369

до #379

преди 3 години

Математиката ти е збъркана ***, научи се да смяташ

368

Анонимен

преди 3 години

Пак ще ни свалят по една кожа от гърба.

367

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 373Глупости! Никой не е изготвил технически паспорти на санираните блокове по ПРОЕКТА ЗА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ.

366

Анонимен

преди 3 години

Дискриминация и рекети !!А БАН от кога обедняха? Бойко няма ли да ви даде едно чекмедже за награда ?

365

Анонимен

преди 3 години

От стригане вълна не остана почнаха с дрането...

364

Бойко

преди 3 години

Работа Работа Работа

363

Рекетьори

преди 3 години

Имал съм по наследство част от някакво место(НЯМА ДОКУМЕНТИ )в края на едно безлюдно село .Общо се водило на 10 човека.Няма нито сграда нито ограда,в селото няма сметоизвозване.Общината била на ДПС .Кметицата една и съща от 2007г. Та тая гладната решава да цепи с некакав ЧСИ и за дълг за данак и такса сметоизвозване от 10 лв общо ми търси по 200 лв с такса ЧСИ.То имота целия не струва 500 лв(без пари да го даваме пак никой не го иска).Мутри мафия и калинки това останаа от държавата

362

Дрън дрън

преди 3 години

Наоколо няма нито път нито канал няма осветление ,за градинки и алеи да не говорим, а они че ми искат паспорт не се наядоха.

361

анонимен

преди 3 години

Еееее, имало още кожи да смъкват от бедния български народ! Трудно вече се живее в тази фалирала държава!

360

Анонимен

преди 3 години

Пълен обир ...произведено от герб)абсурдно е !

359

данчо

преди 3 години

Парите да ги плати Боко Тиквара от чекмеджетата.И без това окраде много.Време е за затвор и конфискация.Крайно време е за справедливост.Стига са рекетирали нормалният българин.

358

Shark

преди 3 години

До реалист. Не, научил съм си да си влагам парите. А не да ги държа в крадливите банки, които не само че лихва не дават, ами за всяка операцийка такса искат. Имотът винаги носи доход, затова от много време е това реване, че българите имаме имоти и всеки с малко ум в главата влага в имоти, ако има възможност. Много искат да ни ги вземат, но ще стане в шестък на 32-ри.

357

реалист

преди 3 години

До SharkНаучил си се да ядеш тухли ?Браво! Бойко ви научи да ядете асфалт, вие сами се изучихте да ядете тухли! Еволюция!

356

Анонимен

преди 3 години

Изготвянето на паспорти е формално, отбиване на номера и таксуване. Определени фирми ще се облагодетелстват без да носят никаква отговорност.

355

Анонимен

преди 3 години

За блоковете, които се санираха с пари от бюджета, техническите паспорти бяха безплатни, а на всички останали ще искате да си плащат тези паспорти и на всичкото отгоре няма и да получат и стотинка под формата на саниране или друга държавна подкрепа... Това минава всякакви граници!

354

V

преди 3 години

До Гай БанъоПо добре да евакуираме мафията герб и ЕС с техните рекети изцяло срещу българи. Ромските махали изцяло незаконно построени а те рекетират само българи в законно построени сгради ;)

353

Иван

преди 3 години

С какво този паспорт ще помогне на сградата? До кога ще пълним алчните усти на разни партийни фирми с лобистки решения?

352

Гай Банъо

преди 3 години

Граждани Евакуирайте се от Р. Б.

351

до 361

преди 3 години

Хората от махалите нямат законни сгради. В махалите нямат къщи с над 1000 км.м.За сгради под 1000 км.м. изготвянето на технически паспорти не са заложени в Наредба 5 от 2006г. Също за незаконни сгради не се издават паспорти.Или накратко Станишев и Първанов търсете да Ви кажат защо са прокарали тази Наредба и има ли почва у нас!

350

икономист

преди 3 години

И ако наистина е вярно, че паспортите ще са задължителни само за сградите построени след 1980 г., тогава мероприятието става още по-безсмислено, защото сигурно повечето сгради са строени преди тази година. А защо не се намали данък сгради на жилища, които са на повече от 50 години?Мисля, че е справедливо за новопостроени жилища да се плаща по-висок данък.