208

анонимус

преди 3 години

50000 бг пишман политици са купени от ФАЩ! ФАКТ! и нямам какво повече да кажа!

207

кочо

преди 3 години

Парламентът не може да вика нито един кмет ,няма такава власт, *** от БСП просто не го знаят.... егати депутатите

206

11

преди 3 години

До 1,***,сега комунистите-герб,какво правят,терор или геноцид над българския народ,напиши едно име,да не е бил комунист от герберите,вожда ли им ,или другарката от Кърджали,или цецка-цъфнал герб,цъфнал герб.

205

1

преди 3 години

И аз искам заради всичкия терор на БКП(БСП)+ДС и всички нейни наследници да са по-затворите и гробищата ,а не да ми саправят на бизнесмени ,олигарси и депутати.

204

НЕ ТРИЙТЕ,ИМАМ ЗАПИС

преди 3 години

Не виждам смисъл от Бойко Кюлчев.Дори и Цветанов се отказа от него.Само Волен Сидеров пита КОЙ КРАДЕ ЗЛАТНИТЕ ЗАЛЕЖИ НА МОЯТА РОДИНА!!!Единтвено Атака задават въпросаКОЙ КРАДЕ ЗЛАТНИТЕ ЗАЛЕЛЕЖИ НА МОЯТА РОДИНА!!!Кой?Кой краде от залъка на ДЕТЕТО МИ???

203

емигрант

преди 3 години

всяко чудо за три дни в тая загубена държава! никакъв контрол на нищо! Сега чак се сетиха да проверяват и в резултат пак няма да има виновни!

202

МИСЛЕТЕ!!!

преди 3 години

Няма разлика между ДПС и Герп,и Бсп.Бяха комунисти.социалисти и крадяха безнаказано.Сега са капиталисти.Милен Велчев вече не знам колко хотела има по морето.За Аамет Додан нищо не знам,него го пази НСО.Там е секретно положението,Национална сигурност.Друг е въпросът КОЙ ПЛАЩА ЗА ДА ГО ПАЗЯТ И ОТ КОГОПак крадат и НДСВ, И ДПС, И ГЕРП.бОЙКО бОРИСОВ ЩО ГО Е СТРАХ???гЕШЕФТАРСКИ,ГДЕ СИ БРЕ????????????????

201

ГЕРБ уби България

преди 3 години

" Подкрепям БСП като единствената възможност да се махнат мутрите" Товаказва Богомил Бонев. Фрог нюз скри коментарите към поста му, препечатанот Фейсбук.България е в ляво с БСП,чужденците вдясно

200

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен #209"Това са хора с униформи, които по цял ден обикаля пеша и проверяват..."Не думай бе, не обикалят с джипка!

199

Анонимен

преди 3 години

Поне се поучете от опита на Германия и какво е това Орднунгзамт!Това са хора с униформи,които по цял ден обикалят пеша и проверяват дали всичко е наред и имат телефонни свръзки с всякакво организации,институции,полиция,болници,ХЕИ и т.н.

198

Анонимен

преди 3 години

понеже е общински съветник от герб са направили компромисза пореден пътдокога ?докога ще умираме заради дребните печалбици на мошеници и *** ?

197

МИЛЕН

преди 3 години

ВСЕКИ ДА СИ НОСИ КРЪСТА ,ТУК ТРЯБВА ДА ИМА ОСЪДЕН АКО НЯМА ЗНАЧИ СИ Е ЧИСТА ПУНТА МАРА

196

ПИТАМ САМО

преди 3 години

АКО БЯХА БСП НА ВЛАСТ И СЕ СЛУЧИ ТАКЪВ ИНЦИДЕНТ СУДЖУЦИТЕ ДА СА ОРЕВАЛИ СВЕТА И ЕВРОПА НАЛИ ТАКА

195

тиша

преди 3 години

Какво ще правим с бившите членове на БКП и партийни секретари сега депутати и министри от Герб ОСТАВКААА МУТРИ ВЪН

194

Радослав

преди 3 години

Вече колко години винаги виновни са институциите, а не хората които са се разписали на документ които разрешава дадено нещо? В този случай - колко павилиони са там и от колко години са бодяли проверяващите по очите и ЗАЩО не са били премахнати през това време след като са били незаконни? КОИ ПРОВЕРЯВАЩИ СА СПАЛИ ОТНОВО? Защо те не понесат отговорност за това, че са проспали незаконни сгради с години? Защо трябва да умря някои, че институциите да установят, че дадена сграда е незаконна?

193

Радослав

преди 3 години

Колко пътища имаме с мантинели, светлоотразители на тях, пътна маркировка като хората? Колко катастрофи станаха заради липсата на такива елементарни неща? Колко асансьора паднаха поради липсата на контрол и проверки? Колко хора умряха от храна без качествен контрол? Колко хора умряха по калпави пътища за които някои се е разписал, че "уж" били минали качествен контрол? Колко хора пострадаха при пропадане в шахти без капаци? Колко хора катастрофираха защото 2см сняг парализира държавата?

192

Радослав

преди 3 години

Сега пак ще има подмятане на отговорността между институции и накрая в най добрия вариант потърпевшите ще осъдят някоя или няколко институции или иначе казано - отговорността няма да се понесе, но данъкоплатците отново ще платят за покъртителната некадърност на цяла тумба държавни служители! Уж трябва да има проверяващи които да обхождат улиците и да проверяват за такива нередностти, но не! Те са спали в кабинетите си и отново се тръгва да се симулира дейност постфактум! Персонална ОТГОВОРНОСТ!!

191

Другаря Путен

преди 3 години

ДРУГАРИТЕ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ БКП , ПРЕИМЕНУВАНА НА БСП ИЗБИХА ХИЛЯДИ НЕВИННИ БЪЛГАРИ , , ЕЛИТА НА БЪЛГАРИЯ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА , ИЗБИХА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ МЮСУЛМАНИ ПРЕЗ 1985- 1989 Г. А СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ИЗГОНИХА ОГ РОДИНАТА ИМ ...И СЪЩИТЕ ТЕЗИ *** СЕГА СКАЧАТ ДА ЗАЩИТАВАТ ЖИВОТА НА ЕДНО НЕВИННО ДЕТЕ СТАНАЛО ЖЕРТВА НА НЕБРЕЖНА СЛУЧАЙНОСТ ОТ ЧЕЗ И БОЛНИЦА... ДРУГАРИ КОМУНИСТИ , ЗАЩО НЕ СЕ СЪБЕРЕТЕ ВСИЧКИ НА ЕДНО МЯСТО И ДА ПОСЛЕДВАТЕ ПРИМЕРА НА ЕДНИ 17 ПАРТИЗАНИ , КОИТО СЕ САМОВЗРИВИХА ЗА

190

Радослав

преди 3 години

От десетилетия имаме крещяща нужна от закон за персонална отговорност на държавния служител! В цялата страна има колосална армия от над 1 милион държавни служители! Всички тези индивиди взимат заплати от нашите данъци, а насреща няма НИЩО! Нулев контрол, никаква реакция за каквото и да е докато не стане някаква простотия в която да загине човек! То не бе калпави пътища, липса на контрол при почистване, липса на контрол над машини возещи хора, липса на какъвто и да е контрол!

189

Анонимен

преди 3 години

Те тия от ЧЕЗ заслужават да отида да им счупя главичките че снощи пак стояхме два часа и половина на тъмно а сме и на газ,и стана и студено,мамичката им дерибейска.Аз се обадих ама никой не вдига а що псувни са отнесли снощи,спряха тока в единасет и петнасет минути,хората не са си били измили зъбите,бокл..уците му с бокл..уци