48

Патриот

преди 3 години

Ако не бе цялата тази пропаганда и облъчване за ваксините колко са полезни и колко са лоши тия дето не ги искат можеше и да ви повярвам,но границата на здравия разум отдавна беше премината не сме малки деца !

47

Анонимен

преди 3 години

Най-големото доказателство за "ефективноста" на ваксините е Израел, въпреки че ваксинират по 10-ки хиляди ежедневно, продължават да имат по няколко хиляди нови заразени ежедневно :) и честно някакак си не ми се връзват нещата

46

Анонимен

преди 3 години

Ама какви клинични изпитания? Вие хептен ни взехте за празноглавци. Изпитания на лабораторни мишки. Те това, те е масово тестване. Да се боцка Боко.

45

Анонимен

преди 3 години

Щом започват да говорят какво няма във ваксината, веднага започвам да им вярвам. За ембрионите даже не подозирах!

44

Сега ислямът

преди 3 години

го втаса.Как истинският правоверен мюсюлманин ще допусне да му бъдеинжектирано свинско?Това директно ще го прати при шейтаните в ада.Дали няма да е по-добре да почине като мъченик,вместо да се обречена вечни мъчения?

43

Анонимен

преди 3 години

До КочаИ аз вече от месеци се чудя... Напълно защитени са с 94% ефективната ваксина, която при това е изключително безопасна. Защо трябва да се ангажират с моите рискове от преболедуване на китайския грип? Мистерия... Нещо съм им длъжен, ама и те не знаят с какво.

42

Сата НАТО

преди 3 години

Не желая да се ваксинирам с фетуси, още повече легално абортирани. Никъде в Библията не пише да отглеждаме легално абортирани фетуси, за да си спасяваме живота. Виж, ако ми намерят нелегално абортирани фетуси, тогава да - така или иначе някой ги е изхвърлил. Вие, които плащате да ви доставят продукти от легални аборти, по този начин ставате съучастници в масови убийства на ембриони. Ползвате човешка плът, инжектирате си субстрат, извлечен от убити бебета.

41

Коча

преди 3 години

Умните и богатите се били ваксирани, аз съм *** и беден и няма да се вакинирам. Не разбирам защо това е проблем за умните и богатите ?

40

Анонимен

преди 3 години

На кой му дреме за пропаганда и зарибявки? И да се разкъсате на две от злоба и напъване пак нищо няма да постигнете.

39

Анонимен

преди 3 години

А продукт от xyйщa нема ли? Ако нема - идвам да добавя.

38

Летеца Кемиал Трейс

преди 3 години

Както и при грипните вксини основния мит е ,че работят и има полза тях. Мисля, че този мит изчерпва темата

37

Анонимен

преди 3 години

Лелеее тук и шестимата дежурни трола по пропагандните въпроси се събрахте накуп... Каква ви е комбинираната ефективност за маркетинга на псевдоваксините, направет едно изследване да я изчислите?Приятно тролуване, драги мои!

36

Анонимен

преди 3 години

"Ваксините съдържат свинско или говеждо месо"Къде такива хубавини... Бил Гетис каза САМО СИНТЕТИЧНО МЕСО за прислугата!

35

Анонимен

преди 3 години

Бай *** се налива със спирт всяка вечер ама проблема са му абортираните клетки

34

Анонимен

преди 3 години

Нито един интелигентен човек с който контактувам не е изказал положително мение за псевдоваксините, нито е изразил желание да се набоде. Тук включвам професори, доценти, лекари. Затова пък, гледам на опашките за БОЦ доста образи, на които им пише с маркер името върху служебната метла. И няколко уплашени бабки от блока също са готови.

33

MaйMyнaтa

преди 3 години

Те тва със cвинcкoтo и гoвeждoтo, е лъжа. Кой ше ви дава тия деликатеси беэплатно бе, имате ли пaмет

32

до 36

преди 3 години

Дали не е правил? Я се зачети в сайта на Пфайзер и тестовите групи хора.

31

Майстора

преди 3 години

От десетилетия наблюдавам, че колкото по-лош е един продукт, толкова по-голяма реклама му се прави. Добрите продукти могат да минат и без реклама, хората сами си ги препоръчват. На базата на опита си мога само да предположа, че псевдоваксините вероятно са най-най-най лошия продукт в цялата човешка история.

30

до 20

преди 3 години

Всъщност, ако разгледаш разбивките по социална принадлежност и мнението на хората за ваксините, ще видиш, че почитателите на "Rebel Flag"-а са първи противници, както и ниската класа в САЩ, Германия, Франция. Тъй като у нас населението е най-пpocтото в цял ЕС (най- нискообразованото) е повече от нормално хората да отричат ваксините. Гледаш като пример най-хитрата нация- Израел. Дали са толкова глупави да се ваксинират наред? Дали българите са по-умни? Със сигурност не.

29

Анонимен

преди 3 години

Ваксините правят жените стерилниНито едно от строгите изследвания, проведени досега, не показва, че ваксините нанасят подобни щети.Дръжки, изследвания. Нито един производител на ваксина, в това число и мразения СпутникV, не е правил изследвания върху бременни жени. Това производителите само го заявяват на сайтовете си, който иска може да провери.Само тази лъжа в статията ми стига да приема че може би лъжат и за другите неща.