99

Анонимен

преди 3 години

Преболедувалите имат имунитет, а една доза е вече с една доза повече отколкото е безопасно за тях - имунизация при наличен естествен имунитет може да предизвика автоимунни заболявания като начало и да стигне до злокачествени тумори... Кантарджиев можеше и да го знае, ако имаха опите специалист по вируси или поне имунолог в т.н. щаб.

98

Анонимен

преди 3 години

До ХранилкаЕСТЕСТВЕНО.СИНЪТ МУ Е ШЕФ НА КОЖНОТО ВЪВ ВМА.БАЩА И СИН СА НА ХРАНИЛКАТА.Този агитатор дали се въксинира?МАЙ НЕ!

97

Анонимен

преди 3 години

Шматарок. Кое има по-голяма тежест: срещата с вируса или някаква си съмнителна РНК молекула в спринцовката. Аре у лево.

96

ДА

преди 3 години

Бе,накрая ще се окаже,че никаква доза не е необходима,ама дай да помпаме фармацията и да усвоим едни пари от ЕС,че и пътеките към касата да вървят!

95

Анонимен 123

преди 3 години

Да копират от други ЕС държави, с по една доза.. Защото ние умниците в България не можем да вземем решение. Един път казват едно, после друго, лъжи, лъжи....Че и кога успяха Дискавъри да направят филм за КОВИДЧО.

94

До славянин

преди 3 години

Като ти напълня главата със шамари само за 9mm ще говориш.

93

Анонимен

преди 3 години

слуги на сатаните които чрез един обикнувон вирус за който непрекъснато внушават и кодират хората за да ги подчинятБОГ Е ЛЮБОВ! ДАЛ Е СВОБОДА НА ХОРАТА ДА ДИШАТ ДА ЖИВЕЯТ.ТЕ НЕ ЗНАЯТ СМИСЪЛА НА ЖИВОТА НО СЕ УЧАТ ДОКАТО СТИГНАТ ОНОВА РАЗВИТИЕ НА ДУХА СИ СЛЕД МНОГО ЖИВОТИ НА ЗЕМЯТА

92

Анонимен

преди 3 години

Долнопробен лъжецЗа преболедувалите нищо не им трябва. След като са живи и здрави имам имунитет.

91

Док

преди 3 години

Абе голям зор всички на конвеир да се боцкат. На какво отгоре ще ме карате след положителен PCR и сравнително тежко проболедуване да се боцкам с нещо за което производителя му ме кара да се разпиша, че няма да си търся правата като ми стане зле от него?! И как измислихте нова медицина с твърдението, че изкуствено създаден имунитет(с ваксина), ще е по-силен, качествен и дълготраен от естествения такъв?!

90

До като НАТО

преди 3 години

Да бе! И затова след първата ваксинация ме тресе цяла нощ, понеже е разтвор! Пич извади си пръста от контакта.

89

Сата НАТО

преди 3 години

Преболедувалите имат имунитет и не им трябва ваксина.Проблема е че ваксините се бият на всеки който отиде без преди това да чу се правят някакакви изследвания дали е добре човека.------ Ваксината е просто обикновен безобиден разтвор, защото вирус НЯМА. Приучват ви към мисълта, че тялото ВИ не ви принадлежи, ами във всеки момент някакъв пул идьоти от сорта на Кантарджийски или Симидчийски може да реши и да ви подложи ня всякакви телесни гаври.

88

LOL

преди 3 години

Кантарджиев е на кантар дали да се ваксинира

87

анкета

преди 3 години

Я да ви видим сега колко сте умни. Какво се случва в тялото на човек с антитела след естествена инфекция, инжектиран с ваксина?1. Тялото на човек изработва още повече антитела - МИНУС2. Имунитетът от предишното заболяване неутрализира нашественика (ваксината) и нищо не се случва - ПЛЮС

86

Анонимен

преди 3 години

това е поредния нагъл фашист , сър ....

85

Shark

преди 3 години

Кантарджиев, ти ваксинира ли се? Ай да не ми даваш акъл какво да правя, а??

84

Анонимен

преди 3 години

"Кантарджиев: За преболедувалите COVID и една доза е достатъчна"Ще мина и без дозите ви.

83

Анонимен

преди 3 години

Ей този не е ли в лудницата

82

Handel

преди 3 години

Ей, сейнало за пари, че и децата си живи ще пoгpебе ако може още малко да поограби!

81

Анонимен

преди 3 години

Народ, който след един ден ще се закичи с мартеници от Китай - не може да бъде унищожен.

80

Анонимен

преди 3 години

Г-н Кантарджиев, производителите на ваксините казват друго. Говори се дори за трета доза. Вие сега като нямате ваксини и давай юруш на маслините!