28

Анонимен

преди 3 години

Горките НПО ***, направо ги отнася вълна от "конспиратори и "антиваксъри"Между другото, антиваксърите да не се месят, защото това не е ваксина.

27

Анонимен

преди 3 години

"Ваксините правят жените стерилниНито едно от строгите изследвания, проведени досега, не показва, че ваксините нанасят подобни щети."Правено ли е "СТРОГО ИЗСЛЕДВАНЕ"? Всъщност, не. Сега предстои. Междувременно, в САЩ,лекарка бременна в 14та седмица, загуби бебето си три дена след ваксиниране. В Авглия има регистрирани осем случая на спонтанн аборти непосредствено след ваксиниране. И това, при положение че не се препоръчва ваксиниране на бременни, и е рядко събитие.

26

Анонимен

преди 3 години

понеже мисирките тук обвиняват че хората са глупави - четем брошурата на астра зенека, официалния пдф файл на български: точка 1COVID-19 Vaccine AstraZeneca инжекционна суспензияВаксина срещу COVID-19 (ChAdOx1-S [рекомбинантна])точка 2 ред 3:Този продукт съдържа генетично модифицирани организми (ГМО).5.3 най забавната част четете добре:Генотоксичност/канцерогенностНе са провеждани нито проучвания за генотоксичност нито за канцерогенност. Не се очаква компонентите на ваксината да имат генотоксичен потенциал.

25

.

преди 3 години

вЕрваме ви................

24

Анонимен

преди 3 години

Програмирайте се със спринцовката на Бил лудия кон и ще умирате от всичко.

23

дедо Ташунко

преди 3 години

Истината е, че ваксините не са преминали 24 месеца изпитателен срок. Истина е, че също така не са изпробвани върху бременни, хора с автоимунни заболявания като подагра, диабет, високо кръвно и т.н. Истина е, че още никой от създателите на ваксината не знае, за колко време ще трае защитната функция. Все още нищо не знаем.Истина е, че корабът потъва нормално, вода ще има за всички! Истина е, че истината винаги закъснява, но винаги идва при хората, както пееше някога Емил Димитров, светла му памет.

22

Анонимен

преди 3 години

"Ваксините променят ДНК-тоТова твърдение не е потвърдено от нито едно научно изследване."...Правено ли е такова изследване? Не? ОК.

21

Активист на БСП

преди 3 години

Ваксините доказано не предпазват ! Но дано не са вредни!!!

20

Анонимен

преди 3 години

В човешката ДНК протичат процеси, които се простират в целия организъм, когато тези процеси станат по-интензивни чрез човешка намеса например. Във едни органи процесите ще протичат по-бързо във други по-бавно и тогава настъпва дисбаланс. При една ваксина може да не ви стане нищо и само да почувствате температура и болки в мускулите и безсъние ама при каскада от ваксини и няколко стресови за тялото ситуации диабета не ви мърда.

19

Анонимен

преди 3 години

На всеки 100 години има измислена "пандемия"Спира точно 2 години след като е започнала.По време на "пандемията" се нанасят вреди на обществата и се отнемат права на хората.По време на испанския грип и сега се използват и спринцовки за промяна на гена на хората.Провежда се нсталирането на новия пакет болести от които фармаиндустрията ще жъне през следващите 100 години.

18

Анонимен

преди 3 години

Големи дървари са вече журналисти! Стига сейте паника у хората, който иска ще се ваксинира с ваксина на 5 месеца, който не иска ...ще чака! Аман вече с тези ваксини, ще дойдат ли, няма ли, ще стигнат ли, няма ли!

17

до 15

преди 3 години

Абе много ми е интересно как клони към нула, като всички дози свършиха за няколко дни и са ваксинирани около 200 000 души. Аз още не съм се ваксинирал, но почти всичките ми колеги го направиха. Просто не ти е такава средата да видиш кой какво прави. Нека го кажем така- хората с над 7-8000++лв. заплати се ваксинират наред. Сред тях ли си? Очеизвадно не.

16

Анонимен

преди 3 години

Учените са категорични, че няма никакви клетки от фетус във ваксините.Да, една от стъпките при разработването на ваксини включва клетки, отгледани в лаборатория. Тази техника е измислена през 1960-те години и използва клонирани клетки от легално абортирани фетуси...Ми... ?

15

Дедо Пенс

преди 3 години

Във ваксините има клетки от прилеп! Тъй като заразата тръгна от прилепите ! Дано не е смъртоносна ...

14

до 16

преди 3 години

Всичката бира с царевица (95% от българската) е с генномодифицирана царевица. Генномодифицирани храни ядеш ежедневно. Даже тютюнът е генномодифициран. Нещо има ли неверно? Не.

13

Анонимен

преди 3 години

Ваксините са ГМО, това лъжа ли е? Не!!!

12

Анонимен

преди 3 години

Пропагандата върви с пълна сила резултата от нея пбаче продължава да клони към нула.

11

Анонимен

преди 3 години

ваксините са една печатница за пари и нищо друго! Факт! не е конспирация. Ваксините не подлежат на стрикните клинични проби като например лекарстватаНе можеш да съдиш компаниите ако нещо ти стане от ваксинаСега на 6-12 месеца ще трябва да те боцкат за да ти 'ъпдейтнат' имунната система В края на крайщата кой знае какви мутанти ще станем от толкова много и разнообразни ваксиниА корпорациите ще реализират ТРИЛИОНИ долари печалби на гърба на овците.

10

до 9

преди 3 години

Какво критикувам, бре?! Изкоментирах ги и ги подкрепих, не ги критикувам. Повече от ясно е, че са иронични. А колега ще казваш на бакшиша с Е60-ката пред панелката.

9

Анонимен

преди 3 години

Aйде втора държава от ЕУ одобри руската ваксина - Словакия поръча 2 млн дози Спутник, преди да е одобрена от ЕМА, и каза на Урсула да го дуа...