31

Оскар

преди 3 години

...за безсмислена тъпня, обиждаща чужд народ...типично грандоманско - американска чалга... без милимунгел истинска стойност. Гадеше ми се докато го гледах. Нещо като некачествено п.о.р.но в кънтри стил с американски пай и боза. Гнусно.

30

Обективно

преди 3 години

Твърде меко се е изразил. Направо деликатно!!!!Ако целта на филма е била ГНУС - ПОСТИГНАЛИ СА ГО 150%. Заслужава Оскар за перверзии и лиготии , но още може!

29

Британските

преди 3 години

Актьори се спавят доста добре типиното холивудско клиширане и примерно, чрез избора на роли не допуска да бъдат клиширани като хубавци, умници, истерични...гледат винаги да разработват многопластови и психологично убедителни образи. Добчев правилно е казал на момичето да чете класиците и да не допуска да се плъзга по повърхността.

28

Анонимен

преди 3 години

Тая се прочу, че направи к .... номер на Руди Джулиани.Наистина голяма актриса и заслужава Оскар за това.Отговаря на всички нови критерии.

27

А филмите

преди 3 години

За Борат са си типична чалга. Затова Добчев се е изказал така, но при правилна тактика момичето може и да направи добра колекция от образи. Фотогенична е макар и леко да преиграва, което не ми е по вкуса. Но в Борат може. Въобще в американски чалга комедии от сорта на Американски пай и т.н

26

Анонимен

преди 3 години

Човеко явно се обидил ,че негова питомница е играла в най-просташкият филм за годината!

25

Е то човек

преди 3 години

Все от някъде трябва да тръгне... В наше време най-бързо можеш да направиш впечатление в шоу бизнеса със скандално поведение или визия. Това си е много типично за американската звездна индустрия. От там насетне от интелекта и здравия разум на артиста зависи дали ще върви нагоре или ще пропадне в блатото на наркотичното опиянение. Не са малко звездите- еднодневки.

24

Анонимен

преди 3 години

Професорът е прав,даже много меко се е изказал.Повечето актьор са отвратителни,нагли,безочливи ,подвластни на долни животински страсти!

23

Ноби

преди 3 години

много *** филм. първият борат, ако е бил просташки смешен, втория е само просташки. вдин виц , не се казва два пъти. а нашенеца професор, да не се изказва, че откъм артисти сме мноооого зле. пълна бездарщина, ама тва ги учат професорите

22

Сата Н

преди 3 години

Силата на жените е в слабостта на мъжете. Ако не беше попаднала на полуумен еврейски старчок, който да си попипа копчелъка, никой нямаше да я знае.

21

Анонимен

преди 3 години

До ШопоНе зная,не разбирам от кухнята на киното и театъра...Но така не се говори,когато ТИ си учил момичето на занаят...--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Евала на професора! Казал й е право куме в очи! Политическа па*чав*ра!

20

до 13

преди 3 години

това че не знаеш не значи че няма Явно е че няма много американци да се засилят за БГ Но бели американци месътещи се в Европа - бедната ти е фантазията колко много са.Англия , скандинавия са им предпочитани места .Ходи виж гет-та в детройт , балтимор, ЛА . Ню йорк стана на буквална ко-ч-ина .Все може да намериш някой познат на познат който живее в щатите . Питай го как е .

19

Анонимен

преди 3 години

Не завиждай професоре ,това че ти не си успял си е лично твои проблем. Аман от комплексари

18

Тази жена

преди 3 години

Биде използвана политически от новата власт там.И ето и наградата!

17

до 7, 8, 9, 10 .(2)

преди 3 години

... и затова тук черните вилнеят и палят кога и как им дойде настроение ..И ги приемат с предисмтво в университетите (affirmative action).И ги субсидират да живетя в бели райони И въпрос на година , две да миме и закона и белите да им плащат компенсации за ... тиова че са черни .

16

до 7, 8, 9, 10

преди 3 години

:) предполагам е всъщност един и същи писач с 4 поста Америка се или казано на коректен езьик - променя си демографията с темпове невиждани в човешката история (изключвайки войни)Ако се погледнат по-внимателно имиграционните статистики - към днешна дата повече бели напускат америка в сравнение с белите които пристигат.Тоест бялото население имигрира в посока навън .А крайният резултат от тая *** с тея темпове е ясен на всеки .

15

Анонимен

преди 3 години

Искал ... обидил ..... Не искал ... не обидил ... Вас кво ви брига и защо ни занимавате?

14

K

преди 3 години

Шамс за глобус има колкото Литекс да стане цска

13

Анонимен

преди 3 години

Абе, колкото и да е гадно в САЩ, още не знам Американец да е избягъл от там и да е дошъл тук, пък обратния вариант примери много. Така че, колкото и да пишете злобни коментари, пред фактите сте нищо.

12

Лека жена

преди 3 години

Тази беше използвана за да изложи Тръмп.Като последствие бе възнаградена Щедро!