45

Анонимен

преди 3 години

До коментар30 Не се грижете кой колко е озлобен и дали Господ ще го накаже.Погрижете се за политиките ви към етническите албанци,които Сорос подкрепя в собствената ви държава.

44

На

преди 3 години

На част от Българите им е писнало и решили да направят отделна държава, но както се вижда това не помага. Мислехме, че ще ни оправи ЕС, но и това не става.И в Македония няма да ги оправи. Единствения начин да се оправят тези две държави е да бъдат управлявани от хора с много дисциплина и с много строги закони. Такива са Германците. Нека докараме 2000 Германци Експерти,да им дадем хубави заплати и да оправят България и Македония.А хора като Мицкоски,Бойко,Нинова и др. на почивка в Банишора

43

Пенко Владимирковски

преди 3 години

Да! Сиреч чисти българи са си и да не ни занимават с магарешкият си имат ,защото не ни дреме!

42

Кънчо Мисирков

преди 3 години

Няма значение каква е истината. Важното е да се плюе по македонците и да се ядът ла й на.

41

до 38

преди 3 години

Прав си,че паспортът не променя какви са ти предците,но има нещо много важно и това трябва да се коментира.Сестрата,за да вземе бг паспорт ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се е самоопределила за бълкарка ИЛИ тумбак пищов воевода й е продал бг паспорт. В единия случай става дума за българско потекло,в другият случай за престъпление,което би трябвало а се накаже и то от юрист,каквато е въпросната дама.Този мицкоски трябва да каже едната от двете версии-балдъзата е българка или престъпничка,защото трета НЕ СЪЩЕСТВУВА

40

Стига

преди 3 години

Стига глупостите с това еничари. Еничарите не са искали да станат еничари и те нямат вина за съдбата си. Това което става в Македония с самоопределянето им е тяхна работа и никой не може да им го отнеме,даже и на сила да ги пишем Българи ,това няма да промени тяхно виждане по въпроса.За мен трябва да се промени подхода и начина на общуване. Ние трябва да се държим приятелски с тях,а не както сега подигравателно. Иначе всеки в света може да изкара другия не македонец,не сърбин,не българин и.т.

39

айде пак

преди 3 години

Стига с тия,бе!Аман!

38

йнмк,лъу

преди 3 години

Или го носиш в себе си, или не. Може да се пише и марсианка, и марсианец, може и от Алфа Кентавър да е. Еничари е имало, има и ще има. Кириак Стефчовци, Малиновци... примерите са сред нас.

37

А

преди 3 години

А това кой какъв произход,как се определя не ме интересува,оправете ни държавите. На нормалните хора им писна от глупостите и заради такива теми ни напускат. България стана 6 милиона ,а Македония 1,5 милиона за последните 30 години. Акомпродължава тази тенденция,скоро ще бъдем 5 милиона ,а в Македония няма да има хора.

36

Да

преди 3 години

До MakedonТи не можеш да казваш, кого "ке казни" Господ! Това той си решава! Колкото до злобата, при вас е много по-голяма! Вчера четох някъде, че в Струмица е бил пребит човек, за това че се нарича българин! В България не съм чул някой да е бит , за това че се нарича македонец, тракиец, родопчанин, мизиец, шоп и т.н.!

35

Това

преди 3 години

Това е нивото на Балканската политика. Основните теми трябва да бъдат как да се премахне корупцията и как да се повиши стандарта на живот,как да намалее престъпноста,да се подобри здравеопазването и образованието, да се направят магистрали за да се придвижваме по-лесно,да се премахне ограничението на пътуванията,да се махне роуминг и още много неща,които засягат Балканския полуостров.Ако направят това няма да имам против Бойко да е Македонец и Заев Българин или каквото искат.

34

Лол

преди 3 години

АХАХАХАХА :D

33

Анонимен

преди 3 години

Всички знаем какво става когато се изкъпе един македонец - чист българин!

32

Анонимен

преди 3 години

Това какъв паспорт имаш не променя какви са ти предците.В случая определя, защото за да го получи този паспорт някой македонец, той ДОКАЗВА че предците му са българи и ЗАЯВЯВА че се самоопределя като българин и на база това ЖЕЛАЕ да му бъде издаден български паспорт.

31

Анонимен

преди 3 години

Той дори си позволи да заяви неотдавна, че ако някой каже, че Гоце Делчев е българин "ще направи дипломатически скандал в световен мащаб". Аз да бях бг политик щях да отида и да му го изкрещя в лицето. Да видим какъв скандал ще вдигне. Малко ми прилича на Джамбазки от нашето ВМРО. И той е много отворен на приказки за да си вдига рейтинга,но на дела никакъв го няма.

30

Анонимен

преди 3 години

Тия двуличници щяха д асе съзтезават да се пишат българи, ако държавата ни беше богата и уредена като Германия например. Македонската държава съществува единствено заради бедността на България.

29

Анонимен

преди 3 години

Това какъв паспорт имаш не променя какви са ти предците. И аз сега ще си обявя държава Глупландия и ще си направя паспорт, но това не означава че баща ми и майка ми не са били българи.

28

Анонимен

преди 3 години

"Стевица, която работи като нотариус в град Струмица, има български паспорт. Тя може да получи този важен документ само въз основа на доказан български произход и самоопределение."--------------Глупости на търкала. Тя може да получи този важен документ (предимно и най-често като практика) въз основа само на пари в плик за чиновническо-мафиотската структура, която (про) дава българско гражданство. А този бизнес се държиот ортаците на ГЕРБ във властта - каракачанското ВМРО.

27

АЛЕКСАНДЪР МАКЕДОНСК

преди 3 години

АЗ СЪМ ГРЪК

26

Анонимен

преди 3 години

ТАКАВА ДЪРЖАВА МАКЕДОНИЯ НЯМА