120

Бунтата

преди 1 година

Този не умря ли бе?????Защо го пускате да дрънка простотий?????Бърже да се маха от България и да си върви при гърците(при най-хубавите)А най-хубавите гръг е умрелия гръг!!!

119

БЪЛГАРИН

преди 1 година

След ерата на комунистическите кръволоци България не е имало по-достоен и образован президент от Росен Плевнелиев, който освен това е и истински европеец. Затова Бог да го благослови и дай Боже отново до ни стане президент при Новия световен ред, когато националните предатели ще изчезнат от политическата сцена.

118

1

преди 1 година

Нормално е *** да не разбира защо един европейски политик е добър политик. *** цял живот е вървял в обратната посока: колкото повече години трупа, толкова по-убеден и възхитен от своята гениалност е той, но, разбира се, има силно разминаване между това, той какво мисли за себе си и какви са резултатите.Накратко: българите не са дорасли за такъв прецизен стил на водене на политика като този на Плевнелиев. *** напълно заслужава премиер да му е Боце, нищо че го мрази, както мрази и себе си.

117

До ПроСоТо

преди 1 година

Простото, в момента Гешев си има много гайлета, първото от които е как да не стане първия в света главен прокурор-пандизчия! За извършените лично от него престъпления! Да, от сега ги определям като престъпления!Та значи Радев е предател, а Борисов, който си призна публично пред Путин при това, че е предал под натиск националните интереси с Южен поток? Борисов - не? Егати мислата, дето твори главицата ти!Още нещо - навремето седесарския шпалир ни крещеше:"Ще ви дадем на Татарчев?"Къде е той?

116

Анонимен

преди 1 година

Браво Плевнелиев! Как американския президент мина процедура по импйчмънт, без да е вдигал юмруче и да е призовавал за сваляне на правитителството и без да е атакувал съдебната власт, а нашия никой с пръст не смее да го бутне? Малодушието на ГЕРБ да мине през процедурата за нарученеие на конституцията от президента ще им изяде главата!

115

Анонимен

преди 1 година

Тази жалка личност много бърка, като напомня за себе си! Отврат!

114

Анонимен

преди 1 година

До 1Направо ЧУДОВИЩЕ!

113

1

преди 1 година

Плевнелиев е ВЕЛИКАН!Един от най-добрите политици на България.

112

Анонимен

преди 1 година

Аз пък все се надявах, че ще загине в окопите, бранейки Украйна от Злия Путин с гранатомета, а той се хили като... п... от всяка медия...

111

Анонимен

преди 1 година

До КНСБ Глас в пустинята

110

КНСБ

преди 1 година

Абсолютно вярно ! Браво на г-н Плевналиев ! Настоящият президент е най-слабият от всички преди него ! Да си отива и да се чувства отлично в ... забвението си !!!

109

моч

преди 1 година

Не харесвах президента Плевнелиев и го намирах за слаб и неадекватен , но не мога да отрека че беше позитивен , добронамерен и достатъчно интелигентен за да отстъпи след неуспеха си.Настоящия не просто не го харесвам , намирам го за отблъскващ , ретрограден , ограничен , елементарен , комплексиран , отмъстителен злобар обвзет от мания за величие и власт тъ па нар , който не осъзнава жалката си незначителност и непригодност !

108

Христо Христов

преди 1 година

До ментето/84"... като 1997-*** ще бъде, когато народът избра СДС да го управлява! :))))" - и 97ма народът избра, също както 1991ва да го управляват протежетата на Луканов.Не е случайно, че след управлението на нефела филип димитров бсп спечели абсолютно мнозинство, а след костов сДС бе отново изритано този път завинаги ат властта.ПП. Но лукановите протежета трябва да си заработвате наднизата, тролейки в подкрепа на бкп дееца борисов.

107

Христо Христов

преди 1 година

До 104"Плевнята гледа към ЕС," - плевнята гледа накъдето е келепирът.Преди към масква, сетне към берлин, вашингтон, брюксел и анкара.Мъжка к-ва... макар, че не е ясно и дали е мъжка.

106

Христо Христов

преди 1 година

До просото"Фигуранта трепери от ужас, че няма да вземе втори мандат" - е, плевнелиев е сигурен, че даже няма да намери балък, който да иска да се изложи, предлагайки го за втори мандат.

105

Анонимен

преди 1 година

Кой беше този Плевнелиев?!

104

Христо Христов

преди 1 година

Радев е много зле, ужасно зле... но колкото и да е зле Радев, плевнелиев е още по-зле.Давайте тролита, даваъте колко е зле Радев!

103

Койчо

преди 1 година

Този го познавам от паркинзите

102

ПроСоТо

преди 1 година

Фигуранта трепери от ужас, че няма да вземе втори мандат, ще загуби имунитета си и Гешев ще го прати в дранголника за национално предателство!!!Затова в момента Решетников му търси усилено дача в Подмосковието!Ще си отиде от този свят в чужда държава, както винаги се случва с националните предатели!!!

101

Анонимен

преди 1 година

Юмрука не може се опре на малкия пръст на Плевнята!По кое:бизнес,езици,интелигентност...Радеф е селска пръ....чка!