618

до 616

преди 2 месеца

Веднага след като го избраха,Илиана Йотова му заяви-"И най малкото движение против тази партия няма да ви бъде простено".Той не посмя да отговори.Още оттогава ми е ясно,че каквото му кажат от БСП той това изпълнява.Неслучайно него го издигнаха като техен кандидат за президент-послушен,стриктно изпълняващ заповедите им.Толкова послушен друг не биха намерили.Е,как да го харесваме ние безпартийните българи?Никак!

617

Срам

преди 2 месеца

Ако тази медия работи в полза на ГЕРБ, не само аз няма да я чета, но и много хора, които познавам, като разберат как триете коментари, които изясняват всъщност кой каквп е забранил...

616

Срам

преди 2 месеца

Радев е най-добрият президент, който България е имала от поне 10-15г. Не знам какво го плюете. Явно сте слепи. Не, президента не трябва да е обединител. Той казва истината. Казва това, което е гнило, изкарва го наяве. Друг е въпросът, че сте слепи тези, които го плюете. Толкова проблеми имаме, а ББ ходи само обикаля с джипката, все едно няма инспектори за тая работа. До оня ден умираха хора по стълбите, защото тия "умници" не се подготвиха за короната на есен като имаха цяло лято да го мислят...

615

Анонимен

преди 2 месеца

Друго ме притеснява - този човечец буквално е "зациклил" на тема "анти-Бойко". Нещата отиват на психически проблем. Дано му свърши по-скоро мандата, че да може да се лекува. Или поне още отсега деликатно да му назначат някаква терапия, защото поведението му определено не е нормално.

614

Анонимен

преди 2 месеца

"очаквали ли сте, че някога, някой ще се осмели да Ви забрани да се качите на Шипка?!"
Кой на кого забрани да отиде на Шипка? Радев трябва да бъде СЪДЕН за разпространяване на лъжи и клевети! Малко е импийчмънт за този демагог!

613

Анонимен

преди 2 месеца

Лицемерът Радев пак избълва злоба и злъч и се развоня...този път на Шипка!

612

Анонимен

преди 2 месеца

Всеки, който желаешеа и здравето му позволява, беше на върха! Не зная, този военен от кой чакаше заповед??? Кой му забарани на руменчо радев да отиде на Шипка!

611

Анонимен

преди 2 месеца

До Истината
Лъжа, я ме светни досега при кой не се е крало? Да го върнем отново във властта. С изключение на Слави всички са били във властта. А Слави бе тояга на Дончев от Овергаз. И не само. Та чакам, за да направя информиран избор.

610

Радев е позор!

преди 2 месеца

Този дребен и злобен по душа човечец с огромни амбиции не се посвенява да разделя хората всеки ден и час! Радев е позор за българските политици, които го издигнаха на този пост!

609

Истината

преди 2 месеца

Дела има .
Краде се яко.

608

Бай Ганя

преди 2 месеца

Само Аз ходя в Европа с народна носия
а вас ви е изсрам.
В българия всеки може знам.

607

Анонимен

преди 2 месеца

"..дела трябват, а не думи, както е рекъл Апостолът". Радефф осмисли ли това което са ти написали? Радеф, кой кого е поставял под карантина? В Гърция затвориха църквите по Великден!!! Говориш за морал? Що омаскари здравния министър, че е казал истината за сина ти? Кой промени параметри на общ.поръчка за джипки? Защо бягаш от преки въпроси на журналисти? Кажи с"да"или"не"истина ли е това което казва ББ за дрона. Толкова ли трудно да си признаеш нещо? И гушкаш"оранжевата маска"Мая Костинбродска.

606

Наблюдател

преди 2 месеца

Властта , Фигуранте, те пази да не си в ареста ! Не плюй ръката , която те храни ! Ти си позора на този народ ! Надяваме се Гешев да си свърши работата наесен !

605

Чичо Любо

преди 2 месеца

Бях писал няколко коментара във вестник "Труд" по повод на изявите на чорапа. Изтриха ми ги и вече не може да коментирам там. Забранено ми е. Този гнусен чорап, дошъл от никъде, злобен, алчен, завистлив, неук, въпреки дипломите и сертификатите, които размахва, без грам ДОМАШНО възпитание / то, кой ли да му го даде !/ елементарник по природа, нещанстен в своята битност е карикатурата, която има наглостта да ни преставлява пред света. Трижди позор и свян от тоя. Махни се и ни осводоби от себе си.

604

Факт

преди 2 месеца

Хората видяха , че само охраната на Фигуранта спира народа ! Народът беше спрян за 3 часа на студа , за да може Зеления чорап да мине и да озмърди с вонята си святото място !!!! Позор !!!

603

Питане

преди 2 месеца

Гешев , кога ще карантинираш Фигуранта в следствения арест и да го обвиниш в държавна измяна ??? Я , в САЩ искат импийчмънт за същото деяние на Тръмп !!!

602

питам се

преди 2 месеца

Ако той самият се постави под самокарантина до края на мандата му ,ако ще и по 20 бона да взема заплата ще е най добре .Пилота за четири години на всички празници освен да плюе ,насъсква и разединява народа друго не прави.Жалко и болно е да спреш телевизора докато говори избраният за обединител на нацията за да не гледаш и слушаш един лицемер и разединител на нацията на такъв свят ден.

601

Ох, писна ми

преди 2 месеца

Другарю Радев, разочарован съм. В речта си нищо не казваш за гласуването - машинно, ръчно, дистанционно, революционно и и т.н., за фалшифицирането на изборите :))))))). А и къде видя някой да забранява на хората да се качват на паметника или някой да ги спира? Като ти е подготвена речта за такъв сценарий, не можа ли да я съобразиш с моментната ситуация? Прояви поне веднъж малко гъвкавост де, ще ти е от полза занапред. ;)

600

акуд

преди 2 месеца

радев колко си жалАк

599

Анонимен

преди 2 месеца

Радев: Властта се опита да постави под карантина паметта ни

тоя *** кой го е спирал да ходи на Шипка?