85

Наблюдател

преди 3 години

Такива са те макетата - двуличници.Псуват ни,а през това време напират за българско граждансво и пращат децата си да учат тук и си търсят българки.Изобщо не трябва да ги взимаме на сериозно каквото и да кажат. Пълен игнор.

84

Скопски историчар

преди 3 години

Наш'то момиче явно яко му вгорчава живота,щом толкова ни мрази...Кой знае как в късни доби подсмърча покрай спалнята жално мрънкайки на сърбоалбански... Дай либе да те бодна, пък аз ще се женя за комшийката - ето това е нашенска работа на политиканте у Македония! И на веруищите у тях!...

83

до 5-ко

преди 3 години

До 5- ko на сърбомакедонски 5 не се ли чете *** ? и ща за име си си избрал .Много ти отива!

82

Анонимен

преди 3 години

Нито 5 % од тези северномакедонци които притежават български пасапорти, се с българско самосъзнание..Претполагам това на сите е ясно..Иначе Мицкоски, който е вероятно бъдещ македонски премиер, се като и целата му партия патолошки българофоби...Родом е иначе од Кичево, кадето винаги е била силна сръбската идея.. а в Струмица има голен процент власи и грковласи...

81

песен за Мице

преди 3 години

Край Вардарооо...шум се вдига,марсианци ронът сълзи и пъшкат скубейки косите си...ето Самуил пристига и гальовно воеводи си зовееее...Съберете се воеводи Зайо Байо ке ви води към Еуропската уния...Гоце Делчев пищова си изпуца,рече и отсече:БЪЛГАРИН ДА СЕ НАРИЧАМ ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕН!

80

Алберт Айнщайн

преди 3 години

"Само две неща са безкрайни - вселената и македонската глупост, като за първото не съм сигурен."

79

проф.Димитров

преди 3 години

А бе има нещо гнило във ВМРО-ДПНМ...жена му руса татарка,а той античенБОКЛУК...В задачата се пита какъв им е ИНТЕНЗИТЕТО????

78

Виктор

преди 3 години

Само на мен ли ми прави впечатление че започват отново война в Сирия, с разрешение на презитента на Щатите, и можеби сме отново на ръба на 3та св. война, а вие се занимавате кой с какъв паспорт бил?

77

Анонимен

преди 3 години

Есички македонски политици и безнесмени имат БГ паспорти.Те и децата им са ***.Това го знаят дори и в Белград.А когато излизат в Западна Европа се представят за българи и никога за македонци.Въпрос на интерес.

76

Анонимен

преди 3 години

Публикацията е подвеждаща.Фамилното име на двете сестри не се споменава.По мъж едната е Янева,а другата Мицкоска.Ако съпругът на г-н жа Янева е с български произход по тази линия тя има ли право на българско гражданство?

75

Барселона

преди 3 години

До Касандар Македон 25..Татарин е бил и дядо ти.Ти бе промитият със сръбска вода,като дядо ти е бил татарин,ти какъв си...Не се обаждай неподготвен..

74

Анонимен

преди 3 години

Мицко има изразена татарска мутра, нещо бяга от произхода си.

73

АБе

преди 3 години

Мицко,А бре що си толкоз лажен

72

Абе

преди 3 години

На татарин ми прилича нещо !

71

Анонимен

преди 3 години

Моята покойна баба имаше трима братя,тя и двама братя бяха българи,единият обаче беше горд етнички македонец,по едно време и синът му беше такъв,и един братоячед на майка ми,това в град в Пиринска Македония!Македонизмът е като сектанството,хване ли те рядко пуска!Иначе някои наричат РСМ-РСВ=Република северен Вардар,почти като РСВ=Ресторанти и Спални Вагони на БДЖ хахахаха!!Вардар е БЪЛГАРСКОТО име на реката но античните сърбомани не го знаят и това.

70

Анонимен

преди 3 години

До 5- Ко 63 Какво трябва да значи българи- нови.Това,че сърбоманите в РСМ бият и тормозят по етнически признак повод за гордост ли е.

69

Анонимен

преди 3 години

СТЕВИЦА??Стевица не може да е българка,ТАА Е СРБИНКА а сЕстра и може и да е >бу=гАрка>по пасош!!Там в южна сърбомания живее един безаналогов т.н. народ,без аналог са по про.стотия!Тоя на снимката в деня на рождението на Делчев като >доказателство>показа текст от Яворов-най-добрият приятел и личен биограф на Делчев.Е,колко трябва да си нагъл,защото това не е обикновена простотия,колко трябва да си долен?Да,при етничките може от двама еднакви родители от различни етноси деца,така е в лудницата.

68

Анонимен

преди 3 години

Явно двете сестри са от различна майка.Може и да са от една и пак да са от различна народност де, в Северномакедонската медицина всичко е възможно.

67

хан Крум

преди 3 години

Да преследваш ,тормозиш, биеш хора да рушиш паметници на хора за това което са , а не за това което са направили се нарича ФАШИЗЪМ . На такъв фашистки тормоз са подложени българите в Македония.Докато македонците не отхвърлят СЪРБОФАШИЗМА нямат място сред цивилизованите европейски народи и са обречени да стоят в комунистическата сърборуска ***. КАЗАХ!.

66

Анонимен

преди 3 години

До К.М. Цитирах автора на " Параграф 22". Клавиатурата не ми позволява да изпиша правилно името- инициали Дж.Х.На ме не ми допада нито яденето нито хвърлянето на л....***,но това се превърна в национален спорт по форумите и от двете страни на границата.