53

Перфектната Буря

преди 3 години

ПералнАта живее.. по-дълго СЪС калгон!След "със" трябва да следва буква с/з, освен ако не е поставено в кавички.

52

Анонимен

преди 3 години

До дОО 58/68Не разбрахте ли бе, НЕ ВИ МИНАВАТ НОМЕРАТА, както и тези на кремълския отровител.

51

Глобалните Комунисти

преди 3 години

и Сатанисти са нарочили САЩ за Терминиране! Сладко беше със СССР, сега цяла Русия е собственост на шепа Юдеи-Семити, заграбили природните ресурси на Руският народ!

50

Доктор Йоткер Втори

преди 3 години

Ако държавата бе пералня, то гуменото "суйВинение"е отдавна скъсано..Скъсано мале, съдрано.

49

Мишо Шамара

преди 3 години

Всички знаят, че ми подлушват телефона.И да се спукат, не могат да ми развалят купона!Евала Биг Ша! Много истински рими.

48

ех

преди 3 години

Жълти зъбки. Павета лабави.Не кради кавъри

47

дОО 58

преди 3 години

Всъшност, целта на занятието е обединение на Европа в едни тревожни времена с много тежък климат. Франция имат атомни бомби, а Германия имат огромни финансови взъможности за въоръжение, така че Русия няма да води парада, а ще е по-скоро равноправен партньор. Европа не просперира по никакъв начин в момента под американския ботуш, напротив, съюз е пред разпад. Откакто Европа клекна пред САЩ континента се превърна в периферна, незначителна територия. Дрънкай си там за комунисти като имаш две гънки.

46

Жълти Зъбки

преди 3 години

Жълти зъбки, павета лабави.Всичко е точно ;) Няма страшно, на мама дИтето! :(Ще влиза ли в релси на мама дИтето или нЕма да вулиза? xD

45

Анонимен

преди 3 години

до 58 Лелее каква барикада те гони бе човек? Не виждаш ли, че сме послошниците, пуделчетата на еврейте в сащ! Не виждаш ли, че ЕС се кумандва от евреите в щатите, леле ти още ли не знаеш в каква демокрация живееш

44

Анонимен

преди 3 години

по-голема сила от Перник нема. А технио Голф е като М1 Ейбрамс/Армата на стеройди.Тия за какво въобще обсъждат кои са световните суперсили.

43

сУс марко! РРРР

преди 3 години

Ще влезете ли в релси или да ви вкарваме?

42

Кой не скача е черве

преди 3 години

До 61Може би трябва да свалиш червените очила, г-н Прикрит Комунист?

41

до 616

преди 3 години

Всичко виждаш в червено. Защо не си свалиш червените очила, г-н Прикрит Комунист?

40

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовНищо не показва по-добре безсилието на червените като теб от повтарянето на едни и същи маллоумия.

39

Анонимен

преди 3 години

До до 19/51САЩ и Европа са от едната страна на барикадата, а от другата страна са диктатурите и авторитарните режими. Между Европа и Русия е нямало, няма и както изглежда няма и да има нищо общо. Комунистите още от ВСВ си мечтаете за Европа под руския ботуш, но няма да ви огрее. Радвайте се,че известно време поживяхте в червената ***. Друг път няма да има, ако се наложи ще проливаме кръв, за да не го допуснем.

38

Анонимен

преди 3 години

поредния опит да се наложи комунизъм по света ще завърши с кървави китайски сълзи.

37

до 54

преди 3 години

наслади се на Китайското Комунистическо Р0бство...

36

Анонимен

преди 3 години

ЕС е в тотален колапс.Френската икономика е пред тотален крах а за испанскатанимитялианската не ми се говори.Всичко ще бъде изкупеномот Китай или Сащ.Бай бай Юръп.

35

Супер провал

преди 3 години

Каква суперсила ще бъдат Щатите си пролича в Тексас, като ги насмете студ. Какви ли не инженери предупреждават от много години, че американската инфраструктура е остаряла и овехтяла, вече е на ръба или даже под него, но друго си е да влагаш трилиончета в побъркания свят на борсовите спекулации. Няма суперсила без инфраструктура, както няма армия без снабдяване и храна. А любителите на политическо фентъзи да си плямпат.

34

Анонимен

преди 3 години

?Kwo iskate ot mene we