122

Анонимен

преди 3 години

До БауЕто едно ***,готово да продаде и себе си,но да счеслави" големите" на деня.....Блюдолизецо храбър,какво научи от западната цивилизация?Но тук дори говорим за човешки животи,подлагани като опитни мишки....Знайни и незнайни титуловани *** се изреждат да ти обясняват,че е за добро,но както се знае от вечността,всички мерзости и пагуби на този свят са послани с добри намерения....Бау-мяу,ти ваксинира ли се? Просто въпрос....

121

Каква демагогия?!

преди 3 години

За един пробит грант ли е, или за няколко гранта повече ?

120

Бай Х

преди 3 години

Човека ще става депутат ....

119

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Според биографията на доц. Симидчиев, от 2001 г. до 2016 г. той е е продуктов мениджър и директор на отдел във фармацевтичната компания GlaxoSmithKline. Те също произвеждат ваксина. Има си хас да не "развенчава митове" !

118

Бау

преди 3 години

народа не вярва на лекари и учени, а на ... клипчета правени от някой си :D Мноооого е недоверчив и умен :D

117

ТЪРГОВИЯТА!

преди 3 години

Не го пускайте в Парламента този човек!Той с усмивка ще развенчае България.

116

Анонимен

преди 3 години

Пълно с разбирачи тука. Не се ваксинирайте и най-добре не се рамножавайте

115

GlaxoSmithKline!

преди 3 години

Ха Ха Ха!Д-р Симидчиев е бивш директор на GlaxoSmithKline Канада - производиетел на ваксини за Ковид, заедно със Sanofi!ХОРА, НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НЕГО! БРИЛЯНТЕН ПРИМЕР ЗА КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ И ПОДГОТОВКА ЗА ЛОБИСТКИ ЗАКОНИ. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

114

една

преди 3 години

И как се развенча мит номер 4, че няма отношение към размножителната функция. Това ще се разбере след години, за хората , които сега са на по 20 години, ако се ваксинират. То сега някой ще обясни ли защо стерилитетът вече е по-скоро норма, отколкото изключение. Може би е последица от ваксини, за които също са били безопасни и без старнични ефекти за тогавашния момент. Едни малко по-*** хора, които избягват имунизациите и чиито стандарт е по-нисък от нашия, нямат подобен проблем.

113

гогич

преди 3 години

Малко развенчавки на развенчавките на доктора1. Баксините за ковид-19 никога не са одобрявани от никой, просто са разрешени за ползване под условие-има голяма разлка,докторе!2. Ваксините наистина не са минали всички изискуеми фази на тестване, затова са й одобрени под условие.3. Всички научни трудове на база изследвания и статистика от последните месеци са категорични-естествения имунитет е много по-силен, дълготраен и добър от изкуствения. Защо това удобно се премълчава?Бъди здрав, докторе!

112

гласоподавател

преди 3 години

Докторе,няма да гласувам за тебе!Не ми харесва,че вече репетираш изказване като от трибуната на парламента,към която си се запътил,вместо да лекуваш хората и да служиш на медицинската наука.Всичките тук твърдения ги четем в популярни сайтове и не ни показвате нито едно научно доказателство,че ваксините са БЕЗВРЕДНИ.Хората могат да се примирят,че няма особена полза от тях,но не и с това,че здравето им се излага на неоправдан риск.А това за Чипровци...просто е под всякакво ниво.

111

simid4iev

преди 3 години

пича е тотално изтърван: " Алергични реакции са възможни, но най-често не се дължат пряко на ваксините, а могат да се проявят или поради технологията на производство (например остатъци от кокоше яйце при ваксини, технологично правени върху кокоши ембриони), или латекс от запушалката на шишенцето, съхраняващо ваксината. Като цяло световните и националното дружества по алергология приемат, че ваксините са с напълно приемлив профил на безопасност и много рядко се налага да се освобождава индивид "

110

Случаен минувач

преди 3 години

Когато едно нещо е безплатно - стоката си ти!Еврейска поговорка.

109

Обективен

преди 3 години

Другарят Симидчиев да се скрие. Това са му поръчали, това говори. Естествено, че сериозните странични ефекти от ваксините няма да се проявят в момента на поставянето им или малко след това, а след месеци или години. За какви ваксини става въпрос изобщо, като това са тестови препарати, които се изследват в движение, а наивниците и зомбитата са опитни мишки.

108

анонимен

преди 3 години

Какво ли обяснявате на този прозз народ? Щели да го повредят с ваксините и еди-какво си - как ще стане, като повечето няма сложите, но може да ви навредят с нещо много популярно като храни, някои л-ва, вода, смартфони?

107

Тигър

преди 3 години

Нищо не си развенчал, дрънкаш глупости и ще ти се изсмее в лицето всеки един инфекционист, микробиолог и малко по-кадърен лекар.На такива негодници не трябва да им се дава трибуна за изява, защото са опасни за българските граждани.Не спряхте най-накрая с тази отровна пропаганда.Негодници.

106

Случаен минувач

преди 3 години

Това ми напомня филма Хлапето. Хлапето минава и троши прозорците на хората, след което бяга бързо. След 10-15 минути минава Чарли Чаплин, натоварен със стъкла на гърба - добрият стъклар. И хората се радват и си плащат за нови стъкла. Да, ама един се усети какво се случва и подгони него, стъкларя... Както каза един колега - много бързо се появиха тия ваксини! Започнали са да ги разработват още преди началото на пандемията! И това не е мит номер 11, това е истина!

105

Врабчето

преди 3 години

На този му дарявам моите дози, като ги намерят отнякъде, и дори бих му ги поставил безплатно. Да се лекува човечецът.

104

Дочо Булгуров

преди 3 години

Чуваш ли се кви ги плещиш бе цурвул!Ето ти истината за ваксините!Ваксините не са ваксини.Това е генна терапия.Това е химикотерапавтичен агент.Какво прави!Изпраща верига от синтетична РНК в човешкото и предизвиква създаването на спайк протеина S1 който е патоген.Това е токсин у хората.Това не само не ви предпазва от разболяване,а кара тялото ви да произвезжда това от което се разболявате!Ха сега бегом към ваксинирането!!!!!

103

Анонимен

преди 3 години

Виждам само голи твърдения и никакви "развенчаващи" доказателства.