160

гласоподавател

преди 1 година

Плевнелиев е прав! Имаме нужда от работещ президент.България имаше достоен президент и аз вярвам че отново ще има!

159

протестъри

преди 1 година

плевнелиев - интилигентен човек, удоволствие да го чуеш, за разлика от р. радев.. р. радев - доста простоват, няма какво да научиш от него..

158

Словянин

преди 1 година

Всяко сравнение на Плевнелиев с Румен Радев сваля рейтинга на Бойко - той избра маг... за кандидат на ГЕРБ. Бойко, спри Нищото, че ти пречи преди изборите. По-добре Цецка 1 от Плевен и Цецка 2 от Кърджали.

157

Даа!

преди 1 година

''тОЯ'' иска отново да се кандидатира , само че никоя партия не го иска , Премиерът НИ го сравни / на предишните избори / , с магаре ...!

156

''тоя'

преди 1 година

,.. като види микрофон и медия , ще си потроши краката да не ги изпусне , ама това че постоянно се излага , НЕ ГО БрЪКА !

155

Мяу

преди 1 година

билки=хилки

154

Мяу

преди 1 година

Герб съди демократите в предното правителство и загуби, след като ги обезпечи добре с по 100_150билки/ разбира се на гърба на всички българи/. Всички плащаме некадърността на Герб правителството. Ние как да ви повярваме и да гласуваме за Герб . Тя е тоталитарна партия, начело с един диктатор. Не му искаме демокрацията, искаме му оставката!!

153

БЕЗ КОМЕНТАРИ !

преди 1 година

Присмял се хърбел , на щърбел !*** Овшорков !

152

Мяу

преди 1 година

СЛЕД КАТО УВЕЛИЧИ ДВОЙНО ЦЕНИТЕ, СЪБРА МНООООООГО ПАРИ В РЪЦЕТЕ СИ, ги преразпредели към апаратчици, полицията и нищожно малко към големите пенсии. Не можем да не го забележим!!! Но това е тоталитаризъм в действие!!Той е несъвместим с демокрацията, г_н експрезидент!!

151

До Т.Петков

преди 1 година

Сигурно си много млад. Този, който те е впечатлил с дар-слово /Марков/, по времето на соца е бил доносник на ДС, пишел е доноси против колегите си студенти в университета. Доказано, има го черно на бяло.

150

Тоя

преди 1 година

още като студент се е натискал да стане член на БКП и станал, не само член, но и в ръководството - във Вузовския комитет на БКП. Сега видите ли, той бил демократ, а БСП- лоша. Ей такива мушмуроци, хора без морал и достойнство ни управляват.

149

Читател

преди 1 година

Роско мамин,соп.л ненагледни,къде си вреш задръстената гага?Толкова си невеж в живота на българите с простотията си,че това е болестно състояние,не те виждам между хората.помниш,Борисов когато те пипаше по челото като,чело като на ненормален индивид.Седи си на запарения задник и не се занимавай с президента Радев,избран от над два милиона и половина българи.

148

Христо Христов

преди 1 година

Абе верно ли е, че Бойко Борисов каза по повод на първия мандат на Плевнелиев, че и магаре да беше предложил за президент и магарето щеше да бъде избрано?!

147

Христо Христов

преди 1 година

Абе верно ли е, че никой не поиска да изцапа името на партията си на предните президентски избори свързвайки го с това на Плевнелиев?

146

Христо Христов

преди 1 година

Абе верно ли е, че партийният активист Плевнелиев е носел плакат на митинг на БКП в подкрепа на ръководството и и Луканов и после описа това като дисидентски акт?

145

Бай Йордан

преди 1 година

Явно сме във война.Между тези дето стискат кокал и всички останали.Те го и нещото Плевнелиев.Как ще изпусне повод да се изключи срещу президента?

144

горо

преди 1 година

Лакеят Роско пак се е разлаял, насъскан от господаря си Борисов!

143

Стойне

преди 1 година

Теб те няма на картата бе плячо? Ти с какво ще бъдеш запомнен? Единствено с нива си жена и нищо повече!!!

142

Анонимен

преди 1 година

Чехлю!

141

Анонимен

преди 1 година

м-р Бийн?