59

Мараба, Кантар!

преди 3 години

Ей, Кантарджиев, как така го премери че една доза стига?Тури ваксината на кантара ли?Аферим, Кантар, Ашколсун!Отивам до бакалията да си купя една доза ваксина ей сегичка!

58

Бахахахха

преди 3 години

Никаква няма да си бия, преболедувах го. Отрови не искам, ако искат 50584774 щама да си измислят!

57

жалка картинка

преди 3 години

"...днес пристигат 52 800 дози от ваксината на "АстраЗенека" те веднага ще бъдат разпределени в страната", допълни той. Той добави, че в понеделник очакваме още 12 хил. дози от препарата на "Пфайзер".Китай изпрати 500 хил бройки ваксини на Сърбия!

56

Анонимен

преди 3 години

ЕС е съюз на триполови и хомосексуални ценности и няма нищо общо с Варжавския договор. А във военно отношение ЕС е джудже, и няма нужда от военна мощ защото никой няма никога да ги напада, няма нищо за завземане там. Имат нужда от военна мощ само ако решат да повтарят авантюрата която започнаха с Хитлер, но сега всичко ще приключи буквално за часове ако им хрумне подобна идея.

55

Анонимен

преди 3 години

Русия се справи успешно с "китайския вирус" и вече почти година там всички са забравили за ковид-19. ЕС защо не може да се справи с "китайския вирус"?

54

Смешници

преди 3 години

ЕС е най-великия съюз, но китайския му пречи да се развива!

53

Que bono

преди 3 години

ЕС е умрял вече защото се отказва от своите основни принципи като човешки права и свободи, свобода на словото, и СВОБОДНО ДВИЖЕНИЕ НА ХОРА. RIP ЕС,...--------Не е умрял, а беше убит от китайския вирус.

52

Анонимен

преди 3 години

Пандемията е глобална политика . Добре е да се съблюдават Правата на човека , но още по - добре е да се съблюдават Правилата на Медицината .

51

Анонимен

преди 3 години

Той не лъже а плагиатства преди да го спомене в Испания въведоха такова регилиране а Израел ваксинираха първоначално всички с една доза и не заделяха за втора нашите пак се изцепиха от рода ний сме за пример в Европа щото и т.н да ама не

50

до 44

преди 3 години

България никъде няма да излиза. Но ЕС отдавна прилича повече на Варшавския договор отколкото на онзи замисъл който беше в началото. Понеже знаем до какво води подобен начин на управление, не е сложно да си представим че ЕС много скоро ще престане да съществува. Въпрос на време е.

49

Анонимен

преди 3 години

Слави ще ги оправи. Долу герберските слуги!

48

Анонимен

преди 3 години

Тоя гнусен и мръсен мустак пак изпълзя да лъже.

47

Хранилка

преди 3 години

И тоя е на хранилката

46

ЕС ценности

преди 3 години

Всичко това беше само за фасада да ни прилъжат, ЕС винаги е бил фашистки съюз, както 30те години с Хитлер когото сега изкарват едва ли не като единственият фашист. А Хитлер беше изразител на вътрешната потребност на западна Европа, и за това се появи. А западно европейците са фашисти по природа, еесовския съюз е продължение на политиката на Хитлер с по меки средства, но сега при паднемият лъсна фашистката същност на ЕС.

45

Анонимен

преди 3 години

До ХахахахахГлупака си е ***,каквото и да става,каквото и да му, кажеш,той няма мозък,за да осмисли нещата. Ние няма да напуснем ЕС, той вече ни е напуснал умнико,защото вече е мъртъв. В резултат на неговата смърт,която ти не виждаш,защото не си особено надарен умствено,искаме или не,той дори де юре ще изчезне. Въпрос на време е,а има събития,които го водят натам.

44

Анонимен

преди 3 години

Вървете си в Русия, бе изостанали *** гламави!

43

Гаргамел

преди 3 години

Ако на някой от тези лъжци може да се има дори минимално доверие, това е мустакатко.

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40Как могат да изнудват хората,че ще си загубят работата ако не скочат от 59 етаж? Никой не би скочил,а по-скоро би напуснал работа. Накрая като думнат системата и внедрят изкуствения интелект всички или поне всички ще останат без работа.

41

Хахахахах

преди 3 години

Много глyпендери се изказват с надежда как сме щели да "излезем от ЕС" или пък да се разпаднел...На всички вас, ще разясня нещо. Ще ви го кажа кратко точно и ясно. Като за пpoсти:България НЯМА да напусне ЕС, дори да има 2 останали държави членки.Докато логичния съюзник на България (а именно Германия) стои в ЕС, ние ще сме в него.А ЕС е основно ГЕРМАНИЯ.

40

Анонимен

преди 3 години

Божествена искра, не плам. Плам е за палене на печки.