11

Случаен минувач

преди 3 години

Ние сме гении на злобата и завистта, това не го казвам аз, казал го е още Елин Пелин. И преди 100 години сме били такива, и след 100 години пак ще сме си същите.

10

до тъпака 6

преди 3 години

едно време бялото население в америка е било 80% и 10% са били азиатци и 10% африканци, порадии една проста причина, хората са бягали от европа и азия за повече пари, африканците са докарани насила от робовладелцитесега бягат от азия основно китй и индия, от европа почти никой не ходи в америка, изкл. русия от където също бягатнормално е белите да са много по малкоамерика не е еднонационална държава затова е нормално всичко което става не виждам проблема, като не ти харесва се махаш както аз

9

Анонимен

преди 3 години

Иначе не знам в Ел Ей какъв процент са цветнокожите, ама мога да ти кажа в БГ до 10 години какъв процент ще станат индийците.

8

Анонимен

преди 3 години

ти пък не се слагай и ще си останеш никому неизвестен провинциален интелектуалец.

7

До 6

преди 3 години

Ми нека, на теб щом ти е по-приятно да живееш в *** България, никой не те спира. Въпроса е, че на момичето в един момент ще и дадат нещо, за което хората умират, преминавайки границите - а именно американско гражданство. Пак казвам, щом на теб си ти харесва тук, ОК.

6

до 5

преди 3 години

Преди 50г бялото население в калифорния е било над 80%Сега е 36%Естествено че много и харесва в Л.А. Ще се радва на черни и мексикански маркучи и ще лиже холивудски зад-ци за роли . Тъжната истина е че като българка - знае как да го прави .

5

Анонимен

преди 3 години

Абе, не знам, ама гледах едно интервю на момата и хич не я бръсне да се връща в България. Каза, че в Ел Ей е много хубаво и от тук нататък дори и да не получи повече голяма роля, все в някой театър там ще я вземат. Та в този ред на мисли, кой кво казал за нея от българските театрали и не само, едва ли я вълнува много.

4

Анонимен

преди 3 години

аре стига се занимавахте с тая бургаска па-ти-цаединствената причина да и раздават награди и оскари са чисто политически .Омаза адвоката на Тръмп и сега е велика героиня на холивудските ***

3

Шопо

преди 3 години

Не зная,не разбирам от кухнята на киното и театъра...Но така не се говори,когато ТИ си учил момичето на занаят...

2

Анонимен

преди 3 години

Честно казано, слабо ме вълнуват изказвания на разни от НАТФИЗ. България има много слаби преподаватели там и много слабо кино, като цяло (ако изключим 3-4 попадения). Някой, който е пробил в Холивуд, отдавна е задминал комунистическия Добчев. Със здраве, Добчев.

1

Анонимен

преди 3 години

Евала, много хубаво и точно го е формулирал професора