37

Анонимен

преди 3 години

до 46 Ка путС чакане ЕС да се разпадне също няма да стане.Е това е българина седи и чака хахахаха!

36

Евангелия Гущерова

преди 3 години

Битката за третото място ще е между доктора по руска ваксина Корнелия Нинова и доктора хидролог Ахмед Доган.

35

Капут

преди 3 години

С гласуване няма да излезем от калта никога. И никой да не отиде да гласува те ще си разпределят процентите като попълнят мъртви души и скандинавци. И всички да отидат да гласуват то реално няма за кого да гласуваш. И се въртим в един кръговрат, а спасението стои извън него кръг . Може би ще чакаме ЕС да разпадне и да настане абсолютна анархия, в която всички наши хубавци в парламенти ще отпътуват за разни острови. Няма да си върнем страната с добро.

34

Анонимен

преди 3 години

До АнонименОт Амстердам сме и за БСП

33

Анонимен

преди 3 години

Да забравят да им се редя с миризливите старци да им гласувам!Не го ли направят от компа вкъщи изобщо няма да се занимавам!То няма и избор всички са комунисти и ченгета!

32

Анонимен

преди 3 години

Аз не съм сигурен,че виолиста-шоумен ще вкара повече от 30 депутати.

31

Боби

преди 3 години

Гласуваш за Магарешки и евтините му стоки получаваш ГЕРБ. Вече факт.

30

Анонимен

преди 3 години

Важното е, че CИК командва ЦИК. Как ще гласуваме ние е без значение.

29

Факт

преди 3 години

Истукан-е , Марешки единствен от всички политици е направил нещо реално за българите - ефекта от неговите 30 ст. по-евтино гориво дават няколко милиарда в икономиката! А пък на него му носят милиони ,които си е заслужил с труд ! Колчем отида да зареждам бензин - пред неговите бензиностанции-опашка ! А пред дугите - по 2-3 коли !!! Направи нещо такова и ти, Исткане и после давай мнение !

28

Анонимен

преди 3 години

Като махнем сегашните партии в управлението, останалите партии стават.

27

Анонимен

преди 3 години

Всички гейове от Варна и Амстердам са зад ДБ!

26

до 26

преди 3 години

Христо Иванов изгуби доста гласове с позицията си за бързото влизане на Македония в ЕС.

25

Социолог

преди 3 години

Извинете, тази агенция при Чалгаря ли работи ? Че едно пеленач ще даде по-вярна прогноза за изборите от тези "агенти" . Я не замърсявайте ефира с подобни измишльотини ! Чалгаря може и да не добута до парламента !

24

Истукан

преди 3 години

Магарешки се фука, че благодарение на него са ниски цените на горивата и лекарствата. Затова трябвало да влезе в парламента. През целия мандат беше патерица на ГЕРБ и от него не зависеха цените, които всяка година поскъпват.

23

Анонимен

преди 3 години

До ДПС е по-добре!Ами кандидатирайте се вие. Защо само чакате, за да кажете какво не харесвате? В България е ясно, че гражданска война не може да има защото селяните са много повече.

22

Анонимен

преди 3 години

Българино -предател от Амстердам.Ти не трябва да гласуваш за наши избори,защото работиш за кралство Нидерландия и си роб на кралицата на Нидерландия.

21

Анонимен

преди 3 години

До 27На Христо.... да му влезне!

20

Амстердам

преди 3 години

Българите в чужбина сме твърдо зад Демократична България и евроатлантическия път на България! Това е правилната посока!

19

Анонимен

преди 3 години

Пак ни внушават за кои предварително определени слуги \ама не на народа\ да гласуваме. И от страх да не си загубим гласа за непосочените в компетентните извадки, сами се набутваме на доказани мошеници и некадърници.

18

Анонимен

преди 3 години

Негативи вляво:- Радев,който вдигаше юмурук ,като при цветните революции и покаваха бесилки,което означва анархия,кръв,грабеж,убийства, марионетка на ЦЦ- ЦЦ ,грабежи,рекет,терор,убийстваНегативи вдясно:- ББ, наглец, крадец,лъжец,"размазва", "изгаря", рекет,болестиКаквото и да изберете,все ще сте прекарани! Кукловодите са брутални и не се интересуват от състоянието на населението и държавата,а колко ще откраднат.Но е по-добре да гласувате,за да не ви откраднат гласа.