65

Абе

преди 3 години

Макета прости колко заплаштелни писма писахте преживе на проф. Божидар Димитров от НИМ. със закана за убийство. Светла му памет на професора.Историята не може да бъде пренаписана с убийства , може да бъде доказана само с исторически международни документи. Такива вие намате за исмислениот цар Македон.По добре се придържайте към версията за Александър Македонски.Но пък Гърците ви биеха 28 години по чугунените глави докато се откажете от лъжите.Още толкова и ще уврите.

64

Анонимен

преди 3 години

До 5-ко 61 От къде сте информиран така,че чак и цена пишете.С такава информация може да разполага само висш държавен служител,който злоупотребява с поста си.Вие висш държавен служител ли сте?Докато не изложите факти и доказателства това,което твърдите си остава само една хипотеза.

63

123

преди 3 години

До 5-koКакво значи давате или продавате? Хърватите продават ли гражданство? Има много държави в света, вкл. и в западна Европа, които дават гражданство срещу инвестиции. Това продаване ли е? Или за вас наличието на предци, които са били българи (определяли са се като българи) е проблем? Дали ви харесва или не, тези хора са били българи. Така и не разбирам, откъде идва тази ваша неистова омраза към българите. Вие имате реален проблем с албанците, не с нас. Останете си със здраве.

62

5-ko

преди 3 години

Сите БЪлгари - нови ,120 000 бивши северомакедонци , говорят български и се гордеят , че са БЪлгари. Не смеят да се обаждат в Скопие, щото там сърбоманите бият и управляват.

61

К.М

преди 3 години

Става въпрос за ядене на .....,а не за хвърляне на....

60

5- ko

преди 3 години

До Анонимен 60авна тана е дека цената е 5.000 ? ....

59

Анонимен

преди 3 години

До 5- Ко 58 Вие идентифицирате ли се с лицата на вашата политическа класа? Носят се слухове за продажба на гражданство,но слухът не е доказателство.Както и темата г-жа Мицкоска какъв етнически произход има пак е само слух,който се тиражира в медиите.А ние,кучетата ,патриотично си лаем,а политическият керван си върви...

58

5-ko

преди 3 години

Ябе Христянчо дека се научи така нагло да лажеш

57

5-ko

преди 3 години

До 123 Да бидеме терминолошки попрецизни , вие давате или продавате пасоши ?!

56

123

преди 3 години

До 5-koДа е ясно - Едно е да получиш гражданство (паспорт) за това, че определен период работиш в дадена държава, друго - чрез доказване на произход. Гражданите на РС Македония, които получиха българско гражданство (паспорт), използваха точно това - доказваха, че техните предци са били българи. Точно там ви стяга чепика - произхода. Днес може да се пишете всякакви - антични македонци, просто македонци, ако щете и марсианци - ваше право.

55

Анонимен

преди 3 години

той може и да е сигурен, че жена му не му слага рога, ама само тя си знае

54

Анонимен

преди 3 години

Ох, абе глупости пак! Сите сме исти. Европейци, балканци, наши хора.

53

Гаро

преди 3 години

И да имаш и да нямаш Български паспорт все тая,нямаш ли пари

52

Чебурашка

преди 3 години

Тоя "еСКИмос" да не се прави на ощипана мома при положение, че балдъзата му има български паспорт, който се дава при доказан български произход и самоопределение. Или според него жена му я е раждала комшийката?

51

Христянчо

преди 3 години

От дека се пръкна таков.Лажеш повеке от Зоран

50

истината

преди 3 години

1. Продаден паспорт на основание декларация с неверно съдържание, че сестричката е от български произход. специалист е Шопара-каракачанка.2. Един баща , една майка - еднакъв произход-специалист Мицкоски.НЯМА ТРЕТИ ВАРИАНТ.

49

Анонимен

преди 3 години

До Кънчо Мисирков Истината със сигурност е една,но и от двете страни на границата народът не я знае.А колкото до л...ната,някой беше казал,че в състезанието по хвърляне на л...*** не е важно колко л....*** си хвърлил,а колко са полепнали по теб.

48

MGS

преди 3 години

На мен ми се чини, че свекървата май била по-палава.

47

Анонимен

преди 3 години

До Касандар Македон Умирането е единственото сигурно нещо на този свят.А гнева и високомерието са два от седемте смъртни гряха.Бъди здрав,Касандар Македон.

46

Анонимен

преди 3 години

Коментар 49 е до makedon