455

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 528Вместо да правиш облози (знаем, че си от агитката на Черепа и много обичаш да играеш Еврофутбол и да търкаш билетчета), вземи отвори Уикипедия на статията за Съединението и вземи да я прочетеш.Или това ти е четенето за две години?

454

гледна точка

преди 3 години

Гадината радеф пак излъга и изопачи нещата. Никой не е забранявал на всеки, който желае да отиде на Шипка и почете героите, да го направи. Просто са отменени официалните тържества заради пандемията (както всъщност правят в нормалните разумни държави).

453

Анонимен

преди 3 години

Еха-а, станаха вече 582/527! Плащат хората, пишат им! Колко ли може да стигнат до довечера? Дай да направим облог! Ама на вързано!

452

0077 до ком. 509

преди 3 години

До АнонименКамарад , много си гледал "На всеки километър " , истината е едно нападение срущу лазарет в Жабокрек , Рила.

451

Дим

преди 3 години

Пореден поруган Национален празник от фигуранта! Никога до сега политик не си е позволявал да политизира така Националните ни празници, както това ***!!! Всяка дума му е за собствена изгода, без да мисли за поражанията които нанася на единството на този народ! Такова делен, такова поругаване на национални ценности, не е било и по времето на БКП!!! Срам !!!

450

1

преди 3 години

От прочетените тук писания на русофилите разбирам, че те не просто не са внимавали в часовете по История, но не са отворили дори Уикипедия, да прочетат кратка версия на това какво се е случвало в историята ни особено около Съединението и Освобождението. Хвърлих един бърз поглед от любопитство и там сбито но вярно е описано кое какво е, тъй че, другарЕ русофилЕ, бъдете така добри, щом днес цял ден се пенявите за патриотизма си, поне прочетете за двете събития!

449

гражданин

преди 3 години

радеф, властта наистина принадлежи на народа и той казва на избори, а не ти ***, кого предпочита, за да го управлява.

448

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 522НЯМА ДА ПРИНУЖДАВАМ ДРУГИТЕ ДА ПИШАТ НЕЩО ПОД ДИКТАТ!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

447

решетников

преди 3 години

Изпя си поредното опело и утре никой няма да си спомня и за това изявление.

446

изнервен

преди 3 години

До радеф-разрушителя. А един миннет няма ли да му направиш, да та еваа в лизача подмазвачески.

445

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 520 Сега пък ме съжалявал За какво ?Какво не било по силите на БСП ,и какво общо имам аз пък с БСП ?Ако вляза в тона ти , всеки нормален човек би написал без проблем " няма да принуждавам другите да пишат нещо под диктат"Ти защо отказваш ?

444

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 521Абе другарю, не разбра ли, че не ви минават номерата? Русия е била аграсивна към България в целия период ПРЕДИ ВЪОБЩЕ ДА СЕ СТИГНЕ дотам кой какво иска. Тайните споразумения с Австро-Унгария и последващите ги договорки ясно показват Русия какви намерения им, да не говорим за това, че е ПРОТИВ СЪЕДИНЕНИЕТО И ОБЯВЯВАНЕТО НА НЕЗАВИСИМОСТТА НИ!Всичко е ДОКУМЕНТИРАНО!

443

Анонимен

преди 3 години

До 1Русия губи кримската от Англия и Франция. Германия и Австрия са срещу Русия или искат да вземат Македония и Албания. Турция си иска обратно всичко до Дунава. Русия остава самичак срещу всички. България няма нищо а само с камъни и тояги няма как война.

442

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 519Аз не принуждавам никого, защото не мога да принудя, а и не си падам по такива методи, но факта, че едно такова очевидно нещо за всеки нормален човек не ти е по силите е показателен. Той не е по силите и на БСП, тъй че всичко е наред.Съжалявам те.

441

Анонимен

преди 3 години

Аааа, свърши ти карантината точно за празника и успя отново да се.....

440

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 512 Наистина си зле ,човече кви руски господари , кви чудесии те гонят Аз му разправям ,че няма такъв човек , който да ми каже , какво да пиша , било в реалността , било в нета , той пак си знае брътвежите си Айде напиши ти , че няма да принуждаваш хората да пишат под диктат Тебе какво те страхува ?

439

Радев -спасителя

преди 3 години

Браво Радев ! Най -великият ,най -достойният ,най -родолюбивият ,най-социалния ,най- справедливия президент на България от времето на Самуил .След последното нещо на този пост Радев доказа ,че има силна институция с грижа за народа!Радев размажи туморното образувание ГЕРБ -ГРОБ ,което унищожава страната ни !Премажи мутрите крадящи от залъка на пенсионера !Ти си нашия президент сега и за следващите 100 години!Ние сме с тебе 99% от народа .Шепата тър.теи и мутри вън!

438

Анонимен

преди 3 години

Фигуранр,мозъка ти е под карантина,ако въобще го имаш де

437

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 511Червените муджахидини сте такива роби, че не смеете даже и да напишете нещо такова без кой знае каква опасност, че руските ви господари ще разберат. Нарича се автоцензура и е присъща само за съществата, които дори вече нямат собствена воля. Вие сте завършения продукт на комунизма.

436

Анонимен

преди 3 години

Българите от антифашистката съпротива саботираха в България доставките за немската армия, българските партизани избиваха немски войници на българска територия, но САЩ бомбардираха България и избиха няколко хиляди цивилни невъоръжени българи без никаква причина.За периода от две Световни войни, когато Швейцария според своето географско разположение се е намирала в центъра на военните действия, нито един снаряд не паднал на нейна територия.