12

Електра

преди 3 години

До Електра Защо не, ще е хиляди пъти по хигиенично, отколкото до гледам и слушам квиченето на тая гнусна и миризлива червена ***..

11

LOL

преди 3 години

Снимка 26 !!!!!!!!!!!!!Хахахахахахахахахаха

10

Анонимен

преди 3 години

Електра, ти сама себе си ли копираш! Един и същи пост на 10 места?Извинявай, но никой не пише с едни и същи думи след като е чел различни материали. Спри да копи пеистваш... и спри да се правиш на жена!

9

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Баце пак ли е при Агата?!?Да беше се качил и той там - какъв му е проблема?!?При такъв просперитет и напредък, би трябвало да го посрещнат само сити,доволни и благодарни граждани.

8

50лв+

преди 3 години

КДЕ ХИЛЯДИ БЕ -МИЛИОНИ- СА НА БАЛКАНА!!!!!

7

Анонимен

преди 3 години

Единия е безделник, а другия се съсипва да краде

6

Очуден

преди 3 години

Интересно повече вируси ли има на бруления от вятъра връх отколкото в гъчканите с народ мутрохотели,ресторанти и чалгаджийници?

5

457

преди 3 години

Никога няма да отида там, където безделникът от Дондуков 2 ръси простотии. Напразно му плащаме 15 000 лева на месец, че плащаме и на държанката му. Глуп-ак!

4

Анонимен

преди 3 години

Ще научите ли най-накрая, че народа обича тоя празник! Колкото повече му го забранявате, толкова повече ще ви прави на пук.Народопсихология!И още нещо, може да плюете колкото си искате по комунистите, но никога няма да ви бъде позволено да мърсите костите на умрелите в освободителната война, без значение дали са българи, руснаци, украинци или финландци! Не познавате народа, дами и господа политици!

3

до Електра

преди 3 години

Тогава отивай с Борисов на 3-ти Март на гости на Ердо

2

Анонимен

преди 3 години

ХИЛЯДИ ЗАРАЗЕНИ С РУСКИ ВИРУС - ВОДИ ДО СЛАБОУМИЕ

1

Електра

преди 3 години

Години наред, Аз и моето семейство се изкачвахме на Шипка, за да се преклоним пред героизма и саможертвата на тези, които загинаха за България и българския народ, за да ни има, за да сме свободни, горди и значими сега. Но откакто, Импексовата БСПдирастия приватизира и тоя светъл празник, под патрондаша на Кауна фигурант и безделник спрях да ходя там, защото се страхувам, че заради тъпите изказвания на тоя безморален лиглю ми е страх , че ще намразя всичко свято и родно, което съм обичала преди и сега...