108

Анонимен

преди 3 години

"Не разбирам настойчивите препратки към фейсбук. Абсолютно всяко негативно мнение, всяко съмнение, всяка тежка реакция след ваксинация, моментално се премахва от фейсбук, също от youtube, twitter и прочие мрежи. "Имаше такъв коментар, аргументиращ се с видео във фб.Извинявам се, ако не е ваш. Моя е грешката тогава.

107

Анонимен

преди 3 години

За някои проблеми след ваксинация, всички здравни работници са задължени да докладват.За други - не!А всякакви други хора - ваксинирани и д-р. също могат да пишат!

106

Анонимен

преди 3 години

*** ли си, ако искаш повече и по-конкретна инфрмация от държавата ... Информационна РНК - какви точно са дългосрочните ефекти ... ? Този метод не е изпоолзван въхрху хора досега ... Има ли ефект ли ефект върху ДНК структурата на клетката ... Защо се използва пропилен гликол като трансмиттер и какъв е ефектът върху мозъка ... *** ли съм, затова че задавам въпроси, на който Държавата не отоговаря ... Да ти еббба майката косматата между краката, герберскооо измекярчеее ...

105

Анонимен

преди 3 години

"Ето, да се отмориш - системата VAERS в САЩ. Намираш указания как се ползва - понеже е нарочно много трудно - влизаш в КОВИД- всички ваксини, и четеш - регистрирани 1100 смърти, тежки странични реакции 20 000. И това са само от малцината доктори, на които им се е занимавало да вписват, понеже VAERS не е задължителна."___Е, ама недейте така...това не са злобни напъни и твърдения ... за отмора.Не съм влизал - знам, че всеки човек може да опише проблем след ваксинация, със или без ясна причина

104

Анонимен

преди 3 години

Някой щети ща са ясни дооооооооооооста по късно

103

Анонимен

преди 3 години

Това, в което вярват хората, е истина. Между другото, важи и за всички останали ваксини, просто не знам защо никой не чете листовките им. Четете съставките и после търсете всяка една по отделно какво всъщност означава. Ако фармасевтичните компании описват съставките си открито в листовките, защо да вярвам на здравните власти и пропагандатори в обратното?!

102

11

преди 3 години

Щом един продукт/лекарство/ваксина е безплатен,а държавата насърчава за неговата "консумация" е добре да светне жълтата лампа .

101

11

преди 3 години

Щом един продукт/лекарство/ваксина е безплатен,а държавата насърчава за неговата "консумация" е добре да светне жълтата лампа .

100

Анонимен

преди 3 години

"Така и не можахте да разберете, че се плаща на *** да плюят по ваксините особено в по-бедните държави. И по-глупавите естествено се връзват. Няма как да се произведат ваксини за всички хора на земята дори за една година. Да не говорим, че най-вероятно след 9-10 месеца ще е нужна реваксинация. Я сега си представете какви масови бунтове и безредици ще настанат ако всички решат, че искат ваксина. Няма от къде ..."Мдааа

99

Анонимен

преди 3 години

Понеже тази важна препоръка остана без коментар, за разлика от почти всяко друго мнение под темата, ще я копирам пак - Проверете системата VAERS в САЩ. Намираш указания как се ползва - понеже е нарочно много трудно - влизаш в КОВИД- всички ваксини, и четеш - регистрирани 1100 смърти, тежки странични реакции 20 000. И това са само от малцината доктори, на които им се е занимавало да вписват, понеже VAERS не е задължителна.Ще се радвам да получа коментар и анализ?

98

VMAT2

преди 3 години

Когато се инжектирате с тези гадости вече не сте човек а ГМО. Нормално е да има паспорти за инжектираните. По закон за да преместваш ГМО от една точка до друга ти трябва документ/разрешително/паспорт.Хубавото е, че ГМО "хората" няма да се местят дълго.

97

Анонимен

преди 3 години

Моята трудно достъпна за Вашето ниво мисъл беше, че професорите и лекарите не са склонни да се ваксинират с експерименталните препарати, които не осигуряват имунитет. Всичко останало е излишно да обсъждаме, понеже е без връзка с твърдението. Също така, отговорът с "кренвиршите" очевидно не беше до Вас.

96

Анонимен

преди 3 години

С професорите се срещам по работа, а с лекарите си пием, да кажем, ракията. Всичко това, естествено, докато съм на работа в склада и ям кренвирши. Знам как ви върви мисълта.Не знам за какъв склад и кренвирши ми говорите, но това и факта с кого и къде се срещате не ме интересуват.Коментирах друго: тези категории попадат във фази, където организацията за ваксиниране е друга - не на опашки - поне моята.Мисълта ми беше, че такива физиономии няма да има по опашките. Това ли знаехте за мисълта ми?

95

пфуууу

преди 3 години

Христова,ставаш банална с агитациията.Лозунги на "Сектата на COVID *** от последния ден"Селянино!Ваксинира ли си КАЙСИИТЕ?Депутатино!Ваксинирай се публично пред Парламента!Дай личен пример!Всяка ваксина,пирон в ковчега на капитализъма и фашизъма!БСП обявява социалистическо съревнование по брой ваксинирани на ГЕРБ!Бъди отговорен,носи маска и си набий 5 ваксини у ***!За ваксини не пререждай,ДРУГАРЮ!Дедо ПОП ЩЕ ОПЯВА ИЗВЪНРЕДНО!

94

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам настойчивите препратки към фейсбук. Абсолютно всяко негативно мнение, всяко съмнение, всяка тежка реакция след ваксинация, моментално се премахва от фейсбук, също от youtube, twitter и прочие мрежи. Трият се дори възпоминания на роднините на починали след ваксинация, дори когато в тях не се изказва негативно мнение за ваксините (примерно мненията на сестрата на 28 годишната Сара Стикълс, починала пет дена след ваксинирането).

93

Анонимен

преди 3 години

Щом започват да говорят какво няма във ваксината, веднага започвам да им вярвам. За ембрионите даже не подозирах!___Не четете достатъчно фейсбук и, примерно, този форум. Иначе отдавна щяхте да знаете всичко!

92

Анонимен

преди 3 години

103 Чел е той на баба си хвърчилото. Специално аспирина такава язва и кръвоизлив може да ти докара, че ще пукясаш за отрицателно време. Ама го бутат дори в туршиите. Иначе официалната листовка на ваксината много се чете. Случайно да няма вътре чип. *** народ та дрънка.

91

Анонимен

преди 3 години

Умните и богатите се били ваксирани, аз съм *** и беден и няма да се вакинирам. Не разбирам защо това е проблем за умните и богатите ?Дотук не прочетох някой да твърди, че му е проблем.По скромното ми мнение, хората изказват свои/чужди мнения, всеки мъчейки се да докаже, че неговото е правилното!Но чак пък да сте проблем на някого, не видях.

90

Анонимен

преди 3 години

С професорите се срещам по работа, а с лекарите си пием, да кажем, ракията. Всичко това, естествено, докато съм на работа в склада и ям кренвирши. Знам как ви върви мисълта.

89

Анонимен

преди 3 години

Ето, да се отмориш - системата VAERS в САЩ. Намираш указания как се ползва - понеже е нарочно много трудно - влизаш в КОВИД- всички ваксини, и четеш - регистрирани 1100 смърти, тежки странични реакции 20 000. И това са само от малцината доктори, на които им се е занимавало да вписват, понеже VAERS не е задължителна.