54

Анонимен

преди 3 години

Тия всичките,които трябваше да са осъдени и реално да лежат в ареста или затвора, се изпоразболяха,изкараха им епикризи,свидетелите си промениха показанията, мина време,изкараха си половината наказание в домашен арест по пантофки,после на лек режим,та до края!

53

Анонимен

преди 3 години

до 54-ИВАНЧЕВА Е АНГЕЛ ПРЕД ЛИГЛЬОВЦИТЕ ДА НЕ СИ ОТ ТЯХ

52

Анонимен

преди 3 години

Абе голяма работа оказал или не! Седнал в колата дрогиран и прегазил човек.Даже и спирачен път не е имало. Това е умишлено убийство. Какво му умуват още "съдии" и " адвокати" да им имам право...пардон кривосъдието

51

Алооууу

преди 3 години

ИМА ВИДЕО ОТ КАТАСТРОФАТА !!! ТАМ СЕ ВИЖДА КОЙ КАКВО НЕ Е НАПРАВИЛ!!! СРАМ ЗА СЪДИИТЕ!!!

50

Анонимен

преди 3 години

Аз съм в пълен потрес как тия могат и да се измъкнат. И после да вярваме на съдебна система, полицаи и т.н. Че това си е убийство! Ако не беше Милен Цветков, а някой обикновен човечец? Щеше ли надрусаният синковец да върне на задна и да го прегази пак за кеф? И после "ми не го видЕх". Ей, цяла Европа ви гледа под лупа. Цяла България иска справедливо наказание. Не само за Милен - за всички жертви на надрусани, пияни, неадекватни снобчета! Милен стана символ на вашата некадърност!

49

Анонимен

преди 3 години

ЩО НЕ НАМЕРЯТ СЪДИЙ ОТ КОРЕЯ ДО СЕГА ДА Е ЗАБРАВЕН

48

Темида

преди 3 години

За лъжесвидетелсване какво се полага? Бой с пръчка пред строя?

47

мак

преди 3 години

Пияният не знае, на кой свят се намира, а какво да говорим за надрусан с няколко вида дрога. Версията на гаджето в опит да очовечи из.рода издиша.

46

Анонимен

преди 3 години

Ами тя и Иванчева си седи в къщи и се разхожда по парка,очаквайки бели дни! Вместо да седи в Сливенския.

45

Анонимен

преди 3 години

Милен си замина ,но да внимаваме някое пило и друсало мамино синче нас да не лепне някъде ,че сме още живи ,викам аз.

44

Мен

преди 3 години

До СимонаВ панделата за лъжесвидетелстване и съучастие в убийство. На приятелчето ти му пожелавам да създаде семейство с някой лилав събрат и да му роди дете. На теб ди пожелавам да ти порастнат огромни косми по краката и да станеш кученце на някоя 300кила леля в сливенския.

43

Анонимен

преди 3 години

АБЕ КВИ СВИДЕТЕЛИ КВИ ПЕТ ЛЕВА НАЗОБАЛ СЕ ПУРЕКА УТРЕПАЛ ЧОВЕК И ЩЕ ГО ЗАЩИТАВАТ АЙДЕ ДО ЖИВОТ ИЛИ АК

42

Киро Х

преди 3 години

Това, какво малкият дришьо е направил след като е убил Милен Цветков е абсолютно ирелевантно в процеса на това дело, което е за убийството. Самия факт, че съда допуска такива евтини локуми да се разтягат, навежда на мисълта, че сделката вече е уредена.

41

Анонимен

преди 3 години

Е това са стандартните адвокатски мошеничества. Първо да го изкарат от ареста по някакъв начин,а после да разтакават делото докато обществото позабрави,той да си седи в къщи и да му тече присъдата. После я камилата,я камиларя!

40

Koko

преди 3 години

Ние тука си лаем, а на всички ни я ясно, че мръсника ще излезе чист. В най- добрия случай ще се изруси и избяга. Няма осъден човек с пари. Дайте ми пример, ако се сещате. Нито един! Какво стана с убийството в Борисовата, с убийството пред дискотеката на хокеиста, къде са братя Галеви, Божков. Бойко със шкафчетата е премиер ? Какво тогава искаме от един жалък наркоман с богати родители и той ще избегне закона.

39

Симона

преди 3 години

Истината!

38

Анонимен

преди 3 години

100 камери има на кръстовището , а колко важат и колко струват свидетелски показания в БГ , и кой ги дава ,и кой за кого и за какво ги дава, е поредният пример на вездесъщия ни балкански манталитет ..."лошия матрял" ,който пречи на властта и правосъдието да бъдат "обективни" нищо ,че е тяхно задължение да търсят законовия ред- еднакъв за всички- дори и при "различни" свидетелски показания

37

Анонимен

преди 3 години

Синковеца на Лъчо безМозъка доведоха ли го принудително ? Или си живурка необезпокоен в Италия?

36

Анонимен

преди 3 години

Горкото дите ,спаравидливус за сички

35

SS

преди 3 години

Има видеозаписи,то се вижда какво е направил ... просто си го уби ... Нямаше лекарски екип на Света който да го спаси с толкова множество травми и разкъсани вътрешни органи...