162

Калеко Алеко

преди 3 години

За съжаление науката е безсилна при пациенти страдащи от конспиративни фобии и други психични състояния и неврози причинени от различни фактори на заобикалящата ги среда сред които са липсата на осведоменост или пък съпричастност към различни форими на хибридна война, която се води във форумите ... Друга характерна черта на антиваксърите е че въпреки недоверието им към ваксините, повечето от тях биха се ваксинирали с руска ваксина ... !!!

161

dodo

преди 3 години

С ЛИПСАТА НА ФАКТИ , точни примери , цифри , това е статия типа.. общи ..или сладки приказки . Със същият успех д-р Иван Иванов може да излезе и да обори всичко което казва тоя ...

160

Анонимен

преди 3 години

Като човек с биологично образование, за мен тази е обида към всеки средно интелигентен! Откровена подигравка! Наличие на откровени лъжи - бременни не се ваксинират или с планирана такава(пфайзер си го казаха). Дори бременни животни не се ваксинират! Друго-само общи приказки и всякаква липса на доказателсвемост, цифри, факти, термини и логически съждения. Размиване на темата м/у ковид и традиционни те ваксини. А опитът за плосък хумор е без коментар!

159

Реалист

преди 3 години

Щом тоя специалист ми говори за чипиране ми стана ясно колко му е акъля.

158

гост

преди 3 години

Има една умна приказка "Не питай старило , а патило" . На времето всяка есен се ваксинирах срещу грип но вече твърдо НЕ ! Последният път бях ваксиниран и се разболях и то мното тежко докато другите го изкараха на крака . Оказа се различен щам и ако не се бях ваксинирап организма ми щял по леко да се справи с болеста според думите на джипито .

157

Галин Костов

преди 3 години

Изключително неаргументирани статия след прочитането на която само затвърдих решението си да не се ваксинирам. Най-неубедителна беше точката за чипирането, като намирам играта на думи "Чипровци-чипиране" за изключителен примитивизъм. В същото време снощи по БНТ 1 Мира Добрева интервюира специалисти, които демонстрираха и рекламираха "благотворната" роля на нано-чиповете и не знам си какви там "ботове" за човешкото здраве. Едва ли не ние като човечество сме поставени вече пред свършен факт

156

Да А

преди 3 години

Информираното съгласие е нещо друго, ти се съгласяваш, че няма да търсиш отговорност, защото си разбрал нещо,и се подписваш! А всъщност нищо не си разбрал, защото докато листовките в лекарствата ти казват това лекува еди какво си и има страчини ефекти такива и такива,тук няма! Ползите се споменават само от пропагандатори като тоя Симидчиев, а за евентуалните вреди или се отрича, или се казва, че са нормални! Така че драмата я има и тя ще се появи в бъдеще време!

155

Анонимен

преди 3 години

Само да не стане като свинскогрипната ваксина и нарколепсията при няколко хиляди от ваксинираните, дето уж не била от ваксината.

154

до А

преди 3 години

Именно , ама те страничните ефекти са повече от ползите. Отделно, че много странични ефекти дори не са проучени. Цяла година мина и още не познавам човек и техните познати и познатите на техните познати, които да са боледували. Те може да са боледували, ама да не знаят. Даже никой не им е правил тест. Защо да се тровя с ваксини насила?

153

Дедо

преди 3 години

Пропаганда и Фашизъм...

152

100

преди 3 години

Какво да ви кажа - има случаи, при които в организма се вкарва вещество с канцерогенни свойства, оказващо силно психотропно влияние. Освен това е доста токсично и засяга вътрени органи, например черния дроб.

151

да кажа

преди 3 години

преди години е имало едно лекарство, което се е смятало за съвсем безвредно и се е давало на бременни, защото се е смятало, че така карат по-леко бременността и в резултат масово са се народили бебета с увреждания в англия и австралия, където са го използвали. Въобще, ефекта от някои "лекарства" се проявява след време. Немалко чудодейни лекарства вече не се произвеждат, защото се е изяснило какви ужасни поражения предизвикват след време. Проверете сами. А сега ни омайвайте с "безвредните" ваксин

150

A

преди 3 години

Вие листовка към лекарства не сте ли чели досега!? Всяко лекарство им описани странични ефекти и нежелани реакции. Играе ролята на информирано съгласие, т.е. те са те информирали за рисковете и ти го ползваш на своя отговорност. Не виждам каква е драмата с ваксините? Като не искаш, не се ваксинирай!

149

Е?

преди 3 години

До ВаксинаЗабележи, на "опашката" дрехите им. Един няма ***, аз по това се осетих че е постановка...

148

Ботокса

преди 3 години

Интересно, че тази статия я има и във варненски сайтове. Пропаганда на макс!

147

Анонимен

преди 3 години

Като е толкова сигурен в твърденията си защо не публикува декларацията на Файзер, която се подписва преди поставянето на ваксината.... там много хубаво са описаните възможните проблеми и усложнения и че човек доброволно приема риска и освобождава от всякаква отговорност фармацевтичната компания.

146

анонимен

преди 3 години

Хора отровени от омраза върлуват из форума . Зомбиииииии !!!!!!

145

АнонимеН

преди 3 години

С ТАЯ ФИЗИОНОМИЯ ВСЕКИ ЛЕКУВАЩ ЛЕКАР НА 4-ТИ КИЛОМЕТЪР НИКОГА НЕ БИ ГО ИЗПИСАЛ!!!!НА ТОЯ НЕНОР-МАЛНИК КУТИЯ КИБРИТ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОВЕРИ ТА ЗДРАВЕТО НА ЧОВЕК!

144

Анонимен

преди 3 години

До дъртЯзе си *** рекламирам. Яла дъ тъ васцинирвам. После нема а та фане ништу!

143

дърт

преди 3 години

А стига реклами, де!