39

ss

преди 3 години

А защо трябва да приемам и една дозапкато съм преболедувал? Тоя мустакатия откачалник, оня дето не му пука, и третия който обикаля по строителвите обекти вместо да си гледа лекарствуването, да бъдат изгонени с камъни.

38

Анонимен

преди 3 години

Гласувам за АБВ, поне Мангъра казва истината.

37

Анонимен

преди 3 години

Двойната доза ваксина годишно, загубата на естествения имунитет на хората и вкарването им в зависимост от инжекциите с ваксината, гарантира колосални печалби в бюджета на фармацевтичните компании и правителствата. В момента пиарът и рекламата на страшилката текат в пълен ход, а глобалното ваксиниране вече започна. Хората ще бъдат принуждавани да се ваксинират. Властта и бизнесът имат хиляди легални и доброволни методи да го направят.

36

Стани Космат?

преди 3 години

Що за текст е следния: "Радост - ти дете на Рая, ти, божествен ясен плам! Ний пристъпваме в омая, о, богиньо, в твоя храм. Твоя светъл чар споява туй, що светски нрав дели, братя всички люде стават, щом с крила повееш ти"А: Химн на СССРБ: Молитва от сектата на Том КрузВ: Химн на ЕСГ: Не знамГласувайте сега!

35

Анонимен

преди 3 години

ЕС е умрял вече защото се отказва от своите основни принципи като човешки права и свободи, свобода на словото, и СВОБОДНО ДВИЖЕНИЕ НА ХОРА. RIP ЕС,няма да ни липсваш,нищо ще плачем за теб, и добра дума няма да кажем,а само истината,и тя не е приятна.

34

Анонимен

преди 3 години

Този професор много волатилен!Има ли собствено мнение по въпроса или то се мени както прогнозата за времето!Много ги обичам такива професори - без собствено мнение а може би неспособни специалисти - последното е предположение, защото не съм имал операция при него!

33

Анонимен

преди 3 години

Русия отдавна се справи успешно с ковид-19 ситуацията и там вече са забравили за вируса. ЕС и САЩ не могат да се справят. Защо?

32

Анонимен

преди 3 години

Дотук почти всички пишещи са пълни и неграмотни олита! Форумни специалисти с достъп до интернет.

31

Анонимен

преди 3 години

Колко тъъпи тролски коментари...Ами не си бийте ваксина бе, кой ви кара ?!

30

Волтер

преди 3 години

Изкуството на медицината се състои в това, да поддържа настроението на болния, докато природата излекува болестта.

29

Анонимен

преди 3 години

За всеки ще има доза, за други по две дози, не се бутайте , медикешън тайм време за лекарства.

28

Анонимен

преди 3 години

Режимът в Брюксел е купил 2.3 милиарда ваксини при условие, че населението на ЕС е 470 милиона, тоест всички, и бебетата, и преболедувалите трябва да се ваксинират поне по 5 пъти за да не се хвърлят ваксините.

27

мимоходом

преди 3 години

Майтапчии!Всеки ден с нови теории и нито една от тях не е вярна!

26

Анонимен

преди 3 години

Преболедувалите имат имунитет и не им трябва ваксина.Проблема е че ваксините се бият на всеки който отиде без преди това да чу се правят някакакви изследвания дали е добре човека.

25

Анонимен

преди 3 години

ЕС са завършени ***. Европейската идея е крах, а Европа на "свободното движение на хора, стоки и капитали" се търкаля в калта. Бардак ! Всеки да се спасява по единично , а българите в България да правят всичко възможно за напускане на този ЕС и връщане към съюз с Русия.

24

Анонимен

преди 3 години

То и на преболедувалите алкохолизъм , като бай Шиле , и един между веждите ще му е достатъчен и ще му се оправи и имунитета и афинитета ...

23

НОШТ

преди 3 години

Наздраве, професоре!

22

ДС

преди 3 години

ДНЕС бе. Нито дума за Слави и екипа му. Май се уплашихте.

21

Анонимен

преди 3 години

Нормално е и преболедувалите да се ваксинират, но българите са прости и развиват теории на конспирациите.

20

Бай Шилко

преди 3 години

Кефи ме Бай Шиле, всяка седмица излиза с нови сензационни теории...забавен е, не може да му се отрече.