41

Анонимен

преди 3 години

не лъжете хората с Ментето на Астра

40

до 36

преди 3 години

ми щом ще се заразяваш защо ще се ваксинираш. На 250х офиц заразени имаш почти офиц 10000 умрели. Нека има още 750х които скрито са го карали. Станаха милион. Е до 6,5 милиона население ако ще се заразяват вдички трябва да се съгласим с още 55хил умрели съчки. Ами нещо тези съчки станаха камари с дърва за огрев. За това са ваксините да се спасят тези 55 х потенциални.

39

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 3 години

АСТРА-ЗЕНЕКА??ПРОБУТВАТ НИ МЕНТЕ...НЕ БИХ СЕ ВАКСИНИРАЛ,НО ИНАЧЕ БИХ ИЗБРАЛ PFIZER ИЛИ ДОРИ РУСКАТА...ЩЕ ВИДИМ ДАЛИ И ПО ОТНОШЕНИЕ НА ВАКСИНИТЕ ЩЕ СМЕ ЗАДНИЯТ ДВОР НА ЕВРОПА...ПОЛИТИЦИТЕ НИ СЪС СИГУРНОСТ СА ТОЧНО ТОВА...СЕРВИЛНИ ПРОДАЖНИЦИ...

38

до 36

преди 3 години

не съм математик, повече от математик съм. Използвам математика, защото тя формализира логиката. Радвам се, че знаеш какво е уравнение. Браво.Не мога да разбера, каква е политиката, дето е ясна на всички, ама не и на теб. Пиши защо се увеличават тези в интензивното? Какво само ги регистрираш? Да ни си ветропоказател?

37

Баро Вкаров

преди 3 години

До ЗороДругарю Зоро,пак подчертавам ,че сте мноо умен.Чаушеско през 1991 година,а?Сигурно одиш и да гласуваш?

36

до 22

преди 3 години

явно визитацията в лудницата не е минсла още и не да ти сменили хаповете. Съчувствам ти на теб и близките ти. Както е известно никой луд не е казал аз съм луд. хубаво е президента в България да би могъл да влияе на всичко което си описал, чакам този момент ,но за сега това са ресорите на Винету. Докато те изпишат дано стане промяната. Успешно лечение. С теб сме.

35

Зоро

преди 3 години

до 33 много точноРазбра ноември каква каша забърка с училищата и сега пак я повтаря. НАРОЧНО!!!! За да угоди на родители, които не могат да си траят децата и искат някой друг да поеме грижата за тях, а те да си играят по 10 мин с тях като кукли и после айде в леглото.За него оставането на власт е най-важното нещо, като за Чаушеско беше 91 г.

34

Анонимен

преди 3 години

до 26 де билния математикНе ме интересува какви уравнения решаваш на закуска или на обяд.Важно е колко са в интензивно отделение,там са истинските болни.Каква е политиката е ясно и за малките деца,а заразените колко са това не интересува никого защото всички ще се заразят и то не по веднъж вероятно защото има нови щамове.Щом се интересуваш ще ти кажа в четвъртък ще се ваксинирам.

33

Баро Вкаров

преди 3 години

До до демкназКолко време ше спираме пандемията,другарю умен?10 години,20 години?И как се спира вирус от 5 наномикрона,с маски?

32

до демкназ

преди 3 години

Не врачувам, хахахюИзползвам здравия разум и научен подход.Още септември писах какво ще стане в училищата. Никак не е трудно да се предвиди. Дори тиква би го разбрала и го разбра.!!! Сега пак почна, защото мрънкате че децата ви са вкъщи.Какво толкова им става на учениците ако са в къщи. Никой не им пречи да излизат и да ритат мач на двора. И това е временно да се спре пандемията, не е вечно.Алтернативата е затваряне на всички по къщите СМС за излизане, като в Гърция Англия и къде ли не.

31

Баро Вкаров

преди 3 години

До АнонименЕдинствената надежда е ваксината на Астра Зенека!Тя е с 60% ефективност и с нея играеш "Тука има,тука нема"!Добри и честни хора я внасят в България!

30

Анонимен

преди 3 години

а бре колеги, колко време се кара леката форма на вируса?

29

Анонимен

преди 3 години

Третата вълна се надига от дълбините на безумието. Скоро морето ще зареве, а земята ще затрепери и ще ни смрази леденият смях на Мефистофел. Аз плача със сълзи от водата на морето. Единствената надежда са ваксините

28

Баро Вкаров

преди 3 години

До ЗороДругарю Зоро,напълно сте прав.От къдя на къдя ,децата требе да одат на училище!?Да си седат дома,да придобиват компютърни умения и да спасят пенционерски живот!

27

Demonaz

преди 3 години

До ЗороДа не врачуваш случайно ? До кога децата да си седят у дома ? Видя се страшната пандемия и цирка ,че имало опашки за ваксини. Да спасиме младежите на 90 с три-четири заболявания. Лицемерно е да жертваме здравите,младите и работещите като са затворени.

26

Заразно ЗЛО

преди 3 години

Тази сводка е ненужна, колко "заразени", колко "излекувани".........няма смисъл!

25

до 13

преди 3 години

до повтаряча 13Вместо това вземи да следиш, колко са заразени и води ли се политика те да се ограничат или точно напротив.Разбираш ли колко е 2+2? За моята логика не бери грижа. Решавам Частни диференциални уравнения за закуска, ако знаеш какво е това. Тези които са в интензивното са резултата от тази политика, която НЯКОЙ води и ти само регистрираш това.Иначе за ваксинирането си прав. Надявам се, че си се ваксинирал.

24

Анонимен

преди 3 години

спрете да лъжите с тая фалшива статистика вече всички знаем данните се манипулират с цел да контролирате хората всявайки страх

23

Анонимен

преди 3 години

до 17-ти де билния от 13-тиНе смятам,че трябва да обяснявам цифри,които не съм поставил аз в статия публикувана от някой.Следя колко са тежко болните в интензивно отделение защото те са реалните болни.Останалите заразени може и да не усетят нищо.Явно доста си повтарял като ученик щом задаваш такива неадекватни въпроси.

22

Зоро

преди 3 години

Нощниците защо дремят? Кой ги държи за топките? КОЙ?За петък предрекох 1500. Дадоха около 1060 но днес истината лъсна. Опасявам се, че са повече и във вторник ще минем 2000.Повтаря се сценария от септември с училищата. Защо трябва 2 ри път да се играе този филм?Изборите ли важни на КОЙ или живота и икономиката.