163

гласоподавател

преди 10 месеца

Плевнелиев е прав! Имаме нужда от работещ президент.България имаше достоен президент и аз вярвам че отново ще има!

162

Пенсионер

преди 10 месеца

Плевнелиев , кандидатирай се и ще те изберем със сигурност.Видяхме какво значи калпав президент.

161

протестъри

преди 10 месеца

плевнелиев - интилигентен човек, удоволствие да го чуеш, за разлика от р. радев.. р. радев - доста простоват, няма какво да научиш от него..

160

Словянин

преди 10 месеца

Всяко сравнение на Плевнелиев с Румен Радев сваля рейтинга на Бойко - той избра маг... за кандидат на ГЕРБ. Бойко, спри Нищото, че ти пречи преди изборите. По-добре Цецка 1 от Плевен и Цецка 2 от Кърджали.

159

Даа!

преди 10 месеца

''тОЯ'' иска отново да се кандидатира , само че никоя партия не го иска , Премиерът НИ го сравни / на предишните избори / , с магаре ...!

158

''тоя'

преди 10 месеца

,.. като види микрофон и медия , ще си потроши краката да не ги изпусне , ама това че постоянно се излага , НЕ ГО БрЪКА !

157

Мяу

преди 10 месеца

билки=хилки

156

Мяу

преди 10 месеца

Герб съди демократите в предното правителство и загуби, след като ги обезпечи добре с по 100_150билки/ разбира се на гърба на всички българи/. Всички плащаме некадърността на Герб правителството. Ние как да ви повярваме и да гласуваме за Герб . Тя е тоталитарна партия, начело с един диктатор. Не му искаме демокрацията, искаме му оставката!!

155

БЕЗ КОМЕНТАРИ !

преди 10 месеца

Присмял се хърбел , на щърбел !*** Овшорков !

154

Мяу

преди 10 месеца

СЛЕД КАТО УВЕЛИЧИ ДВОЙНО ЦЕНИТЕ, СЪБРА МНООООООГО ПАРИ В РЪЦЕТЕ СИ, ги преразпредели към апаратчици, полицията и нищожно малко към големите пенсии. Не можем да не го забележим!!! Но това е тоталитаризъм в действие!!Той е несъвместим с демокрацията, г_н експрезидент!!

153

До Т.Петков

преди 10 месеца

Сигурно си много млад. Този, който те е впечатлил с дар-слово /Марков/, по времето на соца е бил доносник на ДС, пишел е доноси против колегите си студенти в университета. Доказано, има го черно на бяло.

152

Тоя

преди 10 месеца

още като студент се е натискал да стане член на БКП и станал, не само член, но и в ръководството - във Вузовския комитет на БКП. Сега видите ли, той бил демократ, а БСП- лоша. Ей такива мушмуроци, хора без морал и достойнство ни управляват.

151

Читател

преди 10 месеца

Роско мамин,соп.л ненагледни,къде си вреш задръстената гага?Толкова си невеж в живота на българите с простотията си,че това е болестно състояние,не те виждам между хората.помниш,Борисов когато те пипаше по челото като,чело като на ненормален индивид.Седи си на запарения задник и не се занимавай с президента Радев,избран от над два милиона и половина българи.

150

Христо Христов

преди 10 месеца

Абе верно ли е, че Бойко Борисов каза по повод на първия мандат на Плевнелиев, че и магаре да беше предложил за президент и магарето щеше да бъде избрано?!

149

Христо Христов

преди 10 месеца

Абе верно ли е, че никой не поиска да изцапа името на партията си на предните президентски избори свързвайки го с това на Плевнелиев?

148

Христо Христов

преди 10 месеца

Абе верно ли е, че партийният активист Плевнелиев е носел плакат на митинг на БКП в подкрепа на ръководството и и Луканов и после описа това като дисидентски акт?

147

Бай Йордан

преди 10 месеца

Явно сме във война.Между тези дето стискат кокал и всички останали.Те го и нещото Плевнелиев.Как ще изпусне повод да се изключи срещу президента?

146

горо

преди 10 месеца

Лакеят Роско пак се е разлаял, насъскан от господаря си Борисов!

145

Стойне

преди 10 месеца

Теб те няма на картата бе плячо? Ти с какво ще бъдеш запомнен? Единствено с нива си жена и нищо повече!!!

144

Анонимен

преди 10 месеца

Чехлю!