61

Анонимен

преди 3 години

До BondПри грип жертвите са 0,0033%, а не м/у 4 и 5%. Освен това, няма грипна епидемия, която продължава вече 2-ра година. Не го проумяхте.

60

ПЛАНдемия

преди 3 години

Станете и те ще паднат!

59

Анонимен

преди 3 години

Bond, недопустимо е да има толкова ограничени хора като теб. Ти представляваш опасност за всички с това мислене.

58

Анонимен

преди 3 години

Затова слушайте математиците, а не политиците. Те вземат предвид различните фактори - отваряне, затваряне на това и онова, създават математически модели и винаги познават с малки статистически отклонения. Ето, за съжаление прогнозите за България за края на март са 13 000 починали. Но може да се направи нещо, за да не се сбъдне. Политиците трябва да слушат математиците, а не обратното. А народът трябва да порасне, защото е на път да научи урока си по трудния начин.

57

Bond

преди 3 години

Грипна епидемия се обявява при 200 случая на 10 000, равносилно на 2000 на 100 000 души. Според наш'те тикви от щабЪ в момента с коронката сме към 130 на 100 000 и положението е апокалипсис.Носете по три маски вкъщи и не контактувайте нито с жените си, нито с децата си.

56

Анонимен

преди 3 години

Яжте повече чесън и пийте вода или водка.

55

Чекмеджан Евра

преди 3 години

Всяка вечер като се върна от работа отварям чекмеджето и лицето ми пожълтява от отражението на златните кюлчета обичам да ги държа близо до главата и сърцето си. И да си ги гледам карат ме да се усмихвам!

54

Анонимен

преди 3 години

Аз се ваксинирам с мастика и червено вино. До сега нул проблемо.

53

Анонимен

преди 3 години

до 40 де билния дето е повече от математикНе ми е работа да пиша защо.Точно така е контатирам,че са толкова и точка.Ти като си повече от математик опитай да сметнеш как ще се разпространява.Вирусологията не е аритметика обаче.По-лесно ще ти е да сметнеш под какъв ъгъл да кацнеш на Марс,от колкото как ще продължи да се разпространява даден вирус.

52

Анонимен

преди 3 години

Казват, че вaксината на Астра Зенека при тежки случаи защитава на 100 процента, но иначе има ефектвност 62 %. Ми, то ще се види. Има една китайска ваксина Sinofarm с ефективност 79 %, а от тежко протичане на ковид защитава на 100 %. Защо не се внася от нея - не знам. Казвам го, защото китайците сигурно имат налични количества

51

Кюлчо Златанов

преди 3 години

мен не ме интересуват никави вируси -важното злато да има!

50

Анонимен

преди 3 години

до 47Ваксинираните също се заразяват.А надник за такива коментари никой не плаща.Ако ти си готов да даваш пари за такова нещо си е твой проблем.Ваксинацията е по желание.

49

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Трайте бе !След 2 месеца почва Сезона на морето.Ще има за всекиго по нещо...

48

Мисирището

преди 3 години

все случайности -случайно седмица преди изборите ще има 5 000 на ден,случайно Пфайзер никой не може да я съди за нищо ,случайно тези от щаба се угоиха за една година ,случайно за народа остана астразенека 60% ефективност,случайно Боко не влизал в паламента от май и не иска да види народната любов,случайно брит.щам излезе 70% по-заразен и смъртоносен,случайно преди имаше само ковида а сега измислят по 5 щама на ден,случайно 90% от новините само лобиране за ваксини ,само с случайности.....

47

Анонимен

преди 3 години

Бургас е зле. Не пиете ли ракия бе морски?

46

променете

преди 3 години

тази информация с нещо смислено-сегашната е много гнусна-няма ли разумни хора в тая държава-писна ни от вас

45

Анонимен

преди 3 години

интересно как са се излекували като още няма лекарство?

44

Мисирката

преди 3 години

болните се увеличават,гениите отварят държавата заразата се предава в училищата защо не изчакат поне докато се ваксинират желаещите?още месец никой нищо не губи?

43

до 43

преди 3 години

Мисля че 36 бивш 13 с бройките в интензивното, заработва надник, някой му плаща, за да може ваксините да се пласират. Затова казва, че всички ще се заразят. Направо да ходят да се ваксинират.

42

парадокс

преди 3 години

Га'ньо се репчи срещу ваксините, че са вредни, но всеки ден гълта храна с консерванти и всякакви други химически елементи, които неусетно му унищожават организма...