389

До Европейски союз

преди 3 години

За твое сведение ЕС има изискаване за "енергиен" паспорт на сградите - дали са санирани, с качествена дограма и т.н., за да покриват някакви си там критерии за ефективност. Така нареченият технически паспорт е измислен от нашите главоци през 2006 с цел пълнене на едни джобове. Ясно чии. И трябва да подлежи на падане в съда.

388

Анонимен

преди 3 години

Поредната гадост! Българите не заслужаваме такова отношение! Малко ли са грижите на българите - едни да плащат жилищен кредит, други да живеят под наем, други да дават пари за ремонт и поддръжка на собствените си домове? Тия *** такова нещо не са казвали преди да бъдат назначени за управляващи.

387

Анонимен

преди 3 години

ХА НА БАС ,ЧЕ ЦИОНИСТКИЯ И АНТИ БЪЛГАРСКИ СКОПЕН И ДЪРТ НЕРЕЗ ОТ БАНКЯ ПАК ЩЕ СЕ ПОКРИЕ ЗА 3 МАРТ И ЩЕ ИЗПРАТИ ДА ОБИРА ПЕШКИРА С ОСВИРКВАНЕ И ДЮДЮКАНЕ ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА ИЗВЕСТНА КАТО *** .КОЛКОТО ДО ТЕЗИ ПАСПОРТИ ТОВА Е ОПИТ ДА СЕ ИЗТУПА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПРОКЪСАНИЯ И ПРАЗЕН БРАШНЯН ЧУВАЛ,ЗАЩОТО ТИКВАТА ЗА ДА СИ ПРАВИ ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ ВЗЕ,ЧЕ ИЗХАРЧИ ВСИЧКИ ПАРИ В БЮДЖЕТА И СЕГА У ДЪРЖАВНАТА ХАЗНА НЯМА НИКАКВИ КИНТИ.

386

Анонимен

преди 3 години

Това е поредния ГЕРБав грабеж на мутрата Боко-тиквата и крадливата му анти българска и продажна шайка

385

tyo

преди 3 години

Интересно сградата, ако не отговаря на тези измислени условия. Ще я бутаме ли?

384

123

преди 3 години

Който не се ваксинира, няма и технически паспорт. Не се ли ваксинираш ти вземат жилището. Ще го позволим ли?

383

Анонимен

преди 3 години

Не знам дали изборите наближават, но гражданска война със сигурност. Политиците, не се гответе за избори а любовта на народа. Това заслужихте, особено през последната година...

382

123

преди 3 години

Паспорти, ваксини, излизаме по площадите и им строшаваме главите и край с тия меpзавци.

381

Койчо

преди 3 години

Не е ли акт 16 за България този технически паспорт който също си плащаме като попчета

380

Европейски союз

преди 3 години

Който не е разбрал тез паспорти това ни го налагат чиновници и псевдо експерти от институции на ЕС.Друга уникална работа и постижение на експертни групи от ЕС за строга класификация на прахосмукачки за домашна употреба и за професионална. Ограничение по-мощност мощни прахосмукачки само фирмите, други хора не и така решават въпроса с климатичните проблеми към които явно играят жизнено важна роля и паспортите на старите сгради. Малка част е това от ЕС измишльотините им е как да поискаш БРЕКЗИТ

379

Барселона

преди 3 години

Трябва да се пълни бюджета,и от къде...от овцете.Ще ги поострижем и ето ги милионите...Ей управници,ми то кожа не остана вече...нито косми..

378

Анонимен

преди 3 години

направо дело в Европейския съд за прават на човека .никой не може да бъде задължен да плаща услуга ,която н е е поискал.Ако държавата иска технически паспорти да ги плати от данъци ,еврофондове и пр. Да търсим адвокати , оббудсмани и да ги съдем. обмббудсмана какъв го държи .

377

Гопщик

преди 3 години

Имам имот - 1275 кв.м. застроена площ + 1650 кв.м. двор. Колко ли ще трябва да платя за въпросния паспорт, че не ми е ясно... Или това е само за апартаментите?От статията - нищо не разбрах.Иначе за кладенеца в двора ми разбрах едно (от кмета на населеното място), че трябвало да го регистрирам и до 2 години, водомер щели да му сложат. Хаха, не знам за кво им е тоя водомер, в моя кладенец. Пускам потапяща помпа и вадя водата. Водомер ще слагат вика. Хахаха

376

Тошо

преди 3 години

Пак щуротии, да ограбят народа. Като купувам кола, хладилник и др. да не би да плащам за техпаспорт? Да са искали от строителя.

375

someone

преди 3 години

безумна цена и пълен обир , няма да плащам подобни глупости , 3 хил лева не искат ли за обследване на старо панелно жилище ?

374

дрън, дрън

преди 3 години

Е, няма да стане..../поне блоковете наоколо/

373

Alex

преди 3 години

Видя ли БАН - бягам!Търтеи!

372

Анонимен

преди 3 години

Не участвайте в тоя обир!

371

Какво ще ми тества,

преди 3 години

дали тухлите са правени от качествена глина ли? Защото Боката изпразни хазната, затова ли измислят нови г лупости, пак искат да дерат кожи!? Затова на изборите ритник за ГЕРБ!

370

Земеделец

преди 3 години

До АнонименДа ти дам линк на нашия тех. паспорт на санирана сграда? ***! Лъжец!