60

Анонимен

преди 3 години

А Бай *** е разтревожен, че кръчмите са затворени, а той друго, освен да бачка като сервитьор, не може.

59

АнонимеН

преди 3 години

БИЛ:ТОЗИ ПАТЕНТОВАН НАШ ВИРУС КОЙТО РАЗРАБОТВАХА ВЪВ УХАНСКАТА ЛАБОРАТОРИЯ ПО ФИНАНСИРАН ПРОЕКТ ОТ ФАЩ Е ТВЪРДЕ БАВЕН!!ВАКСИНАТА НА БИОНГЕЙТСХ И ТЯ ЛИКВИДИРА ТВЪРДЕ БАВНО!!!-------НАЙ-ДОБРЕ ДА ОТРОВИМ ВЪЗДУХА НА ПЛАНЕТАТА И ЩЕ КАЖЕМ, ЧЕ Е ЗА ДОБРОТО НА ВСИЧКИ БОРИМ СЕ С КЛИМАТА :D НО ОСВЕН ВЪЗДУХА ЩЕ ОТИДЕ И ПИТЕЙНАТА ВОДА ЩОТО ВСИЧКО КОЕТО ОТИВА КАТО МРЪСОТИЯ НАГОРЕ СЕ ВРЪЩА ОБРАТНО ПОД ФОРМАТА НА ДЪЖД!БИЛ: ОЧАКВАЙТЕ НОВИЯ МИ ПРОЕКТ СЛЕД КЛИМАТА ВСЕ ЩЕ ИЗМИСЛЯ ОЩЕ НЕЩО

58

Fatal Error

преди 3 години

И аз!Send Error report to Microsoft , so we can laugh at you later!

57

Анонимен

преди 3 години

Много вредно човече! Много поразиии направи и продължава. Още от както пусна уиндолса и почна да съсипва света. Преди това добре си живеехме без технологии.Технологиите са от дявола.

56

Мика

преди 3 години

Тия двамата с Илон Мъск да не се състезават кой може да унищожи света първи? Това за съжалението е бъдещето, трябва да се надяваш на някой мултимилиарден да не му хрумни идеята да взриви Земята, защото май никой не може да го спре, какво правят парите само. Да не е на баща му планената че ще решава да затъмнява слънцето, пcихoпат.

55

Анонимен

преди 3 години

Чичо Бил иска да ликвидира световното население. Той пуска вирусите и прави отровни ваксини и иска да скрие слънцето да стане по студено.

54

АнонимеН

преди 3 години

БИЛ Е НАЙ-БОГАТИЯ ЧОВЕК НА СВЕТА, ЗАЩОТО АКО ТРЪГНЕ ДА ПРОДАВА АКЦИИТЕ СИ ЩЕ СМЪКНЕ ЦЕНАТА С МАЛКО И ЩЕ ВЗЕМЕ ПОЧТИ ТОЛКОВА КОЛКОТО ГО ОЦЕНЯВАТ! ТОЙ ПРИТЕЖАВА МАЛКА ЧАСТ ОТ КАПИТАЛИЗАЦИЯТА НА МАЙКРОСОФТ КОМПАНИЯ ЗА ТРИЛИОНИ ДОЛАРИБЕЗОС И МЪСК АКО ТРЪГНАТ ЗА ПРОДАВАТ ЩЕ СРИНАТ ЦЕНАТА НА БАЛОННИТЕ СИ КОМПАНИИ В ПЪТИ ЩОТО ТЕ ДЪРЖАТ ПО 1/4!------БИЛИ ПОЛУДЯ, ЧЕ НЕ СЕ ВОДИ НАЙ-БОГАТ ОЩЕ И РЕШИ ОТНОВО ДА Е НОМЕР 1 КАТО БЛЕСНЕ С ТОВА ДА ИЗТРЕПЕ НАСЕЛЕНИЕТО ДО ПОД 1 МИЛИАРДА ИНАЧЕ НЯМА ДА МИРЯСА!!

53

хммм

преди 3 години

Не знам ама много ми изглежда разтревожен на снимката, започвам наистина да се притеснявам заради него, от тук нататък ще карам само на колело и каруца, даже и лампата няма да пускам вечер, може на свещи като в средновековието.

52

Анонимен

преди 3 години

Бил Гейтс финансира програмата за затъмняване на слънцето. Самолетите дето пръскат химикали да отблъскват слънчевите лъчи.Това отдавна не е теория а си факт и всеки може да го провери. Даже имат програма в Харвардския университет където разработва различни технологии и търсят най ефективните начини да затъмнят слънцето.

51

ГосТ

преди 3 години

Когато търговеца и мениджър джак *** се опита да разсъждава, императора го поправи и посъветва. Това е разликата между били и джакито.

50

Анонимен

преди 3 години

Чичо Бил и подобните му управляват света. Държавите вече са просто една формалност която я поддържат само за си мислят робите че са свободни и че нещо зависи от изборите.Корпорациите са новите държави! Накрая ще остане само една световна корпорация която ще притежава целия свят и борда на директорите на тази корпорация ще решава световната политика.

49

ГосТ

преди 3 години

тоя чичак съвсем изтреще, вече издава и "ръководство за справяне с глобалното затопляне" след като издаде такова за ваксините и създаде компютрите. Хахахахаха хахахаха хахахаха

48

анонимен

преди 3 години

Е сега си такова таковата на таковата и на климата кардинално! Тоя като се разтревожи за нещо и има-няма и 3 години и му се разтакова таковата! Разтревожи се за здравето на човешката популация и ей на : КОВИД! И като оправи и климата дали ще спре да се тревожи?!

47

Василев

преди 3 години

Бил Гейтс има акъл , колкото всички българи по света, не само това, но той работи за просперитета на такива държавички , като българската, защото въпрос на време е ислямския радикализъм или китайския дракон да ги отвеят, ако са сами в този жесток свят селяни прости!Агент Алвин Бонър!ЦРУ!!!

46

Белок

преди 3 години

Билко много добре знае,че отровената атм.иде от колите,самалиотите,воен.техника,всич.което е с двигат..с вътрешно горена,и изкуствените торове. и най-ве4е всички знаем това,Той е излишен

45

(-_-)

преди 3 години

Тоя вамп няма ли кой да го декарбонизира?

44

Анонимен

преди 3 години

Били Ваксината стана Били Климата. В сравнение с него и концепцията му за златния милиард (толкова хора да живеят на Земята), Йозеф Менгеле е виден хуманист.

43

АнонимеН

преди 3 години

ТОЗИ НЯМА ДА МИРЯСА!!!СЛЕД ВИРУСА И ВАКСИНИТЕ НОВИЯ МУ ПРОЕКТ Е ДА ОТРОВИ ВЪЗДУХА И ТОВА ДА ОТИДЕ И В ПИТЕЙНАТА ВОДА КАТО УЖ ЗАТЪМНЯВАЛ СЛЪНЦЕТО СЪС НЯКАКВА МРЪСОТИЯ КОЯТО ЩЕ ПРЪСКА В АТМОСФЕРАТА!!!

42

Анонимен

преди 3 години

Ема то няма никакво изменение на климата

41

Анонимен

преди 3 години

До Билгей"безброй ресурси и енергия."Не си отварял компътр скоро, нали? Ако нагуна платката на Mac-а, ще събера всичко в портфейла. 10-15 пъти по-малко са отпреди само 20 години. Стария комп, дето е още в мачето, не знам дали върви, дърпаше 300 w. Тоа дърпа 15.