8

Василев

преди 3 години

От няколко дни се прехвърля топката.Всеки се крие и се е случил да отмине бурята,но няма.Една партия без значение коя е иска да чуе м- р председателя е столичния кмет.А други депутати ги крият .А пострадалото семейство са потенциалните им избиратели.

7

Анонимен

преди 3 години

Лигавят се вече заради един нещастен случай. Всеки ден умират хора от безхаберия, те сега се сетиха.

6

пери

преди 3 години

Някой трябва да поеме отговорност и да бъде наказан. Какво още трябва да се случи?Ако бсп бяха на власт, герб щяха да направят същото. Ако бсп си мълчаха, пак щяха да бъдат оплюти. Няма угодия.

5

отровна гад

преди 3 години

Когато Корнелия Нинова спечели изборите ще купи по един безплатен фазомер на всичките си избиратели!Щото знае кво значи да те пере яко тока!

4

Гроби

преди 3 години

Това е първото правилно действие на БСП от доста време насам. Фъндърата требе да бъде привикана в НС и люто там да й бъде набито канчето, как си требе, защото лесно е да си прайш позитивен пи-ар с парите на данъкоплатеца, но когато требе да се носи отговорност се е скатала като мишка! Оставката на Фъндърата е най-малкото, което трябва да се случи тук! Оставката на правителството е най-доброто, което трябва да произтече от това!

3

Анонимен

преди 3 години

В Бойколандия всичко е възможно,каза дружето Сретан Йосич..

2

Анонимен

преди 3 години

Аааа, значи има ли ГЕРБ и БСП в цялата история, значи всичко е нагласено.

1

КОМУНИСТИ

преди 3 години

Алоооо, кметът на "Триадица" е от ДАЙ БЪЛГАРИЯ, районните кметове са отговорни в много по-малка степен е столичния кмет, за това има 24 района в София