57

Анонимен

преди 3 години

слави чалгата поредното яневсички недоволни от герб при негоза да си осигурят гербавите патерица с гласовете на недоволнитечиста гавраза тоя освен *** не виждзам кой друг ще гласуватой го знае и на това разчитазащото май у нас са мнозинство де.бил.четата

56

Анонимен

преди 3 години

До ДесенАз съм за КОД.

55

Анонимен

преди 3 години

Яко лъжи. Нито Славчо, нито лодкаря ще имат високи проценти. Ще пада смях като обявят резултатите. Иначе Славчо е агентурен продукт, пуснат да обере негативния вот и вота на лизърите и нереализираните таланти плюс глупаците. ПроИра сянката на руснаците. Нищо чудно пак решетников да го е избрал. Ужким репресиран пък все по телевизиите в праймтайма пееше на сватбите на мутрите и Овъргаз а после го спонсорираха. араду тия маса народ емигрира. Лодкаря, и той комунист под прикритие играе с Доган.

54

Истукан

преди 3 години

До Анонимен 58По времето на управлението на БСП и ДПС с министър-председател Орешарски имаше национална стачка на учителите. Заплатите им бяха мизерни, а Орешарски се изгаври с тях и неговата седянка и не им увеличи заплатите. Сега Бойко им ги увеличи, но това не означава, че е направил нещо.

53

Анонимен

преди 3 години

Заглавие от Афера - "ЗЕМЕВЛАДЕЛЦИ ОТ ДОБРИЧ НА МУШКАТА С ДЕПЕША ОТ МИТКО КАРАТИСТА И ПАШАТА: ИЛИ ОСИГУРЯВАТЕ ПОБЕДА ЗА ИЗБОРИТЕ НА ГЕРБ, ИЛИ БИЗНЕСА ВИ ЩЕ ПОСТРАДА"

52

Калеко Алеко

преди 3 години

В битката за третото място като нищо могат да се включат и акционерите от РеМеДето на "Позитано 20", разликата м/у тях и ГЕРБ става все по-голяма и ако тази тенденция се запази до денят на изборите, "БСП и СиЕ"АД могат да "изпреварят" някои следващите ги партии, но в обратна посока ... !!!

51

Анонимен

преди 3 години

Само дето тогава страната фалира за трети път и хората загубиха спестяванията си.

50

Анонимен

преди 3 години

те публика за един запис не могат да съберат, па тръгнали избиратели да търсят че да стават депутати. пфахахахаха

49

Анонимен

преди 3 години

Най-голямото зло доказано е ГЕРБ.

48

Пъбликувалия поста

преди 3 години

До ГостНа изборите няма да можете да слагате минуси

47

Анонимен

преди 3 години

До ИстуканПри БСП и ДПС страната беше хиляди пъти по-спокойна и не преследваха хората като животни с цецомобилите, факт!

46

Гост

преди 3 години

Пишете си каквото ви се иска. Като нищо Има такъв народ ще са с 35 процента

45

Анонимен

преди 3 години

ВМРО също се помислиха за много успешни и забравиха един закон.А имено, че големите сили са обединени от много партии и няма как да строшиш съюз от голям сноп от колкото отделна съчка.Съединението прави силата.За ВМРО ще има два процента и също са аут.

44

Анонимен

преди 3 години

Хахахахаааа,браво на ДПС , казали, че няма повече да носят вина и негативи, заради кражбите на ГЕРБ -"Това, че Бойко Борисов граби, взима бизнеси, всичко се свързва с г-н Пеевски. Той не е заинтересован да стане депутат и второ ДПС не е заинтересовано да носи тази тежест. Мисля, че той няма да е кандидат депутат и това ще даде друго звучене на ДПС и друга динамика на принципните разговори в България.Браво!

43

Анонимен

преди 3 години

На партията на Слави и давам един процент и е аут от Парламента.Нищо не е направил за българина, а само за себе си.

42

до 47

преди 3 години

Мамин хубавец ти докато се кикотиш, защо не си написал решението си за излизане от тази невъзможна ситуация? Да не би твоето решение да се крие в гласуване за Слави или ДБ, което няма да промени и копче? Недей да седиш и да чакаш, дай да те чуем.

41

гербер

преди 3 години

ГЕРБ отново първи. Както винаги досега.

40

изнервен

преди 3 години

А бе стига с това фамилиарно Слави, да не е дете от детската градина. Той е изкуфял дъртак, който си има име - Станислав. А най-добре му казвайте Трифчо.

39

Истукан

преди 3 години

С гласуване и избори няма да се оправят нещата. Отдавна съм се убедил. Само 3 са партиите, които си разпределят порциите. Това са ГЕРБ, БСП и ДПС. Никога няма да отстъпят първите 3 места. Славчо ще е 4-ти, а останалите простаци ще са след него.

38

Десен

преди 3 години

Важно е да се гласува за която и да е партия, само не за ГЕРБ, ДПС, ВОЛЯ , ВМРО и т.н. Чудя се между ДБ и КОД, обаче КОД я хванат 1%, я не... Така че най-вероятно ще пусна за ДБ, тъй като ми се виждат най-малкото зло, а и поне са яко против турците и Боко!