи и политизира 3 март на Шипка.

122

Munchen_DE

преди 3 години

Евалатааааа... ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

121

До възмутен

преди 3 години

Кой забранил да се качват на Шипка ???Скрий се бе !

120

Анонимен

преди 3 години

Много лошо впечатление прави, че толупът го няма на тези тържества, а мери пътищата с джипката и смята, че е достатъчно да публикува във фейсбук пост . Няма нищо, героите от Шипка ще пребъдат във вековете, а него след 50 години ще го запишат като един от най-позорните управленци на държавата!

119

Анонимен

преди 3 години

Свободааааааааааа!Честит 3 март !Дълбок поклон пред героите загинали за Свободата на България!

118

Анонимен

преди 3 години

Община Габрово действа съобразно световните норми за превенция срещу К19 ! Няма нищо по-нормално от това да се преустановят официални паради по време на вълна от пандемия.А тоя неадекватник Радев да коментира отменения военен парад в Русия през ноември ! Има ли празник,който няма да бъде политически опетнен от Президента ?! Като си толкова загрижен и можещ,защо не участваш в изборите и да поемеш отговорност за думите си,а отново предпочете комфортната протоколна длъжност на Президент ?!

117

Отечествен Фронт

преди 3 години

На Берлинският конгрес Бисмарк казва Ние не сме се събрали тук да правим Българите щастливи А Фьодор Достоевски при един разговор със Британският журналист военен кореспондент на Дейли Нюз той му казва Турците имат право да изтребят Българите на Север от Балкана когато Руската Армия преминава Дунава И още Българите трябва да са благодарни на Турците че не са ги изклали като овце .Така казва военният Журналист Форбс

116

Анонимен

преди 3 години

Жалко, че един човек се подигра с паметта на борците за свобода, като най-безцеремонно и нагло политизира празника. Нашите освободители не са се деляли, вярвали са в ценности и принципи които днес са погазени от алчност за власт и пари.

115

Анонимен

преди 3 години

До ПатриотНе чух по-принцип, на 3 март какво е станало, защото точно тая дата НЯКОЙ НИ Е ИЗБРАЛ и ни е казал, на нея да празнуваме?Аре бе!:))))

114

Анонимен

преди 3 години

До ОтзивНе Юсуфе ,аз бях там и ръкопляскахме на нашия Президент.

113

Анонимен

преди 3 години

До истинаИстината е, че ако ти изгърмя един шамар, ще се наакаш.