93

Rусия=Психиатрия

преди 3 години

Напоследък започнах да преосмислям мнението си за руснаците като цяло. Нещата не са черни и бели. Младото поколение действително искат демократична промяна и демилитаризация на обществото им за което им симпатизирам. Затова отсега нантатък когато критикувам руснаците имайте предвид това се отнася само за почитателите за гражданите на Руската Федерация които се кланят на Сталин и кремълскоДжудже.

92

ЦРУ

преди 3 години

АБЕ каква РАША бееееееее ??????????.....( нигерия със сняг и бомби ) !!! ....БВП на Раша е= 1.6 хил. мил . долара .....а на ЩАТ КАЛИФОРНИЯ е = 3.3 хил. мил долара ........а на щат Тексас = 2.2 хил. мил долара ....а на щат Ню Йорк = 1.9 хил. мил. долара !!!

91

Анонимен

преди 3 години

Големите империи винаги са били голямо зло за човечеството. Докато малки страни следват един или друг голям брат, ще страдат. Нито от САЩ, нито от Китай, нито от Русия даже ще видим нещо хубаво. Ама хората не се усещат и половината се кланят на САЩ, другата на комунистите.

90

Ален

преди 3 години

Китай никога не са искали да бъдат световна сила Да правят миротворни войни по цял свят Гледат само и единствено Китай и си правият каквото си искат без да се съобразяват със никого

89

РУСИЯ -СУПЕР-СИЛА!

преди 3 години

Каква супер-сила може да бъде примитивна Рус като има военен бюджет за тази година 48 милиарда долари, а в същото време военният бюджет на Пентагона е 740 милиарда долари, от които 13 милиарда и 100 милиона са за на Американските космическа сили /USSF/. А тази нова бойна структура има вече 77 бойни безпилотни космически совалки /Х-37В/, които ще атакуват враговете на Свободния свят от космоса. Велики са и мечтите тук на троловете...

88

пияница мистик

преди 3 години

До 113А ти кой си, дрогарю Анонимен, че да кажеш кой, кога и къде? Ахахахахаха, смешKO

87

Анонимен

преди 3 години

Лелеееее, Пияница мистик цепи мрака. Спри се бе човек, пий си хапчетата и остави на мира коментарите

86

Анонимен

преди 3 години

А Северна Македония!!!

85

пияница мистик

преди 3 години

До ЗозоСАЩ фалира, истинската валута за SWIFT разплащанията са рубли. Банани няма, има само бедни, каращи Москвич и Лада. Социализма е супер с режим на тока 3:1Бършеш си задниka с вестник "Работническо дело", че ***-папир няма братче. Секцията в панелката като на съседа, да не си завиждат, в "Златен век" живеят само крадци, а не отрудени хорица, среднисти :)))

84

Зозо

преди 3 години

Хахахааааа, очаквам робите на Путин сега да кажат кога ще е фалита на САЩ, разпадането на ЕС и НАТО, новата Волга кога :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

83

пияница мистик

преди 3 години

До 111Хвани си рейса от селото и идвай да ми забиеш 2 шамара :))) Живея на 5-те кюшета в София. Като пристигнеш, пиши. Ще те чакам до баня "Мадара", градинката

82

до радио Ереван

преди 3 години

Ааааааа, има, има, пияници мастити.

81

111

преди 3 години

Да. Обикновено такъв спор на маса го приключвам с два шамара и отсрещния си мълчи до края на вечерта ,но не си и тръгва докато не му позволя!

80

пияница мистик

преди 3 години

До 109 - НеграмотнияСлагай кавички когато употребяваш неграмотно написана дума като "плюМка"!Така грамотните като ни четат ще видят разликата от мен до теб и ще се припознаят :)))) Дали са от ***-пyтинопитеци като теб или пишат на западняшки интернет, измислен в САЩ

79

Радио Ереван

преди 3 години

Няма нищо по-вредно от анонимни безделници.

78

Анонимен

преди 3 години

Плюмка - харесва ми как звучи и идеално ти приляга! Не ми се обяснявай къде се слага запетая!

77

пияница мистик

преди 3 години

До 107Пише се "плюнка", другарю *** :)))След думата се поставя запетая, след това интервал!"Глупостта" си я написал правилно, забележително даже, може би защото така те определят всички около теб :))) И се ограмоти, преди да критикуваш на тема "Грамотност"

76

пияница мистик

преди 3 години

До 104Цитат: "Този пияница мастит е платена шорошка мacтия, него даже не му четат глупостите, а директно му слагат минус."===Хахахахахаха :))) На мен С0poc ми плаща по 100 евро на пост, а на теб Джудженцето от Кремъл по 1 рубла. Пита се кой е по-богат? И аз не пиша ти, другарю *** да ме четеш, а умните хора, които знаят кога се слага запетая, "й" и т.н. :)))

75

Анонимен

преди 3 години

Електоратът на дпс-евроромале чaвaлe е пощурял преди изборите.

74

Анонимен

преди 3 години

Чайна Байдън ще унищожи Света!