149

гласоподавател

преди 3 години

Плевнелиев е прав! Имаме нужда от работещ президент.България имаше достоен президент и аз вярвам че отново ще има!

148

протестъри

преди 3 години

плевнелиев - интилигентен човек, удоволствие да го чуеш, за разлика от р. радев.. р. радев - доста простоват, няма какво да научиш от него..

147

Словянин

преди 3 години

Всяко сравнение на Плевнелиев с Румен Радев сваля рейтинга на Бойко - той избра маг... за кандидат на ГЕРБ. Бойко, спри Нищото, че ти пречи преди изборите. По-добре Цецка 1 от Плевен и Цецка 2 от Кърджали.

146

Даа!

преди 3 години

''тОЯ'' иска отново да се кандидатира , само че никоя партия не го иска , Премиерът НИ го сравни / на предишните избори / , с магаре ...!

145

''тоя'

преди 3 години

,.. като види микрофон и медия , ще си потроши краката да не ги изпусне , ама това че постоянно се излага , НЕ ГО БрЪКА !

144

Мяу

преди 3 години

билки=хилки

143

Мяу

преди 3 години

Герб съди демократите в предното правителство и загуби, след като ги обезпечи добре с по 100_150билки/ разбира се на гърба на всички българи/. Всички плащаме некадърността на Герб правителството. Ние как да ви повярваме и да гласуваме за Герб . Тя е тоталитарна партия, начело с един диктатор. Не му искаме демокрацията, искаме му оставката!!

142

БЕЗ КОМЕНТАРИ !

преди 3 години

Присмял се хърбел , на щърбел !*** Овшорков !

141

Мяу

преди 3 години

СЛЕД КАТО УВЕЛИЧИ ДВОЙНО ЦЕНИТЕ, СЪБРА МНООООООГО ПАРИ В РЪЦЕТЕ СИ, ги преразпредели към апаратчици, полицията и нищожно малко към големите пенсии. Не можем да не го забележим!!! Но това е тоталитаризъм в действие!!Той е несъвместим с демокрацията, г_н експрезидент!!

140

До Т.Петков

преди 3 години

Сигурно си много млад. Този, който те е впечатлил с дар-слово /Марков/, по времето на соца е бил доносник на ДС, пишел е доноси против колегите си студенти в университета. Доказано, има го черно на бяло.

139

Тоя

преди 3 години

още като студент се е натискал да стане член на БКП и станал, не само член, но и в ръководството - във Вузовския комитет на БКП. Сега видите ли, той бил демократ, а БСП- лоша. Ей такива мушмуроци, хора без морал и достойнство ни управляват.

138

Читател

преди 3 години

Роско мамин,соп.л ненагледни,къде си вреш задръстената гага?Толкова си невеж в живота на българите с простотията си,че това е болестно състояние,не те виждам между хората.помниш,Борисов когато те пипаше по челото като,чело като на ненормален индивид.Седи си на запарения *** и не се занимавай с президента Радев,избран от над два милиона и половина българи.

137

Бай Йордан

преди 3 години

Явно сме във война.Между тези дето стискат кокал и всички останали.Те го и нещото Плевнелиев.Как ще изпусне повод да се изключи срещу президента?

136

горо

преди 3 години

Лакеят Роско пак се е разлаял, насъскан от господаря си Борисов!

135

Стойне

преди 3 години

Теб те няма на картата бе плячо? Ти с какво ще бъдеш запомнен? Единствено с нива си жена и нищо повече!!!

134

Анонимен

преди 3 години

Чехлю!

133

Анонимен

преди 3 години

м-р Бийн?

132

Анонимен

преди 3 години

тоя няма ли чинии за миене, та ръси мозък по платените медии?

131

Т.Петков

преди 3 години

Предлагам за президент Георги Марков, като в негово лице виждам най-подходящата личност. Винаги е много аргументиран, бързо дава подхосящ отговор, умее да отстоява позиции, има авторитет и у нас и навън. Която партия издигве кандидатурата му ще спечели. Надявам се това да ГЕРБ. Критиките са си критики, няма някой който да угоди на всички, но ГЕРБ постигна много през тези повече от 10 години. Едва ли друга партия щеше да направи дори толкова

130

Николов

преди 3 години

Овчинников !!!