13

Golf 2 TDI 189km/h

преди 3 години

Добрем. Ще го имам предвид. Междувременно - местя!

12

Анонимен

преди 3 години

До Европа отново загубиЕвропа се опитваше да цивилизова Блатото, докато Отровителя не превъртя и реши, че демокрацията не е за него.Оттук нататък ще са "световна сила" само в руските новини.

11

Европа отново загуби

преди 3 години

ЕС можеше да бъде една от трите големи сили, дори най-голямата сила, ако имаха адекватни лидери, които да скъкат амерканската нишка и да поканят Русия в съюза. Това явно няма да стане вече дори след опита на Путин да убеди Меркел в обратното. Европа и Русия отчайващо имат нужда едни от други, но това няма да бъде позволено. И така фронта отново ще бъде в Европа и най-много ще изгубят отново всички европейци. ЕС е слаб и има нужда от Русия и нейният военен потенциал, а Русия има нужда от Европа.

10

USA

преди 3 години

Izmislena drisliva sila

9

ГАЛЪП СА СМЕШНИ!

преди 3 години

Новият глобален сондаж на световната Асоциация "Галъп Интернешънъл" е абсолютно безсмислен, защото се взема мнение на обикновени хора, които са икономически и политически неподготвени. А това коя държава щяла да стане супер-сила е несериозно и даже смешно. Супер-силата е само една и това е космическа Америка, която използва технологии, които са 400 години преди човечеството. А мощта на Америка ще блесне, след предстоящата война с враговете на Свободния свят, след която феодализмът ще изчезне...

8

Анонимен

преди 3 години

USA super sila v Snega aaxaaxaax 5 sm snqg i baiii silata videxme i sol nqmat i voda

7

USA satana

преди 3 години

Za USA sym saglasen pone 200 voini kolko destabilizacii chet nqmat no Kitai kogo napadna q pischete da vidim baa vi i statiite Kitai raboti kat pchelichka USA ubiva i krade razlika ima nali????

6

Анонимен

преди 3 години

Блатото ще стабилизира цистерните с квас.

5

Анонимен

преди 3 години

Китай произвежда само по лиценз. Нищо не става от тях.Хуавей е точен пример - потънаха и сега продават само бюджетни стоки, защото решиха да крадат и шпионират САЩ.

4

Анонимен

преди 3 години

Забравихте страните от Британската общност, а те са много близки - Британия, Канада, Австралия, Нова Зеландия и Индия.Индия има много караници с Китай ;)

3

шмatka

преди 3 години

За Китай е вярно че става водеща супер сила но за краварите е пълен фейк и ***!

2

Анонимен

преди 3 години

Русия е в края на опашката.Бедна, гладна, злобна.Но бедна.

1

Анонимен

преди 3 години

Боцвана къде я оставихте бе? Вожда каза, че по всичко сме първенци