91

Марин

преди 3 години

Кой е Добчев и по какво е професор?

90

Професора

преди 3 години

Искам само да ми отваря цял живот бирите 🍻

89

Анонимен

преди 3 години

Всички знаем приказката за казана с българи в ада. Не го пазят дяволи, защото един да тръгне нагоре другите го дърпат назад. Та и тук така. Момичето се бори да постигне нещо, работи за да успее, пробива там където друг българин не е. А господина прави изказвания, които са меко казано обидни и груби. Завист от неуспял срещу друг, който има постижения.

88

До MKS N81

преди 3 години

Абсолютно адекватен коментар, който подкрепям! При тази суша в киното напоследък и след още една година пандемия, да очаквам ли че следващата година от Актьорската вечер на Слави ще бъдат номинирани за Оскари?

87

Доко

преди 3 години

До АнонименСамо човек, който вместо мозък има полов орган, може да напише подобна глупост!

86

Анонимен

преди 3 години

Може би, не му е пуснала...но и той трябва често, да се поглежда в огледалото.

85

Анонимен

преди 3 години

82 Не бъркай роля, с лична позиция, изказана публично. Бакалова говори с уважение за този ***, защото поне, е възпитана, за разлика от него. Завистта и простотията, са за цял живот. Някай трябва да порови във ВИТИЗ и да измете *** от там.

84

Оня

преди 3 години

до MKSНе си го разбрал Осмиват абсолютно всички. Ако усетиш че мисленето не ти е сила, не се напъвай много

83

Дора

преди 3 години

Олекна набедената "актриса" !

82

Анонимен

преди 3 години

И що за професор е тоя никому непознат професор. Само този му изказ веднага разкрива реалната му същност и трябва веднага да бъде изритан от НАТФИЗ, иначе академията просто олеква.!!!

81

Анонимен

преди 3 години

Добчев бил циничен?!А каква е самата Бакалова,като прави скритсекс капан на Джулиани?!

80

MKS

преди 3 години

Гледах филма. Пълна глупост и усмиване на страните от Източна Европа. Представят хората като маймуни които не разбират от никакви демократични ценности. Ролята на Бакалова можеше да изиграе всяка една *** от Столипиново!

79

Актрисата на Тиквата

преди 3 години

Тия писания са някакви ГЕРБаджийски ***,преди един месец ни убеждаваха колко голям спортистбил личния боксьор на Тиквата Опулев, който бягашепо ринга като Чарли Чаплин,сега ни пишат колко голяма актриса е тази бездарна кифла.

78

Клевета

преди 3 години

А иначе най-голямата клавета е срещу Джулиани.Това показва колко сериозно Джулиани гледа на тази пyмия наречена филми на тази "актриса".Джулиани, има рак на простата още преди 20 години,което ще рече, че по биологични причини не може да прависекс, така че тези неща с него са толкова нечистоплътнии безспорно е някаква манипулация и шашма.

77

До неграмотника 59:

преди 3 години

Какви пари ще спечели тази кифла, бе?Първо, ако пишеш коментари трябва да се научиш правилно да поставяш интервали преди препинателните знаци защото имаш стил на писане и пунктуация като ром от Столипиново.Колкото до материалното и вашата меркантилност - обзалагам се, че една млада жена сега и в България работеща като лекар, инженер или програмист ще направи много повече от тази циркаджийка.Признахте си вече, че филма и ролята са пълна скръб, а сега стана "транплин" за скок в блатото, май.

76

Всичко е суета

преди 3 години

Всичко, казано за Добчев, е вярно - той просто прекали по един изключително арогантен начин. Но пък си струва и да се отбележи, че ако не беше сцена с Джулиани, нямаше да има награди. А ако нямаше награди, никой не би си помислил нито да я напада, нито да я защитава. Суета и всичко суета. Дори много от защитниците й я защитават от суета, именно заради наградите. Не биха го направили, ако филмът не идваше от Холивуд, а от Гърция.

75

Анонимен

преди 3 години

До А сега сериозноСтискаме палци за нашето момиче! Националната ни гордост!

74

А сега сериозно

преди 3 години

Ако не побърза да се самообяви за обратна, може и да изпусне номинацията.Иначе с атаката на Борат срещу Тръмп и Джулиани, нашето талантливо момиче, натрупа важни професионално артистични точки за "Златния глобус".

73

@/@

преди 3 години

Ще гледам филма , за да се убедя, че предчувствието ми за вкисната боза не е лъжливо.Апропо този Борат ми е доста антипатичен, така че насладата от филма ще е гарантирана.:)

72

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКакво значение има какъв филмът? Той така я нареди, че постави под въпрос самата нея, а не филма. Само дето не каза, че е ако не е бил той, тя дори до София не би стигнала. Филмът не е някакъв висш пилотаж, като изключим сцената с Джулиани, нито пък наградите са важни за изграждането на актьора, но момичето има характер, воля, кураж и амбиция. Без тези качества, каквото и да правиш, си за никъде. Ако беше мъж, изобщо нямаше да говорят така за нея.