598

!

преди 2 месеца

Пълен лицемер!

597

Електра

преди 2 месеца

Години наред, Аз и моето семейство се изкачвахме на Шипка, за да се преклоним пред героизма и саможертвата на тези, които загинаха за България и българския народ, за да ни има, за да сме свободни, горди и значими сега. Но откакто, Импексовата БСПдирастия приватизира и тоя светъл празник, под патрондаша на Кауна фигурант и безделник спрях да ходя там, защото се страхувам, че заради тъпите изказвания на тоя безморален лиглю ми е страх , че ще намразя всичко свято и родно, което съм обичала преди и сега...

596

Анонимен

преди 2 месеца

Радефффффф! На 3март 1978г. Румъния и Сърбия са признати за независими държави! Не и България!!! Ох тази склерозирала памет!

595

Анонимен

преди 2 месеца

Ох, нещасни човече! Да ти опресня паметта ффатмашка. На 3 март се сключва "предварителен"мирен договор между Турция и Русия, нарушаващ договорките между Русия и Австро-Унгария от преди това! Българи не са присъствали! България не е освободена! До 22 септември 1908-ма сме ВАСАЛИ на Османската империя! И върхът не е Шипка, а Св.Никола. Виж руските военни карти от онова време. Съседния връх е Шипка! В този договор е обещано да няма голяма славянска държава на Балканите. Дават Ниш на Сърбия!

594

Анонимен

преди 2 месеца

Този ще го запомним като-мънкащ,мрънкаш ,нищоправещ и най-скъпоплатеният в България.На националния празник използва трибуната за политика и продължава да обвинява този разединител..... жалко,много жалко!Така ще си отидеш в историята

593

Анонимен

преди 2 месеца

РР е болен човек!

592

Случаен минувач

преди 2 месеца

Този трябва да е благодарен, че не му започнаха импийчмънт през лятото.

591

Анонимен

преди 2 месеца

До Пенсионер

Повечето хора са даже доста по-осведомени и напредничави от масата тук пишещи. Трябва да се има предвид, че тук пишат доста хора, които нищо не правят, а процента на русофилите сред тях е непропорционално висок. В ежедневието е доста по-добре от тази гледна точка.

590

Пенсионер

преди 2 месеца

Чета коментарите и съм спокоен за бъдещето.България ще продължава да се развива.

589

Зозо

преди 2 месеца

Рундю продължава да използва нац. празници за предизборна агитация.

588

SCARY MOVIE

преди 2 месеца

Не е истина направо в къв страшен филм са го вкарали *** с ония двете ромки дето яко ги шпаклова.Хахаха...:-)))))))

587

Анонимен

преди 2 месеца

От речта на президента са се отворили aнaлнитe фисури на гербавите и се лее ли лее жабешка отровна кръв...

586

Анонимен

преди 2 месеца

Време е да наритаме гербавите право в наглите, грозни и алчни муцуни!

585

Анонимен

преди 2 месеца

За кой ли път Радев използва почти една и съща "реч"? Половината от фразите му са рециклирани и повтаря едно и също. Много е зле!

584

Щирлиц

преди 2 месеца

Честит празник,Господин Президент!

583

Анонимен

преди 2 месеца

Един надценен в миналото и жакък слугинчо днес този ПОЗОР за България ще и най-големия избирателен провал в цялата ни политическа история!

582

Ввв

преди 2 месеца

Страшно много съжалявам, че гласувах за тоя зелен чорап. Не го знаех но изглеждаше добре, но куфара му над раменете празен само един грамофон с една плоча - колко е лош Борисов... Не разбра, че омразата ражда омраза, а голямата част от народа не обича мразещи хора..

581

Анонимен

преди 2 месеца

На Фигуранта паметта изневерява. Затова ръси под път и над път нагли лъжи, злоба и лицемерие !

580

Ханонимен

преди 2 месеца

За рашънпилотя няма делник-празник,обсебен е от Бойко Борисов, ми да земе да му се ожени бря,щом само той му е в акъла. Е,той на първо място мисли за вова,после за ББ, и на трето за импексова или доган не много ясно. И тва ми било президент

579

Тръмп

преди 2 месеца

Радев лизач.