81

До 91

преди 3 години

Не е казал нищо, а направо си го е забранил със закон! То така и иначе тия неща са си нелегални! Направо искам ти и всички вас да ви хвана и да ви хвърля в Танзания!

80

Анонимен

преди 3 години

До BondАбе умник, как си представяш 50-60-100 аутопсии на ден. Това да не птицекланица? Знаеш ли колко съдебни лекари има на разположение? А и кой от близките ще се съгласи да му режат покойника, просто ей така за да задоволят патологичното любопитство на такива като тебе.

79

Анонимен

преди 3 години

До 81 Президентът на Танзания бил казал. А вождът Охо-Бохо какво е казал? Нещо провокираш с маймунския си заддник дето ти е вместо глава

78

Анонимен

преди 3 години

До BondА, ти беше "аутопсаджията". Щеше да е смешно, ако не беше трагично. На теб изобщо близки умирали ли са? Знаеш ли изобщо при какви условия се прави аутопсия? А, освен всичкото човекът е имал доказана диагноза приживе. Що за глупост измислихте с тия аутопсии. То да не е да си чоплиш носа? А, както беше писал някой по-долу, статистически има аутопсии.

77

Анонимен

преди 3 години

От вчера България премина към четвъртата имунизационна фаза на третото правителство и то без желаещи и без ваксини ?!Никой вече не им вярва .По добре Бойко Методиев Борисов да напише нова конституция и нов рестарт .

76

Анонимен

преди 3 години

До 76 Bond Празни приказки говориш. В последните месеци навсякъде по света се правят аутопсии. Имаше един период в началото на епидемията, когато СЗО препоръча да не се правят аутопсии, за да не се подлагат патологоанатомите на риск - този период отдавна мина и сега се правят аутопсии. Изобщо правиш спекулации

75

До 82

преди 3 години

Май нещо не разбрах кво ми каза. Български говориш ли въобще?

74

Анонимен

преди 3 години

Президента на Танзания е забранил ваксините, маскирането и дори думата "ковид" България е женчовска страна. Няма изобщо какво да се гордея с България. Някой трябва да ви оправи вас!

73

Анонимен

преди 3 години

Ако се ваксинираш с една добра ваксина, тя би трябвало да защитава и от новите щамове, защото съществува кръстосан имунитет - в смисъл, може да се разболееш от нов щам, но няма да се стигне до тежко протичане на ковид. Особено това би трябвало да важи за ваксините с цял умъртвен коронавирус. Но да видим. Тепърва ще има и нови ваксини

72

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 3 години

АСТРА-ЗЕНЕКА Е БРИТАНСКИ ***,ТИЯ ОСТРОВИТЯНИ НЕ ИМ ХАРЕСВА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ,А СИ ПРОДАВАТ ГЕНИАЛНИТЕ ПРОДУКТИ В ЕВРОПА...ЗАЩО НЕ СИ Я ЗАПАЗЯТ ЗА СЕБЕ СИ И ДА СЕ ВАКСИНИРАТ ТАМ САМО СЪС ЗЕНЕКАТА???В ГЕРМАНИЯ МНОГО ХОРА ОТКАЗВАЛИ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ С ТОЗИ ***...

71

БАНко

преди 3 години

ВИЖДА СЕ КОЕ НЕ Е НАПИСАНО ОТ МЕН !СПОРЕД УЧИЛИТЕ , ЧЕЛИ КНИГИ , ПАНДЕМИЯТА ЩЕ ПРЕМИНЕ ПРИ 70 % ПРЕБОЛЕДУВАЛИ ИЛИ ВАКСИНИРАНИ !ДОЦЕНТ МАНГЪРОВ ГО КАЗА НА НОЩНАТА , ПРАВИТЕЛСТВЕНА ЩАБА ПРЕДИ ГОДИНА !!! ДРУГОТО СА ДРЪНКАЛКИ НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ !!!

70

Анонимен

преди 3 години

До БАНкоИ двете

69

Bond

преди 3 години

до 67И с колко аутопсии е доказано, кои от тия 4-5% са умрели С ковид и кои ОТ ковид?Ааааа сетих се....аутопсии не се правят, за да не лъсне измамата. Както в събота и неделя оная с косата си почива и почти няма смъртни случаи

68

Истината

преди 3 години

Тея бати и пророцитеВанга на малкия пръст не може да им стъпи,ако бяха и такива пророци в политиката,България е чакаше светло бъдеще.

67

Анонимен

преди 3 години

И да смениш телевизора, няма да си помогнеш. Безнадежден случай си.

66

Според телевизора:

преди 3 години

Хем си ваксиниран, хем не си защитен?Ваксиниран/преболедувал - пак носиш маска?Мълчание за общия брой ваксинирани "приоритетни" - доктори и учители? Процентите за ефективност на ваксините Х и У - варират от 60 до 70? Ваксините се "актуализират" даради щамове А,В,С...-ваксиниране до безкрайност? Всичко това го казват "отговорни лица" и "експерти".Опашки за ваксини - жлаещите, снимани от далече, две интервюта - едната женица с бяла престирка под палтото?Сменям телевизора!

65

Анонимен

преди 3 години

И защо слагате минуси на 64. Не ви ли стигна вече месеци катърско отрицание на очевидното. Или на шопския принцип "Нема такова животно"

64

Анонимен

преди 3 години

Редовното слушане на Мангъров води до изгл.уп.яване

63

БАНко

преди 3 години

УПРАВИТЕЛЯТ НА ПАНДЕМИЯТА , СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ УСПЯ ЛИ ПУБЛИЧНО ДА ВАКСИНИРА ДОЦЕНТ МАНГЪРОВ ???

62

Анонимен

преди 3 години

100 имунолога са се изказали в коментарите. Браво!