475

човеко си е за

преди 3 години

Свободата - я как избега от семейството!

474

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 550Щото "Баце" има известна доза нормалност в него и е наясно, че сега не е време за поощряването на масови събирания, и защото "народа" не са 2 хиляди изперкали червени калпаци.

473

Кремка Рамел

преди 3 години

Мрши сте ей, български изрди!Насила ви освободиха - осрахте си държавата!Направиха комунисти уж за добро - пак осрахте всичко!Сега свободни - осрахте си и демокрацията!И комунизма ви беше ***, и демокрацията, и капитализма... и всичко!Прокълнати сте! Каквото пипнете се скапва!Плюя ви и на лаjняната ви, проститтутска история, и на герба ви, и на знамето ви и на всичко!Само турски кюр и ятаган да ви цепи, друго не заслужавате!

472

Мен до всички тук

преди 3 години

Толкова сте неграмотни и прости, безнадеждно ***

471

Гражданин

преди 3 години

Някой злопаметен човек пак ръси кухи фрази на връх най-българския празник - то да те е срам,че имаш президент! Страните с президенти се гордеят,че имат такива,а ние се сраму ваме...И стоя човечец България ще трупа имидж пред света ?! Никога !!!

470

Тонката

преди 3 години

А от далечен Дубай Васил Божков авторитетно отсече........Фигурант:):):)А аз бих допълнил Тарикат:):):)18000К заплата за нищоправене и наизустяване и четене на написани от съветници листчета:):):)

469

А тоя

преди 3 години

Кога забрави , че има жена и деца и кръшкаше с Дуса, пак ли Баце му беше сложил ангелите под карантина.

468

1

преди 3 години

До ЕлектраЧе какво ти пречи да си се качваш без да е свързано с всякакви политически речи? Ние си ходим чат пак през годината така или иначе на път в планината. Не ни трябва организиран "патриотизъм". Да не говорим, че 3 март няма нищо общо с шипченските боеве. Това си е чисто руска измислица.

467

ТОЯ

преди 3 години

Единствен от световните лидери не разбра че има ПАНДЕМИЯ. Заедно с братчеда Лукашенко, ама той поне е по-искрен, не шикалкави като него - ту има , ту нема, зависи от политическите дивиденти.

466

тюх, брех, въх

преди 3 години

Да си оставиш жената и децата за неква Деса и да се правиш на големия родолюбец. Ах, недей , повярвах ти...

465

Електра

преди 3 години

Години наред, Аз и моето семейство се изкачвахме на Шипка, за да се преклоним пред героизма и саможертвата на тези, които загинаха за България и българския народ, за да ни има, за да сме свободни, горди и значими сега. Но откакто, Импексовата БСПдирастия приватизира и тоя светъл празник, под патрондаша на Кауна фигурант и безделник спрях да ходя там, защото се страхувам, че заради тъпите изказвания на тоя безморален лиглю ми е страх , че ще намразя всичко свято и родно, което съм обичала преди и сега...

464

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаПо принцип на червените муджахидини спомените им винаги са такива, че да защитават червения режим и неговите разсейки, като по една странна случайност в повечето случаи спомените се различават от реалността.

463

какво е прав???

преди 3 години

Не му пука за червените бабички.

462

Анонимен

преди 3 години

СЪЖАЛЯВАМ ТЕ!!!:))))))))))

461

Анонимен

преди 3 години

Прав е президента Румен Радев.....................100 %!!

460

Анонимен

преди 3 години

До гледна точкаКак успяваш да гледаш през онази ки гледна точка през онези си сланясали бузи?

459

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 531Ще умра от смях. Абе, вас къде ви сделат такива?

458

разочарован

преди 3 години

Тоя смотан тъпан така и не схвана отговорността на институцията, която представлява. Дребно, жалко човече, изпълнено с дребни страсти и заучени кухи фрази.

457

Анонимен

преди 3 години

До ДимФикен зи мамен! Намерило се кой да се грижи за единството на народа ни!

456

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка Баща ми и вуйчо ми случайно, на път за Рилския манастир, около 3часа преди партизанската акция са минали през Жабокрек и не са останали с впечатление, че немците са били "НЕВЪОРЪЖЕНИ".