192

изнервен

преди 3 години

Този клепоух креттен пак изрече лъжа. А бе, фигурант, властта не е забранявала на никой, който иска да отиде, просто официалното тържество е отменено заради пандемията. Както правят в много други разумни държави, но този темерут е най-големият инат в държавата.

191

1

преди 3 години

Аре бе, русофилите, само натискате там палчетата, а ми мълчите.Какво е ставало на 3ти март?:)))))))))))))))

190

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 202"Да не говорим, че боевете на Шипка се разиграват през лятото основно, а най-ожесточената - през август! Не през м. март!"И аз така знам, та затова си питам русофилите какво точно е ставало на тая дата, но днес, тоя според тях тържествен ден, никой не може да ми отговори.Странно празнуват, а не знаят какво.

189

Анонимен

преди 3 години

Мутрите превзеха и Шипка,не им стига Бузлуджа! Пачаври червени!

188

Анонимен

преди 3 години

До мдаЕдва ли е голямо геройство да се качиш на Шипка и да изнесеш слово! Едва ли е геройство да събереш хора на едно място при положение на пандемична обстановка! Уважението към падналите за свобода може да се изказва всеки ден, не е нужен повод или специален такъв ден. Другото е показност и псевдопатриотизъм. Много има още да се развива този народ явно.________Да не говорим, че боевете на Шипка се разиграват през лятото основно, а най-ожесточената - през август!Не през м. март!

187

Тонката

преди 3 години

Бойко кога ще го видим на Шипка .или сред народа .Крие се като мишка.

186

1

преди 3 години

Аз така и не чух от русофилите какво точно се е случило на 3ти март.Хем празнуват, хем не могат да кажат какво е станало тогава.

185

Анонимен

преди 3 години

"...И още нещо, може да плюете колкото си искате по комунистите, но никога няма да ви бъде позволено да мърсите костите на умрелите в освободителната война, без значение дали са българи, руснаци, украинци или финландци!"Тази руско-турска война е завоевателна!5 по ред, ако не се лъжа?!За излаз на Бяло море- имперски амбиции!Не са искали "голяма компактна"* държава тук, тъй като е ще иска и ще може да им отнеме достъпа но Бяло море и др. причини.* Райхщадско споразумение, юли 1876

184

мда

преди 3 години

Едва ли е голямо геройство да се качиш на Шипка и да изнесеш слово! Едва ли е геройство да събереш хора на едно място при положение на пандемична обстановка! Уважението към падналите за свобода може да се изказва всеки ден, не е нужен повод или специален такъв ден. Другото е показност и псевдопатриотизъм. Много има още да се развива този народ явно.

183

Анонимен

преди 3 години

Едно време са мрели за свобода! Ами вие в името на какво и кого *** на Шипка по време на пандемията! От бабаитлък или за кефа на Радев?

182

Казах ви какво искам

преди 3 години

Пълно преоборудване и модернизация на работната среда и допълнителна субсидия за творчески проекти .... Стягайте се за най-тежките сто години в човешката цивилизация за... И между другото каквото САЩоамериканец може сам да си направи и боговете не могат да му го направят!Ако откраднете и лев оттука един лев по един човек за всяка стотинка от тоя лев!

181

Анонимен

преди 3 години

Ще научите ли най-накрая, че народа обича тоя празник! Колкото повече му го забранявате, толкова повече ще ви прави на пук.Тържествата, сборища и гмеч са забранени!Пандемия, следва дистанция!Отделни посещения на Шипка със семейството или с приятели НЕ са забранени. Един поклон и цвете на паметника са израз на лична почит! Даже имаше организация на движението за улеснение на хората!Ама друго е да поизкривим нещата! По старому, манипулация на масите!

180

Анонимен

преди 3 години

От Занзибар сме на една педя разстояние благодарение на Радев и останалите патриоти на Шипка!

179

Някой да е забелязал

преди 3 години

Намаленото количество валежи на някой части от планетата?С толкова вода налята в шистови и нефтени полета за да изкарат суровината к'во очаквате?И после що се топели полярните шапки? Откъде компенсира господа? От задниците ли ви? Де да беше така един *** нямаше да остане жив!

178

Коста

преди 3 години

Браво на Първа програма! И жалко, че друга държава прави документалните филми за нашата история! Срамна работа... честита да ни е родината на кофти асфалта, ремонтите на ремонтите и всичко останало което не ми се изброява... тъжен трети март момичета и момчета...

177

До ПЭDИ 168

преди 3 години

До ХИЛЯДИС каква любов пишеш за някой си бай Ставри - явно си добре познат с него и го помниш с умиление.

176

Налягането

преди 3 години

Където намери начин да избие избива, по логика точно на противоположната страна на света!

175

Беше:

преди 3 години

Ама беше преди 200 години човешкото въздействие почти пренебрежимо!

174

Толкова по въпроса

преди 3 години

За човешкото въздействие върху околната среда и за ефекта на пеперудата - водата е с по-голяма плътност от натрошената шистова скала, която се явява по-здрава от налятата в изкуствените пещери вода, обаче плътността на водата не позволява земетресението да е при виновниците, водата им вони де и гори от чешмата, обаче земетресението е резултат от променено налягане в земната *** резултат от човешка намеса. Още някой да твърди, че няма глобално затопляне и че човешкото въздействие е пренебрежимо?

173

Пипи

преди 3 години

Честит празник на всички българи! Чест и слава, вечна им памет за загиналите за нашата свобода!