17

18-август-2009

преди 3 години

Не се тревожете. Съдбата си знае работата.На 4 април "Има такъв народ" ще се подхлъзне като плешив чалгар във баня на хотел "Верея" и от "трета сила" ще стане "патерицата на властта".

16

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Боку ша го...избират чиновниците,а Слаффчо тези,които...оодат на дискотеки.Кои са...повече в България ще стане ясно след...прекия сблъсък на 04 04 2021.

15

Истукан

преди 3 години

До ДПС е по-добре!Прав си, колега! По-добре ДПС, отколкото Слави Трифонов, колкото и гнусно да е. Политиката е долна и затова хората не гласуват. Ако изберат по-малкото зло, съжаляват, защото всички са зло и няма по-малко зло и по-голямо зло. Всички са еднакви.

14

Анонимен

преди 3 години

Нека още 10 години бъде начело на държавата!

13

ДПС е по-добре!

преди 3 години

С отвращение..

12

Анонимен

преди 3 години

София град не е България.От къде този шоу-мен и чал гар ще е на трето място.С пари ли си купува мястото в новия парламент?То за над 30 години Мут ри може и пак такива да продължават да ни управляват Държавата.Мен обаче няма да ме управляват!

11

Анонимен

преди 3 години

Ако се сбъднат тия прогнози мога само да кажа че българският народ е най- простия народ на земята.

10

Анонимен

преди 3 години

Как е възможно това? 10 . 10одини начело на държавата ни срами еднокнижник, сега сме на път да вкараме в парламента шут и грубиян. Фани единия, удри другия. И на двамата не им е мястото във властта. За толкова години бойко каза две истини-нарече ни прости и ***. Сега ще дожем, че сме точно такива.

9

Автобусите идват

преди 3 години

От 1 април 2021 се възобновяват екскурзиите.Гледайте сега какво ще се случи с третото място на чалгаря.

8

Психиатър

преди 3 години

Малоумието на един народ може да помогне на "Има такъв народ" . Ако наистина Чалгаря влезе в Парламента, то това ще е точната диагноза за малоумие ! Е, каквото повикало, такова се обадило ! Такива *** са ни докарвали два пъти робство !!!

7

Край

преди 3 години

Докато гласувате за БСП/ГЕРБ/ДПС/ВМРО и пр. абревиатури Прехода ще продължава. Прехода е КРЪГЪЛ. Кръгла нула даже 00 /две нули/.Изборите който променят нещо са забранени - наричат се мажоритарни в 2 тура.С тях е възникнала демокрацията и без тях е невъзможна.

6

Анонимен

преди 3 години

Случайно по бнт гледах Стоян Михалев.Обзе ме страшна тревога за държавата ни.Нима такива хора без професия и възможноати в нищо ще са в парламента?Повтаряше налудничево тезите на псевдо науката от НБУ и Дайнов с глас мязащ на Костов.Та такива ще са новите,Боже 21 век наистина е века на глупаците.

5

Анонимен

преди 3 години

Слави? Ужас! Това е падението на един народ.

4

Щази

преди 3 години

А пък свако каза ,че във листите ако не са Боримиров,Любо ***,багата,Кубрат Пулев,да му изсъхнат офшорните сметки,викам,свакооо,това да не ти е партията на Таки

3

Анонимен

преди 3 години

Позицията или мястото, след вота е без никакво значение. Важни са договорките след вота.

2

SS

преди 3 години

Само служебно правителство би оправило положението.

1

Апропро

преди 3 години

Аз пак ще питам, защото няма отговор в другата тема:Тук хем се поддържа мнението, че краят на ГЕРБ дойде и хем се поддържа тезата, че няма с кого да бъдат сменени, защото всички са капо. И в крайна сметка с кого ще бъдат сменени ГЕРБ като ДБ, Славчо и всички останали не струват и две стотинки? Някак си масово се избягва отговарянето и всички танцуват около въпроса. Никога няма да мръднем докато не започнем да намираме решения.