154

Анонимен

преди 3 години

пешеходците които не можа да убие трябва да искат обещетенидано да прочетът и подъдът жалби в съда

153

Анонимен

преди 3 години

Айдеееее.... Платиха, сега ще има свидетели да си измучат всичко от пръстите... Така се прави то, тука е България! Ако преедтъпниците не управляват и не се разхождат по улиците, закъде сме?!?!

152

Анонимен

преди 3 години

Това дело се превръща в цирк.Правилния въпрос е Кой е блъснал Милен Цветков и бил ли е под въздействието на наркотици.Отговори на тези два въпроса има недвусмислен. Другото е без значение. Човека е обит след умишлено използване на забранени вещесва и умишлено упраляване на МПС. Следователно говорим за предумишлено убийство.

151

Анонимен

преди 3 години

Абе ква помощ се чудят дали е оказал тоя гнусен наркоман бе ? Айде по бързата процедура да му дават ДО ЖИВОТ и да заминава !

150

Анонимен

преди 3 години

Кристиановото умишленото убийство на Милен Цветков при по оправни адвокати и прокурори ще го преместят и представят за умишлено групово убийство като за прикриване на умисълта пътниците от колата планирано и умишлено са се дрогирали за да слезнат на по-леки присъди

149

IQ 2.28

преди 3 години

абе по човешките държави не е ли забранено да пипаш пострадал, ако не си квалифициран? ква помощ, кви пет лева?

148

хм

преди 3 години

каква помощ може да оказва един замаян и пиян наркоман?! Едва ли може да види реалността, най-много да се задействат остатъците от инстинкта му за самосъхранение, като се е оглеждал как да изчезне от бойното поле. Трябваше да мине цяла година, за да измислят тази нелепа приказка!

147

Анонимен

преди 3 години

''Свидетелите раздвоени: Оказал ли е Кристиан помощ на Милен Цветков?''A някой да ми обясни какво значение има това по дяволите,дали е оказал помощ или не,при положение,че няма спирачен път и кара друсан тоя момък?!!!!Какво по-малко мъртъв ли е Милен?По-малка присъда ли се опитват да му дадат на тоя убиец?Човек каквото сам си направи друг не може да му направи!Отива до живот и това е!Да е мислил!!!!Писна ми от мамини лигльовци да се отървават със символични наказания!

146

Сашо от Варна

преди 3 години

Аз съм също"свидетел-очевидец" и твърдя че Милен Цветков караше колата си на заден ход и с голяма скорост и Кристианчо не успя да избегне удара и се понатърти...Всичко това видях от пазара в Варна

145

Бай Ставри

преди 3 години

Каквото и да си говорим, Кристиянчо ще е мис Пролет/Лято 2021 в Централния софийски затвор, чакаме го с нетърпение :)

144

Анонимен

преди 3 години

Добре де защо крият записите от камерите те не лъжат за разлика от свидетелите

143

Един

преди 3 години

Преди малко се връщам от магазина. На пешеходна пътека, спряха 2 - повтарям д-в-е от 8 -10 коли, които минаха. И не , не е да не са ме видяли. По средата на пътеката съм, един спира, още 3-*** ше минат през мен. ( Това в София). Научете се да пазите себе си и другите!!!! Не сте сами на тази планета!!! *** , за оня свят ли бързате толкова!

142

Анонимен

преди 3 години

Ами пратете министъра на спорта да ги награди с 2--3 медала )

141

Ноубъл

преди 3 години

Добре де, ако се вижда ясно на камерите, че обвиняемият не му е помагал, тия свидетели, дето твърдят обратното, ще бъдат ли обвинени в лъжесвидетелство?

140

Христо

преди 3 години

Защо се заблуждаваме !!!!Това е поредната пушилка за пред телевизиите...Присъдана на богаташкото наркоманче отдавна е уредена..Той ще е поредният убиец с условна присъда.Мама и тате вече са се погрижили...Да живее българската правоПРОДАВАТЕЛНА система,където всичко се търгува за пари,пари,пари....

139

Анонимен

преди 3 години

Да видят на камерите, защо питат свидетели, при положение че е бил на 4 наркотика, едва ли е помогна за каквото и да било.

138

Анонимен

преди 3 години

Кристиан Николов трябва да прекара младостта си в затвора сред мъжка компания.Поне 15 години

137

Айде съдии

преди 3 години

Почна замитането. Какви свидетели, какви пет лв, бе. Записите от камерите ги видяхме всички. Видяхме кой къде е и какво прави. Убиецът се интересуваше само и единствено от състоянието на талигата си. Минувачи притичаха, извадиха и заведоха Милен до тротоара. Какви обувки, какви експертизи, какви свидетели разпитвате. Вижда се, че играят мн пари по делото, ама мн нагло го давате.

136

Х

преди 3 години

До Лаик - Хората си мислят, че трябва да се доказва как специално бил нарочен М. Цветков за убиване. Но обвинението не е за предумишлено убийство на конкретен човек, а за умишлено убийство с МПС при нарушаване на правилата за движение. Тъй като убиецът не натиска спирачката, не намалява скоростта, и не прави опит за предотвратяване на зверския удар, деянието му може да се третира като умишлено по чл. 342.

135

Анонимен

преди 3 години

До ИванПо протокол съдът трябва да разпита свидетелите. Ама наглостта, с която тези от аудито лъжат показва, че може да има проблеми с веществените доказателства.