349

до 369

преди 3 години

Само на сгради с над 1000 кв.м.Вежте подробности вНАРЕДБА 5 ОТ 28 ДЕКЕМВРИ 2006 Г. ЗА ТЕХНИЧЕСКИТЕ ПАСПОРТИ НА СТРОЕЖИТЕ

348

дайте му по 500 лв

преди 3 години

А той обръща във злато и евро....

347

Анонимен

преди 3 години

Ами обезлюдените къщи по селата и на тях ли ще искат 500лв

346

Анонимен

преди 3 години

Добре че нямам жилище... Живота под наем е найголямата далавера! Ама късно ще се усетитв пиробените с ипотеки, дето и децата ще ви ги изплащат!

345

До368

преди 3 години

Такова ограбване на хората никога не е имало.

344

от бързане

преди 3 години

Извинявам се за грешките!

343

Анонимен

преди 3 години

Сметнете от един вход с 22 апартамента по 500лв за какво иде реч а от целия блок да не говорим това е кражба

342

Явно си млад с

преди 3 години

Какво ти съдраха?Всеки можеше къща да си направи-от работника до професора.Гладни,ровещи по кофите нямаше,ходихме по два,тфи пъти на море и планина на символични цени.Морето и балкана бяха красота,а не бетонирани от мутри.Е,карахме Жигули,а не раздрънкани коли втора употреба.Вярно,чакаше се за коли ,но почъи нямаше семейство без кола.Ядяхме истинско мляко и ситене,домати и краставици,които ухаеха.Рядко имаше затлъстели.,като сега с ***,които ядем.Месо ,риба ,всичко истинско.Ааа,нямаше банан

341

Анонимен

преди 3 години

Оо до сега това е нищо почва се истинския рекет 500 лв после 1000 после ще искат да, си смените и стария асансьор с нов и ред други

340

Анонимен

преди 3 години

Малцинства ще останат без колибиили ще се отнася само за Българи

339

Shark

преди 3 години

До 366. Да, само че да започнат с новопостроените. Да им се направи обследване, ама истинско, не да ми разправят че като е нова сградата си имала паспорт. Има, щото инвеститорът е платил да му дадат и го слага в цената на жилищата. Защото те са най-некачествени и са опасни.

338

Чукча

преди 3 години

Поредния РЕКЕТ!!!

337

Анонимен

преди 3 години

това е нормално да има изисквания към сградитепредлагам които не отговаря да бъдат събаряни веднага

336

СС

преди 3 години

Вие сега разбирате ли защо се е случил 9.9.1944г. Управниците на тази страна никога не са подкрепяли народа, а винаги са гледали как да съдерат кожата му. Ето затова е станал този преврат 44та. И ако така върви, ще стане отново. И пак ще има народен съд. Народ, който не се поучава от историята си е обречен да я повтаря.

335

Гошето

преди 3 години

Парите от този рекет за какво ще ги харчат този път?

334

Анонимен

преди 3 години

Колю Фичето терсете аз спа под мостаЗа тротоарите и магистралите Бойко Докът има още асвалт

333

Shark

преди 3 години

До Пешо. Ами те точно това целят, да започнете да мислите по този начин и да си разпродадете имотите. Лично аз при всяка възможност ще купувам имот, каквото щат да въвеждат, всички такси и плащания които се въвеждат ще влизат в цената на имота при евентуална продажба в бъдеще.

332

Д-Р ИСНЯ

преди 3 години

ОТ БАНКЯМОЙТА ИКОНОМИКА Е ТОВА - НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ЗАПАДА Е ОТВОРЕНАРЕ ЧАО

331

Българин

преди 3 години

А някакви санкции, за общините с липсващи градоустройствени планове няма ли? Градовете заприличаха на гета.

330

икономист

преди 3 години

По принцип е добре да се види какво е състоянието на сградите, но не виждам какъв е смисълът от издаването на тези документи. Как ще се гарантира с тях сигурността на обитателите на жилищата? Към датата на издаване на паспорта сградата може и да е в отлично състояние, но след година може да се извършат преустройства, влошаващи състоянието й. Как ще се извършва контрол по вписването на тези промени във вече издадения паспорт?