102

Анонимен

преди 3 години

Мит 11: Хората повярваха на Симидчиев и веднага ще се ваксинират

101

Мислеща

преди 3 години

Покажете припадналата в ефир медицинска сестра, че е жива и здрава , и ще ви повярваме!

100

Гуру

преди 3 години

Аха, още един подкован гербер, ясно защо, като само устата си отвори. Абда.ла защо не каже, колко време е нужно, една ваксина да бъде създадена? Аман от натегачи.

99

104

преди 3 години

... с минус е по добре да даде смислено обяснение с кое от написаното от мен не е съгласен вместо да се крие. Къде е проблема да издават дикумент че ваксината няма да навреди на хората?

98

Анонимен

преди 3 години

С всеки изминал ден на симида му се разбира все по-малко какво говори.

97

НДРУ

преди 3 години

коронавирусът бе разпространен за тотален контрол над хората и ваксинацията потвърждава това

96

Анонимен

преди 3 години

ОК съгласих се че тоя разби всички митове и легенди за ваксините. Значи няма абсолютно никакъв проблем когато отида да се ваксинирам заедно с декларацията за информирано съгласие която трябва да подпиша ми дадат подписана и подпечатана от тяхна страна декларация че ваксината няма да ми навреди в бъдеще. Само за информация, никога не съм и не вярвам в конспиративни теории, световни заговори....

95

мнение

преди 3 години

Тоя като толкова много се пише че знае за имунната система и вирусчето, кое как що, да вземе пък да открие ЛЕКАРСТВО, не ваксина, та да се сложи един път завинаги край на тоя цирк!

94

Анонимен

преди 3 години

Тия вече не от 9, а от 10 кладенеца вода ще докарат, за да ме убедят. *** нема да стане. Като сте поръчвали отровите, сега си ги набивайте по 20. Зер парите да не отидат на вятъра.

93

Тиква

преди 3 години

Не прочетох едно смислено изречение.

92

Четвъртък

преди 3 години

Майсторе, нищо не прочетох относно изискванията за съхранение и лафа "хайде за 5 минути, нищо няма да му стане"

91

Анонимен

преди 3 години

Защо никой не се върне малко назад и не потърси мнение за предишната също набързо скалъпена,ваксина срещу свинския грип.И как след поставянето хиляди и хиляди получават нарколепсия-неврологично заболяване,което носиш цял живот и няма излекуване.Не говоря за отделни случаи а за хиляди.И то само в една държава с население по-малко на брой от България,в която случайно живея и аз.Хората тук са скептични както и в България,само че в медиите не се дава гласност

90

Доверчив електорат

преди 3 години

Ваксината е нашето спасение, братя! Безвредна, ефикасна и безплатна! Бойко Борисов каза така, а он знае най-добре, муготурасдвеста! Аз и жената отиване да де наредиме! Първо ще ваксинирам тъщата, оти нея най-ги обичам!

89

хах

преди 3 години

Нищо не е развенчал тоя зомбатор и пропагандатор! Няма доказан дълготраен ефект от ваксинирането! От 8 месеца до максимум 1 година, после пак боцкане! Няма направени тестове, които да отхвърлят възможността след година или две човек да получи проблеми именно от васкината. Няма категорични доказателства, че хората с най-различни заболявания не получават допълнителни увреждания след ваксинирането. И накрая защо се попълва информираното съгласие, за застраховка от бъдещи проблеми естествено.

88

Додо

преди 3 години

Само да кажа за активистите, пропоненти на mRNA ГМО терапиите, позиращи за ваксини: в моя кръг имам 2-*** познати, които са с тежки реакции. 64 годишна жена, от деня на ваксинирането с Файзер (1-ва доза) преди 6 дни до днес е със страхотна мигрена. Другият е 45г. мъж, полицай, който на втората игла на Модерна разви чудовищна треска, гадене, драйфане и свърши в спешното. Слава Богу на следващия ден се оправи. Има хора с тежки реакции, а и за в бъдеще не се знае како ще е. Все още е експеримент!

87

Анонимен

преди 3 години

Те и за ваксината против свински грип 2015 сигурно са казвали, че е много безвредна. Само че тогава фармацефтични компании са изплатили огромни компенсации на потърпевшите, сега с информираното съгласие са си научили урока.

86

До додо

преди 3 години

Изчезвай бе, !Кви 1500 починали от ваксини бе !1500 може да са починалите ваксинирани,но никъде няма доказателство,че са починали следствие на ваксината.Ваксината не те прави безсмъртен ! А ако не си ваксиниран и починеш? Кой е виновен ? Чесъна от последното ти хранене ?

85

Някой

преди 3 години

Аз само да попитам кога (като интервал от време) успяха да опровергаят мит 4 ".... и да доведат до безплодие". От колко време тестват. И защо трябва здрави хора за които този вирус е най обикновен като много други от които се заразяваме почти постоянно, и е НАПЪЛНО БЕЗОПАСЕН, и нямат хронияни заболявания, дори непопадат в така наречените рискови групи... Защо да се ваксинират??? Все едно лекарите да изписват антибиотици на напълно здрав човек. Защо освен за пари???

84

Додо

преди 3 години

До славянин: Това е запазена марка за кривоглавестия, плешив генерал: ваксината била абсолютно безвредна, гарантирано ефикасна и напълно безплатна.

83

Анонимен

преди 3 години

Gаня най-умния и прозорливия!Осуетил световна конспирация и надушил грандиозната измама.Gаня е механик,но и вирусолог,той разбира от всичко и е винаги прав.Да се чуди човек как е възможно държава с толкова умове и кадърни поданици да е последна във всичко ....А тея глуп***ви израелци,немци,англичани,американци и французи,нека се ваксинират,та така хубаво да ги чипират,че свят да им се завие.И накрая и аз да кажа: абе ск***пана държава,не искам да се ваксинирам,ама като свършат безплатните ще искам