128

Дан сан

преди 3 години

И кой го би по главата твоя колега преподавател да си бие ваксина, която се тества в момента върху овцете? Ние ,хората ще почакаме поне две години ако изобщо някога си я сложим.

127

Случаен минувач

преди 3 години

Ще споделя нещо, което е самата истина.Тази сутрин един мой колега преподавател ми се обади по телефоно и ме помоли да му взема часа на обед. Каза, че вчера му сложили втора доза ваксина и тази сутрин бил с 39 градуса температура. Каза, че в момента се чувства ужасно. Изтъкна, че в последните 5 години не е боледувал въобще. Аз го познавам добре - двуметров мъж е, на 45 години, здрав е като бик.Аз и преди го казах, но след това, което чух, няма да се ваксинирам, ако ще на разстрел да ме водят!

126

Гил Бейтс

преди 3 години

Значи аз понеже работя за Бил Гейтс и не ми е нужно доказателство, за да ми повярвате искам да споделя, че наистина във ваксините слагаме наномикрофемто чипове, които имат за цел да ви променят ДНК-то чрез 5G излъчване и да накарат народа да забрави, колко хубаво беше по бай-тошово. Планът беше застрашен средата есента, когато никой не беше взел предвид, че в България всички са микробиолози, вирусолози, лекари и електронни инженери с дълбоки познания в областта на гигахерцовите вълни.

125

245

преди 3 години

Прочетете листовката на Астра Зенека на сайта на МЗ, пише си го- аденовирус взет от шимпанзе, отгледан в генномод. човешки ембрионални клетки...В Швейцария ваксината е забранена,тук само тя се предлага.И папата малко преди да я пуснат на пазара не случайно благослови, мед. препарати създадени от абортирани зародиши.

124

44

преди 3 години

Ако бяхте малко интелигентни щяхте да знаете, че за производствот на ваксини се иползват животни: ***, пилешки зародиши, маймуни. И си го пише в листовките. Освен това NHS го декларира официално и предупреждава хората с различна религия да имат предвид! Та, медиите станаха разпространители на конспирация!

123

Анонимен

преди 3 години

*** *** кат фасул за пореден път - има си патент за всяка една ваксина, този патент е достъпен за всеки и стига да има 2 стинки мозък, можеш да си направиш заключенията - във всяка една от ваксините има клетки от поне 4-5 животински вида, включително кози и други копитни. Дори не споменавам тоновете вещества, които според медицински персонал са ненужни в такъв тип "ваксина".....ретардед аф.

122

Човек, ако..

преди 3 години

... съвсем леко се напъне и сам се поинтересува ще види, че до скоро дори на самата опаковка на самия препрат доста от тези неща си бяха изписани ( естествено с научните им имена).. Защо обаче да се напрягаме да четем и да се интересуваме, след като медиите най-дрожелюбно са ни го сдъвкали и ще ни го поднесат така както трябва.. защо да се интересувам какво е mRNA, нанотехнологии и т.н

121

Анонимен

преди 3 години

До ЗозоЧетете листовките на Астра Зенека -Аденовирус от шимпанзе, кодиращ вирусния шипов (spike) гликопротеин на SARS-CoV-2(ChAdOx1-S)*, не по-малко от 2,5 × 108инфекциозни единици (infectious units, Inf.U)*Произведен в генетично модифицирани човешки ембрионални бъбречни (human embrionickidney, HEK) 293 клетки чрез рекомбинантна ДНК технология.В руската ваксина не се ползва аденовирус от шимпанзе! Четете преди да пишете информация, която не е вярна.

120

всичко

преди 3 години

това го има плюс пилешки кокалчета и свинско със зеле-големи *** писачи

119

антиджендар

преди 3 години

До 139 ЗозоПишеш за да заработиш тролсоЖендерската си надница но много лаборатории по света доказаха 96% ефективност на руската ваксина " спутник" и много страни я искат.

118

Божков от Дубай

преди 3 години

Свинско много подходящо за индивиди от мирна религия :)

117

До 137

преди 3 години

И по-добре ! На такива като теб е от крещящо значение !!! Един път завинаги разберете,че ще сте истински щастливи,когато мислите само за неща,в които сте силни ! Не е сериозно да изказвате мнение на база три статии от по 10 изричения в брадва.бг и да оспорвате труда и практиката на учени посветили живота си на медицината !! Правете квото искате с живота си,но не пречете на другите да вземат правилното решение да се ваксинират ! Чипирания,роби,нов световен ред и т.н ??? Вие нямате акъл!

116

Анонимен

преди 3 години

Ваксините на базата на мРНК могат да променят ДНК-то ни..............както и Е-тата в храната мобе да промени ДНК!!!

115

Emigrant

преди 3 години

За болшинството от крадците на ДДС проблемът не е в това,че им има нещо на ваксините,а проблемът е ,че Борисов и щабът ги препоръчват за да се подтисне епидемията и държавата и народът да се измъкнат от тая чума!Да ама това значи,че спасените ще са благодарни на правителството и на Борисов и ще гласуват за него за следващ мандат.А това боквално взривява кратуните на троловете и на бандитите дето им плащат,да плашат хората и да съботират мероприятията на НОЩ!Те за това е оплюването на ваксините!

114

ЛЕКАР

преди 3 години

Да си призная и аз имах страничен ефект след поставянето на ваксината.Бяха ми заглъхнали ушите и почнах да се притеснявам.После като се замислих дълбоко се сетих,че в ноща след поставяне на ваксината съм заспал със слушалките на ушите си с добро ниво на звука и така за няколко часа.Както и си го помислих,беше се произвела звукова травма от силния и продължителен звук от слушалките.Минаха няколко дена и всичко дойде на мястото си.Но ако бях предубеден,щях да твърдя,че това е било от ваксината!

113

Анонимен

преди 3 години

До ЛЕКАРНевероятен хумор. Не съм се смял така откакто умря баба ми.

112

ЛЕКАР

преди 3 години

Ваксинирахме се няколко колеги доктори и сестри с ваксината на пфайзер.След първата ваксинация един от колегите се обадил обратно в поликлиниката,че не е добре със зрението.От там му казали да не се притеснява и да отиде до поликлиниката.Той разсърден повишил тон и попитал,защо да ходи пак при тях,а да не върви директно в болницата,да го прегледа офталмолог?Тогава дежурната сестра му казала да мине да си вземе очилата,защото си ги бил забравил при поставянето на ваксината!!

111

Анонимен

преди 3 години

РНК ваксините се разработват от много години като ваксини при биологична война. Предимството им е че бързо се преаранжират към мутации и е възможно масовото им производство в много кратки срокове. Появата им на бял свят едва сега само потвърждава изкуственият произход на китайския вирус. Нещо подобно се случи през 1983 когато СССР свали южнокорейски самолет с твърдението че бил в руска територия. Рейгън с декрет позволи военната с.*** до тогава GPS да се ползва и за граждански цели.

110

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Информационна РНК - какви точно са дългосрочните ефекти ... ?"Дългосрочен ефект е изникване на 3-то око на *** ти. Но това е по-скоро ефект отколкото дефект, защото не ти трябва огледало за обратно виждане, освен всичко можеш да следиш качеството и количеството на екскрементите си.

109

Йосарян

преди 3 години

Честно казано, би ми било интересно да поспоря по темата за експерименталните ваксини с интелигентен човек, който има положително мнение за тях. Естествено, в непрактичната платформа на днесбеге няма да стане. Но поне събуди любопитството ми.